Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben burada zaten kimsenin sözüne inanmıyorum sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor ama kimseyide suçlamam burdan üstada gelince bu fiyatlar zaten onun eseri onu ağzınıza almayın. belki bende faiğin adamı olabilirim hanginiz beni tanıyor
şunuda diyeyim dava açanların hepsine güveniyorum.herkezin isimlerini bilgisayarınızda ayrı ayrı klasör yapın ve kimlerin patronun adamı olduğunu görün beni işi ilerletip telefon görüşmelerimi watsap twetter görüşmelerini bile kayıt altına alıyorum bu bende bir hastalık oldu faiğin eseri telekulak siname
size genel kurulda hayırlı işler eredeniz ben hoca deyilim bir bilgim yok ama isterseniz size bir hocanın telefonunu veririm speğin yedi cedine istediğinizi yaparsınız ben adama hiç güvenmedim ama adamın dedikleri hep çıktı bana istersen. ....yapayım dedi ama bir kere Allah korkusu girmiş yüreğimize.ve şimdi sonuna kadar git diyor zaten demesede gidicem dedim ya Allah korkusu "aranızda adaleti gözeten bir gurup bulunsun" ayetiyle yürüyorum. tahsisliye gelince avucunu yalasın bakan makan faso fiso adalet adalet adalet yok öyle yağma ne kadar köfte o kadar ekmek
bırakın şu Abd sahtekarlığını isviçreden gitip paraları alıp halkbankası borcunu ödemesine benziyor buda. huylu huyundan vazgeçermi ya çok safsınız yada hakaten. ............... kendiniz ne isterseniz koyun buraya iyi tatiler
bırakın şu Abd sahtekarlığını isviçreden gitip paraları alıp halkbankası borcunu ödemesine benziyor buda. huylu huyundan vazgeçermi ya çok safsınız yada hakaten. ............... kendiniz ne isterseniz koyun buraya iyi tatiler
Havalar serinledi yine,iyi örtün üstünüzü...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum