MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

ben geldim... dun rahatsızdım erken yattım.. haftasonu da avukatla görüşmeydi dava metni hazırlamaydı farketmeden hazırlıksız yakalandık çok şükür bugün biraz toparladım...

fıyt senin için öyle güzel şeyler yazdık ki emin ol bırak mahkeme başkanını,hakimi sokaktaki herhangi bir adamın eline ver o bile sizin ne mal olduğunuzu anlar...

buarada dava açmakla ne kazanacağımız ne kaybedeceğimiz belli değil belki ama bu sayede kimin ne olduğunu çok şükür daha iyi anlama fırsatımız oldu.. herkes kendini bilir tabi kendini bilmeyen ve SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN modunda takılanlar sek kahve içsinler ama lütfen muhatap olmasınlar... bu saatten sonra işim olmaz!!!

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ben geldim... dun rahatsızdım erken yattım.. haftasonu da avukatla görüşmeydi dava metni hazırlamaydı farketmeden hazırlıksız yakalandık çok şükür bugün biraz toparladım...

fıyt senin için öyle güzel şeyler yazdık ki emin ol bırak mahkeme başkanını,hakimi sokaktaki herhangi bir adamın eline ver o bile sizin ne mal olduğunuzu anlar...

buarada dava açmakla ne kazanacağımız ne kaybedeceğimiz belli değil belki ama bu sayede kimin ne olduğunu çok şükür daha iyi anlama fırsatımız oldu.. herkes kendini bilir tabi kendini bilmeyen ve SEN BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUN modunda takılanlar sek kahve içsinler ama lütfen muhatap olmasınlar... bu saatten sonra işim olmaz!!!
      geçmiş olsun

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        geçmiş olsun
        eyv.. sinan hocam çok sağol...

Yorum

• Intelligent
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 110

Kemal, bu dava metni için çok teşekkür ederiz. Haftasonu demeden oturdun bu güzel metni hazırladın. Emeğine sağlık. Metinde baya da bir döktürmüşsün, bunu okuyan kim olursa olsun bunları kolayca çözer.

Tabii, bu bir bağlangıç. Davalarımızın devamı da gelecek.

Umarım, beklentilerimiz doğrultusunda bir sonuç alırız.

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

bu fıyt öldü mü acep sesi soluğu çıkmaz oldu... yakında kuyruğuna basılmış ....... kimin başlar cızırdamaya!!!!

Yorum

• rmz68
              Yeni Üye
              • 17 Eylül 2013
              • 47

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
              Telefon ve Faks No. : 0212-482-67-63
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212-482-67-63
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
              Özet Bilgi : Ayrılma Hakkı Süreç Hk.

AÇIKLAMA:
              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımına ilişkin prosedür çerçevesinde, daha önceden nezdinde hesap sahibi olduğu Bizim Menkul Değerler A.Ş'deki hesabının kullanıldığı daha önceki açıklamalarımız ve virman hareketleri doğrultusunda malumdur. Gelinen nokta itibariyle, şirketimiz ile ayrılma hakkı kullanan bazı yatırımcılar arasında imzalanan ancak gereği bazı belirsizlikler nedeniyle aracı kurum tarafından yerine getirilmemiş olan protokollerin tamamlanabilmesi adına, Bizim Menkul Değerler A.Ş nezdindeki hesabımızda saklanmakta olan şirketimize ait -ve bedelleri yatırımcılara 13.12.2013 tarihinde tam ve eksiksiz olarak ödenmiş- payların şirketimizin aşağıda detayları verilen hesabına virmanı talep edilmiştir.

ATİG Menkul Değerler A.Ş
              Hesap No : 1357

Öte yandan, ayrılma hakkı kullanım sürecine ilişkin olarak kalan ödemelerin yapılacak protokollere bağlı olarak tamamlanabilmesi için çalışma ve görüşmeler devam ettirilmektedir. Sürecin yeniden tanımlanması durumunda, ATİG Menkul Değerler A.Ş nezdindeki hesabımız kullanılacaktır.

İş bu açıklamamız, Bizim Menkul Değerler A.Ş tarafından şirketimize noter marifeti ile gönderilen (24.12.2013 tarihli yazımıza cevaben) 02.01.2013 tarihli yazının 1. maddesinde belirtilen talep doğrultusunda yapılmaktadır.

Bizim Menkul Değerler A.Ş nezdindeki payların virmanının tamamlanması durumunda, şirketimizin daha önce imzaladığı protokoller hususunda bilahare bilgilendirme yapılacaktır.

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Faiğ, İHTARNAME ile senle görüştük... onu beğenmedin, bizde sana iyi o zaman dedik, anladığın dille dava günü belli olsun orda protokol görüşmelerini sana sorarız...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

bizim menkul bile sana güvenememiş , parayı yatırdığın adamların hisselerini dahi diğer yatırımcılara virman etmediği diye bu işlemi yapıyosun..

Yorum

• YALNIZ EFE
                    Çalışkan
                    • 20 Ağustos 2011
                    • 467

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 08.01.2014 17:29:58

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
                      Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
                      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
                      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                      Özet Bilgi : Açıklanmamış özel durum olmadığı hakkında

metin - memsa hisse yorum AÇIKLAMA:
                      Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Borsa İstanbul A.Ş'nin 08.01.2014 tarih BİAŞ - 4 - GDD - 211 - 02 - 441 - 00356 sayılı yazısına istinaden;

Şirketimiz hisselerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'ne göre, henüz kamuya açıklanmamış bir özel durum olmadığını beyan ederiz.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

faiğ , yine düşmüşsün SPK yollarına...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

yanında dernekten birileri var mıydı ?

SPK kapısında etmeyin eylemeyin bizim sermaye azaltırın arttırın diyenlerden...

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

SOYUNMA yerlerini karıştırıp YANDAŞLIĞA soyunanlardan da bir ses çıkmaz oldu...

Bizim burda KURSAKLARINDA kaldı mı derler...

Yorum

• mmerbas
                              Yeni Üye
                              • 05 Ekim 2013
                              • 30

ulutaşlar! bu işin sonu halkbankasına, spk ve başbakana kadar gidecek. bu sana son uyarımız.

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

Hakim, Temel e sormuş: Davacıya olan borcunu neden bir türlü ödemiyorsun? Temel sinirle cevap vermiş : vereceğum vermesuna ama, bana 3 ay mühlet ver diyrum vermiyi, 3 yıldır beni oyaliyi ))))))) ))))))) ))))) ))))

fıyt ın açıklaması da tıpkı böyle olmuş !!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information