MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

HAKKIMI söke söke alırım... Değer kaybının nedeni biz değiliz şirketi üretemeyenn hale getirenler...

2010 yılında elde ettiği gelirleri 3 yılda İÇ EDENLER....

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

protokol imzalayanların metinleri değişmiş yani bir gelişme yok...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Sanırım bugün Gündelikçi Hocazade efendi saf kan MEMSAZEDE olmaya aday...

Toplantı sonucuyla süreç hala tıkalı.. 0.26 hayal oldu Faiğ abisinden ne tüyo aldıysa...

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

gidin kemik atıcınıza söyleyin yok öyle spk ya tekrar başvuracakmışda hisseleri isteyecekmiş de.... spk da sana hee hadi söyleyeyim göndersinler diyecek öyle mi... o kazığı bi kere yeriz... bu saatten sonra spk kendisi bana tamam bu ş....ler ödemezse ben ödeyeceğim demedikten sonra ki böyle birşey skseniz diyemezler benden bu şartlarda bu hisseleri naaaahhhh alırsın faıt kıvran olm kıvran skemde olursa şarapsızım.... biz sana adam gibi söyledik bırak bu martavalları adam gibi öde diye... şimdi mi aklına geldi .. nasılsa gözaltında istediğim gibi at koştururum zannediyordun degil mi bunlarda keriz nasılsa malı tekrar gönderirlerdi öylemi... sen benim ..... alırsın bu saatten sonra... o iştirakleri senin bi tarafına kaçıracağızzzzz haberin olsun tıpkı senin yatırımcıdan kaçırdıkların gibi!!!! zaten spk nın davası da yakın beraber yalakalarını da alın kol kola istediğiniz yere gidin... hatta cehennemin dibine kadar yolunuz var!!!

bugün ocak 14 ve ogk yapılalı 3 ayı geçti hisseler göndereli 2 ayı geçti ne oldu .... sen böyle oyalanmaya devam fıytcim devam aynen böyle koçum aferim sana çok zekisin ya bu kafayla haaa hiiiç değiştirmeden sokma akıllı bebe seni

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

11 maddeyi mart sonuna kadar yapman gerekli faiğ, keyfin bilir... Benim zamanın bol,...

2 hafta sermaye azaltıp artırma süreci var...

Bundandan 1 ay önce senin bu işi yapacak MENKUL değerleri ayarlaman gerekir, DUYURU yapman filan fistan....

ŞUBAT ın ilk haftasına kadar bizle anlaşırsan süreç tamamlanır yoksa... 127.000.000 geçmiş zararı ve 42.000.000 geliri unut....

Şunuda bil SPK sana 25.07.2013 yönetim kurulundaki kararların için sana izin verdi.. BU TARİHİ BAZ ALIRSAK .. OCAK AYINDA BU İŞLERİ BİTİRMEN LAZIMM...

BİZ UYUMUYORUZ SEN UYUYABİLİRSİN !!!!!!

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Süreç bitsede hisse uçsa kendiside kar etse....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

KISA ve ÖZ faiğ bizi NOMİNAL den at sende kurtul bizde senden kurturalım...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Senin gibi de şirkete hala ortağım.....

Bizimkisinin kafası bu konularda cinliğe çalışıyor....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Burdakilerin hepsi KEMİK yatırımcı bence sen başka kapıya....

Yorum

• YALNIZ EFE
                      Çalışkan
                      • 20 Ağustos 2011
                      • 467

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

şunu bilin ki birine laf söylersiniz boşverir... birine laf söylersiniz benden uzak olsun der... ama ben ve benim gibilerinin bulunduğu bir yerde laf söylerseniz biz ne boşveririz ne de salla gitsin deriz elimizden gelen ne varsa sonuna kadar gideriz... siz de çark edeceksiniz siz de bütün küçük yatırımcıların bir olmadığını anlayacaksınız... hade denemesi bedava fıyk istersen yalakalarınla beni gaza getir bakalım kim daha zararlı çıkacak!!!! daha ankaranın yolları var fıyt unutma yaz bir kenara bunu da söylemişti dersin...

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

nihayet,spk bülteni yayınlayabildi...ama memsa hakkında yine kör ve sağır...!!!bakalım bu tavrını nereye kadar sürdüreceksin...))
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

fıyık'ta bugünkü toplantı ile ilgili KAP açıklaması yapamadı,bekledikleri mi gelmedi neee...))

Yorum

• simurg35
                              Yeni Üye
                              • 14 Ocak 2014
                              • 10

Topic cok hareketli sayin karot34 gozalti hic isim olmaz ama bin tl alsak 3_5 alabilirmiyiz yoksa riskine degmezmi?

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

ben bu bültenden bir şey çıkacağını zaten beklemiyordum...!!!spk memsa'ya uzatma dakikalarını oynatıyor...!!!bizim dava bigisi de spk'ya ulaştı,küçük yatırımcı uyandı artık...))sıkıntı var,fıyık ve spk'da...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information