MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mustafa_197458
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 97

Bu adam bizim paraları seve seve ödemeyecek. Bedellisini de yapmayacak ki zaten niyeti de yoktu. Amaç iştiraklerdi.
    Seve seve ödemediğini mahkeme kararıyla si..sii.. ödeyecek. Bu mahkeme sonuçlanana kadar da kağıt zaten 47 yi geçecek kimse icra işleriyle uğraşmayacak diye düşünüyo olabilir. Çakallık bu ya...
    Mahkeme sonuçlanınca bu deyusa hisse değilde satış dekontu verelim aradaki farkı alalım.
    Yanı eldeki kağıtlatı şimdi satıp dekontu saklayalım (fişek yapıp faik e vermek için).
    Almak isteyen ertesi gün kağıtlarını yerine koyar.
    Mahkeme sonundaki fiyata göre hisseleri veya dekontları verir paralarımızı alırız

Yorum

• mustafa_197458
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 97

Karot hocam bu arada bendede mems1 ler vardı memsa oldu
      Beni de dahil edin davaya

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Karot hocam bu arada bendede mems1 ler vardı memsa oldu
        Beni de dahil edin davaya
        tamam,sevgili dostum...hele şu incelemeyi yaptırayım...
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA, 2014 [] 23.01.2014 17:44:21

Genel Kurul Toplantısı Çağrısı

Adres Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
          Telefon 212 - 4826763
          Faks 212 - 4829014
          Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 4826763
          Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 4829014
          Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
          Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
          Özet Bilgi 2012 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk.

Karar Tarihi 20.01.2014
          Genel Kurul Türü Olağan
          Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2012
          Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2012
          Tarihi ve Saati 20.02.2014 11:30
          Adresi Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
          Gündem 1.Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi,
          2.Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
          3.Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2012 Yılı Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması,
          4.2012 Yılı hesap dönemine ilişkin Denetçi Raporu'nun ve Bağımsız Denetim Rapor Özeti' nin okunması,
          5.2012 Yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
          6.Yönetim Kurulu üyelerinin ve Denetçilerin Şirketin 2012 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi,
          7.Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, 2013 yılı ve izleyen yıllara ilişkin Şirket'in "Kâr Dağıtım Politikası" hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
          8.2012 yılı kârının dağıtılması ve kâr dağıtım tarihi konusundaki Yönetim Kurulu'nun önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi,
          9.Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetleme Kuruluşu seçiminin onaylanması,
          10.Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için belirlenen "Ücret Politikası" ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanması,
          11.Yönetim Kurulu üyelerinin aylık ücretlerinin belirlenmesi,
          12.Yönetim Kurulu'nun, Genel Kurul çalışma esas ve usullerine ilişkin kuralları içeren "Genel Kurul İç Yönergesi" teklifinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi,
          13.Sermaye Piyasası Kurulu'nun 01.02.2013 tarih ve 4/88 sayılı kararı ile yenilenen "Kurumsal Uyum Raporu" nun Genel Kurulun bilgisine sunulması.
          14.Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, "Şirketin Bilgilendirme Politikası" hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi,
          15.Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin sosyal yardım amacıyla, 2012 yılında vakıf ve derneklere yaptığı bağış ve yardımlar hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve 2013 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
          16.Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddeleri kapsamında yetki verilmesi
          17.Şirket esas sözleşmesinde tanımlı tekstil, enerji ve inşaat sektörlerinde faaliyetlerini iştirakleri üzerinden devam ettirerek maliyet merkezlerini ayrıştırma planı doğrultusunda, yeni yapılanmanın daha iyi anlaşılabilmesinin sağlanması amaçlanarak şirket ünvanımızın "Mensa Holding A.Ş" olarak değiştirilmesi hususunda şirket ortaklarına bilgi verilmesi
          18.Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla; Yönetim Kurulu'nun Şirket Esas Sözleşmesi'nin 1. 5. 7. 8. ve 9. numaralı maddeleri haricindeki tüm maddelerinin değişikliği hakkındaki önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddedilmesi,
          19.Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09.09.2009 tarih ve 28/780 sayılı ilke kararı uyarınca; Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin, ipotek ile bu kapsamda elde edilmiş olan gelir ve menfaatler hususunda ortaklara bilgi sunulması,
          20.Dilek ve görüşler.

Gündem Maddeleri Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Evet
          Gündem Maddeleri Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Evet
          Gündem Maddeleri Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

EK AÇIKLAMALAR:
          09.12.2013 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, anılan tarihte toplantı nisabının sağlanamaması nedeni ile tehir edilmiştir. Şirketimizin tehir edilen 2012 yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, 20.02.2014 Perşembe günü saat 11:30'da M. Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No: 27 Örs İş Merkezi Kat : 1 D:4/B Merter, Güngören / İSTANBUL adresinde yapılmasına, Olağan Genel Kurul için gereken ön işlemlerin yerine getirilmesine ve toplantıda bakanlık temsilcisi bulundurulması için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Ticaret Müdürlüğü'ne başvurulmasına, gerekli tüm bildirimlerin yapılmasına, katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

ÇagriSMS gönderSkype'a ekleSkype Kontörüne ihtiyacınız olacak
          Skype ile ücretsiz

Yorum

• YALNIZ EFE
            Çalışkan
            • 20 Ağustos 2011
            • 467

Yorum

• İSTAKOZ
              Yeni Üye
              • 21 Eylül 2013
              • 16

sn ustatlar bagimsiz olarak zararimin 3 sene onceki dolar kuru ve senette bugunku durumu itibariyle dolar kuru 2.29 ve ortalama dusurmek icin cekilen kredi ve masraf faiz dahil 1000 lot senedimin maliyeti benim gibi 3 sene once dusurulmus bir ky icin 1 .00 maliyetimin su an itibariyle 1.21 kurdan zarar faiz ve kredi masrafi yaklasik ortalama dusurmek icin 10 kademe ayrica %20 iskonto sozu ile 121+10+%20 iskonto ile zararimin 1.00 %20=1.20 + 10 kademe ortalama dusurme maliyeti 1.20+10=1.30 $ kuru ile zarar 21 kademe 130+21=1.51 olmaliki zararim ciksin.... bagimsiz borsadan darbe yedirilmis bir yatirimci arastirmasidir.Arz ederim mems1 zedelere OYP kazigi yemis Turkiyede bulunan yasayan tum arkadaslara ithafen.
              151 le helallesiriz baska yolu yok 1 kademe benden harclik olsun yorumu olan varsa buyrun 1 maliyet 3 senedir masaldi
              sn karot 150 de ancak helallesecem alti olmaz yada ustu haram yememmmm 2 yasinda oglum var alnini gere gere gezecek delikanli gibi serefli ve Allahin imanli bir kulu olarak bu sekilde iddianameye varim yoksa benim iki gozun acik gider.
              Bu arada sirtimizdan para kazanipda utanipda maliyetim su deyip durum soran vatandaslarada bu hisseden zikkim kazanin haram olsun o kazanclar cunku burasi mems1 OYP tezgahinda ufalanan ky larindir cocuklariniza bu hisseden kazandiklarinizi yedirmeyin icimiz kan agliyor .......kennnnnnnn

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

2012 GK hakkında çağrı yapılmış..

18. Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla; Yönetim Kurulu'nun Şirket Esas Sözleşmesi'nin 1. 5. 7. 8. ve 9. numaralı maddeleri haricindeki tüm maddelerinin değişikliği hakkındaki önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddedilmesi,

Faiğ önce bizi bilgilendir bakim bu değişiklik maddeleri ne içeriyor..... Yapılacak GK yapılmadan iptal ettireceksin. KY bilgilendireceksin.... İlk inde açıklamıştın bu maddeleri şimdi ne saklıyon ... MADDE 6 yı mı saklıyon yoksa... Hala gerçekleştiremedin... Demekki kendine güveniyorsun 11. maddeyi SPK onay mı verecek !!!! Bizi önce ayırtman gerekli

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Faiğ 20.02.2014 tarihine kadar bizimle ilişiği kesmeyi planlamış... Hadi hayırlısı, becermen için açılan davalardaki şartları koşulsuz kabul etmen gerekli ( hem millet için suç duyurusu yap , sonrada gel benimle anlaş de ) tam komedisin faiğ.... Sana bir fiil BİHAD etmişler vardır, onlar zaten seninle can ciğer kuzu sarması... o muvafakname ve irade metni belgesini imzalarken kendisine suç duyurusu yapan adamı kurtarma operasyonuna imza attığının farkında değil ki, hepsi 3 kuruş için... Bakalım kurtarmışlar mı , açıklarlar bir KAP haberi..

Madde 6. yı GENEL KURUL da oylayacaksan, önce dava açanlarla uzlaşan cancağızım...

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Biz rahatız , çünkü haklıyız davamızda..... SPK yı bekliyoruz....

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Madde 2 şirket adı : MENSA HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ.....

Şirketin HOLDİNG olması için 12 maddeyi de geçirmiş olman gerekli.. Onun içinde davalısın faiğ... 13 madde nin iptali yani OGK iptali içinde davalıksın...

Şirketlerin HOLDİNG olma kanun ve mevzuatlarına işi uydurman lazım...

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

fıyık,beyhude çabalar seninkisi...))hamleleri sıklaştıralım arkadaşlar:KÖPEKSİZ DEĞİL KÖY,KİMSE DEĞNEKSİZ GEZEMEZ...))

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

110,000,000+55,000,000=165,000,000 FIYIK...))promosyon olarak da kodese ne dersin...))sen elinden geleni yaptın,sıra bizde...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Mems1 mağduru arkadaşlara çağrımdır:ya davaya katılın,ya da katkı sunun...!!!final güzel olacak,haydi şimdi harekete geçme zamanı...!!!

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Yorum

Working...
                                X

Debug Information