Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
gidin kemik atıcınıza söyleyin yok öyle spk ya tekrar başvuracakmışda hisseleri isteyecekmiş de.... spk da sana hee hadi söyleyeyim göndersinler diyecek öyle mi... o kazığı bi kere yeriz... bu saatten sonra spk kendisi bana tamam bu ş....ler ödemezse ben ödeyeceğim demedikten sonra ki böyle birşey skseniz diyemezler benden bu şartlarda bu hisseleri naaaahhhh alırsın faıt kıvran olm kıvran skemde olursa şarapsızım.... biz sana adam gibi söyledik bırak bu martavalları adam gibi öde diye... şimdi mi aklına geldi .. nasılsa gözaltında istediğim gibi at koştururum zannediyordun degil mi bunlarda keriz nasılsa malı tekrar gönderirlerdi öylemi... sen benim ..... alırsın bu saatten sonra... o iştirakleri senin bi tarafına kaçıracağızzzzz haberin olsun tıpkı senin yatırımcıdan kaçırdıkların gibi!!!! zaten spk nın davası da yakın beraber yalakalarını da alın kol kola istediğiniz yere gidin... hatta cehennemin dibine kadar yolunuz var!!!
bugün ocak 14 ve ogk yapılalı 3 ayı geçti hisseler göndereli 2 ayı geçti ne oldu .... sen böyle oyalanmaya devam fıytcim devam aynen böyle koçum aferim sana çok zekisin ya bu kafayla haaa hiiiç değiştirmeden sokma akıllı bebe seni
şunu bilin ki birine laf söylersiniz boşverir... birine laf söylersiniz benden uzak olsun der... ama ben ve benim gibilerinin bulunduğu bir yerde laf söylerseniz biz ne boşveririz ne de salla gitsin deriz elimizden gelen ne varsa sonuna kadar gideriz... siz de çark edeceksiniz siz de bütün küçük yatırımcıların bir olmadığını anlayacaksınız... hade denemesi bedava fıyk istersen yalakalarınla beni gaza getir bakalım kim daha zararlı çıkacak!!!! daha ankaranın yolları var fıyt unutma yaz bir kenara bunu da söylemişti dersin...
ben bu bültenden bir şey çıkacağını zaten beklemiyordum...!!!spk memsa'ya uzatma dakikalarını oynatıyor...!!!bizim dava bigisi de spk'ya ulaştı,küçük yatırımcı uyandı artık...))sıkıntı var,fıyık ve spk'da...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum