mesaj geldi...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
banada gönder abikarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBülent,Doktor ve Kemal mail kutularınıza bir bakın,size örnek suç duyurusu taslağı attım,değerlendirip düzenlemeler yaparak geri dönerseniz sevinirim...
)
Yorum
-
beylerini çook sevip koruyan, TOZ kondurmayanların CANI SIKILMASIN ŞİMDİ..... düşene TEKME mi vurulur bak şimdi.... Bu 5 kişi zaten batmamışmıydı.... !!!!
Koşarak yetiştirmesinler
birileri bişey hazırlıyor diyerekten
ayıp ediyosunuz ama
beyleriiiiiiii şirketimizi kurtaracaktı amaaaaaaaaaa....
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBülent,Doktor ve Kemal mail kutularınıza bir bakın,size örnek suç duyurusu taslağı attım,değerlendirip düzenlemeler yaparak geri dönerseniz sevinirim...
)
Yorum
-
gönderdim,ben netleşince gönderecektim dost...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbanada gönder abi
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeylerini çook sevip koruyan, TOZ kondurmayanların CANI SIKILMASIN ŞİMDİ..... düşene TEKME mi vurulur bak şimdi.... Bu 5 kişi zaten batmamışmıydı.... !!!!
Koşarak yetiştirmesinler
birileri bişey hazırlıyor diyerekten
ayıp ediyosunuz ama
beyleriiiiiiii şirketimizi kurtaracaktı amaaaaaaaaaa....
yetiştiren yetiştirsin dost,zaten netleşince foruma yapıştırırız...
))bakalım,kimler samimi çıkacak ve suç duyurusunda bulunacak...?!!?bulunmayacakları tahmin ediyorum,ama belki bizi yanıltırlar...
))boşver,biz işimize bakalım...onlarda işini yapsın...
))
Yorum
-
ey faik bu işleri buraya getirene kadar çalıştırsaydın fabrikayı ceo olarak alsaydın maaşı yan şirketlerini de taşeron olarak kulansaydın zaten paranda vardı gene hise alıp satsaydın olmazmıydı arkadaşlar gene dua eti ve duaları kabul edildi biz sizin duanızız batırımcı arkadaşlar
Yorum
-
yönetim kurulu en son 2011 genel kurulunda mı seçildi,arkadaşlar...?eğer öyle ise faruk ulusoy yönetimde görünmüyor...!!!perde arkasına saklanmış sanırım...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryönetim kurulu üyelerinin T.C numaraları 2011 olağan G.K listesinde var
ekleriz...
))
Yorum
-
Bize ortalığı karıştırıyorlar mı diyorlardı...
))kemerlerinizi bağlayın,bu kez daha felaket karıştıracağız,önce fıyık için,sonra spk için suç duyurusu yapacağız...
))öyle uzak değil,2 hafta içinde, ikisine de işlemi bitirmiş olacağız...
))bende varım diyenler özel msj yazsın...
))
Yorum
-
madde 7 de belirtiliyor...
yönetim kurulu 3 yıllık süresi dolmuş oluyor...
bunlar süresi de doldu !!!!!!!!!!
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryönetim kurulu en son 2011 genel kurulunda mı seçildi,arkadaşlar...?eğer öyle ise faruk ulusoy yönetimde görünmüyor...!!!perde arkasına saklanmış sanırım...
))
Yorum
-
Bizim 1 milyoncu da BALON çıktı...
Bu GÜNDELİKÇİ oyunlarıyla hisse alıp satılırsa, ne yapsın adamın ÜSTADI büyük
özbal dan, ÇLK dan yediği kazığı çıkartsınlarda... belki kervan umuduyla yolda diziiilerek sıra olurlar !!!
memsadan 0.30 ortalaman olup, 0.32 den ve 0.34 den satmak büyük ÜSTADLIk oluyor
GÜNDELİKÇİ volesi buna diyolar..
bizimkisi de 0.17- 0.19 den VOLEYİ vurmak istiyor, aynı kafa ....
Yorum
-
Doktor,Kemal ve Bülent mail kutularınıza bakın...spk için hazırladığım taslak suç duyurusu metnini attım...bence tamam gibi,ama bir değerlendirin...
))
Yorum
-
Arkadaşlar,artık gecikmeden pazartesiden başlayarak hem spk için,hem de fıyık için "suç duyurusu"nu arka arkaya veya ikisini birden yapalım,bitsin bu iş...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
Yorum