MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • DOREMİ
    Yeni Üye
    • 17 Eylül 2013
    • 16

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayin rallici baskan beni suclayan bu arkadaslar dava actik diye burda bizi uyutuyorlar. Genel kurullara geldikleri yok. Sadece burdan salliyorlar. Genel kurullara giden ben faike hakaretten hakkinda dava acilan ben, spk ile gorusup bedelkiyi yaptirin bizde paramizi alalim diye ugrasan ben, patronun adami olarak suclanan ben. HOCAM BU ARKADASLAR DELIKANLI OLSUNLAR. olay bu...
    yahu erendiz efendi, sen ve birkaç kişi paranızı kurtarmak için geri kalan yatırımcıyı ateşe atmaya çalışıyorsunuz. kurtarabileceğinizi sanıyorsanız, vay halinize. fait ten kazık yemeye doymadınız mı, bak burada siname karot excitus gibi arkadaşlar de3likanlıca uğraş veriyorlar. sen inandırıcılığını kaybettin. sahneden çekil artık. ne halin varsa git tek başına gör.

Yorum

• DOREMİ
      Yeni Üye
      • 17 Eylül 2013
      • 16

ayrıca sana bir de tavsiyem var. bir an önce git spk nın önünde donunla gösteri yap. yoksa fait kıçından onu da alacak, sen de gösterini donsuz yapmak zorunda kalacaksın.

Yorum

• andiç75
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 91

Ola gardaşlar yaw zeten perişan olmuşuz şu işin içinden nasıl cıkacaz nasi bu elemlardan gurtulacaz derken sizde burada başka iş güç yokmuş gibi birbirizinen uğraşirsiz. Yaw şurada 57 kişi bir çıkış bulalım şu elemanlardan kurtulak ne halleri varsa görsünler babacım. Ne diye birbirizinen laf yarışına girirsiz. Ola gardaşlar kaptaki irade beyanı formunu 57 kişi ıslak imzalı doldurup onaylasın. Spk ya göndersin. Boş işlerinen uğraşmayın. Hiçbir hak kaybınız olmayacak. Boşi boşuna zamanızi öldürmeyin. Vakit kısıtlı gardaşım. Vesselam.

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ola gardaşlar yaw zeten perişan olmuşuz şu işin içinden nasıl cıkacaz nasi bu elemlardan gurtulacaz derken sizde burada başka iş güç yokmuş gibi birbirizinen uğraşirsiz. Yaw şurada 57 kişi bir çıkış bulalım şu elemanlardan kurtulak ne halleri varsa görsünler babacım. Ne diye birbirizinen laf yarışına girirsiz. Ola gardaşlar kaptaki irade beyanı formunu 57 kişi ıslak imzalı doldurup onaylasın. Spk ya göndersin. Boş işlerinen uğraşmayın. Hiçbir hak kaybınız olmayacak. Boşi boşuna zamanızi öldürmeyin. Vakit kısıtlı gardaşım. Vesselam.
          valla abicim 10 kişi mahkemelik bende dahil şimdi diyelim ötekinler kabul eti ben etmem ve süreç biter gerçi kabul edeceklerini sanmıyorum olsada önemli deyil benden hise mise imza yok zaten içimizdekilerde bu işin toplu olarak bitirileceğini bilir o yüzden kimse dönmez yolundan yola devam vesellam

Yorum

• rmz68
            Yeni Üye
            • 17 Eylül 2013
            • 47

SPK sermaye artırımı ile ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesi isteğine kapalı. Böyle saçma bir kapıyı açmak istemiyor. Benim yaptığım görüşmede bana net olarak bu husus söylendi. Onların kafası başka bir hususa takılmış.(Ben ne sorduklarını biliyorum ancak şuan açıklamayacağım) Hukuk müşavirliğinden o konuyla ilgili görüş bekliyorlar. İlgili daireye hukuk müşavirliğinin görüşü henüz ulaşmadığı için bültenlerde bir açıklama yok. SPK'nın yapacağı açıklama sorunu çözmezse biz üç kişi dava açacağız. Dava açan arkadaşları da destekliyoruz. Faik ödemeleri yaparsa davadan feragat gündeme gelebilir. 57 kişi aynı gemideyiz. Gemi batarsa hepimiz zarar göreceğiz. Birbirimizi kırmaya gerek yok. Erendiz ve doktor beni tanıyorsunuz. Genel kurulda şerh koyarak herkes iradesini gösterdi.Gerisi lafı güzaf...Birbirimizi kırmadan,hakaret etmeden aklı selimle hareket edelim...faik ve babasını sevindirmeyelimmm

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hepsini bir araya aldık
              ne yapmaya çalıştığınızı çözemedim
              nasıl bi mücadeledir bu anlamam mümkün değil
              gsray yatırımcısı çok daha akıllı hareket ediyor dava konusunda
              siz hep birbirinizle didişiyorsunuz.
              Ayhan bey bu şahısın yapmaya çalıştığı şey tamda sizin söylediğiniz gibi asıl yapmaya çalıştığımız şeyden bizi uzaklaştırıp patronunun ekmeğine yağ sürmek...

bize salak deyip bizi yalancılıkla ve insanları kandırmakla itham eden bu şahıs kendisi de gayet iyi biliyorki bu davanın öncülüğünü ben ve karot yaptı... HATTA DAVA METNİNİ AVUKATA BEN YAZDIM VERDİM... durum böyleyken bu kişinin fütursuzca bizlere hakaret yağdırmasının tek sebebi FORMU İŞLEMEZ HALE GETİRİP MİLLETİ İSTEDİKLERİ GİBİ ÜRKÜTÜP ANLAŞMAYA RAZI ETMEK..

bir de şöyle düşünün SPK ya gidip te siz bedelliyi onaylayın biz paramızı alalım diyen bir kişinin ; 4 yıldır yatırımcının anasını ağlatan bedelli sermaye arttırımı ve oydan yoksun pay ihracından kendince kimsenin anlayamadığı 3. şahıslardan ve de yabancı fonlardan aldığı paraları iç etmekten başka bir işlevi olmayan bir yönetimin isteğini buradan çıkıpta kahramanlık yapıyormuş KÜÇÜK YATIRIMCIYI DÜŞÜNÜYORMUŞ GİBİ ANLATMASINDAN ASIL NİYETİ BELLİ OLMUYOR MU???

başka da yorum yapmıyorum... zaten burada herkes birbirini bilir ayhan hocam son olarak bülten yayınladığında dava açanları hep birlikte göreceğiz bakalım bu erendiz denilen neidüğü belirsiz şahsiyet o zaman ne diyecek!!!!

Yorum

• YALNIZ EFE
                Çalışkan
                • 20 Ağustos 2011
                • 467

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Bu süreçten bişey çıkmayacağı ortadadır.. Geç kalmadan herkes hakkını arasın..

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

SPK yollarını yürüyerek eskitenler, artık sizleride birileri tanıyodur

hangi yüzle yetkililerin huzuruna çıkacaksınız....

yarın size ne diyecekler. KY cımı geldi, kendini SPEK zannneden yatırımcı mı geldi

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Hisselerinizi bugün TEKRARDAN sattınız mı ??

Bak sattıysanız durum vahim... 2 tıkla kim ne işlem yapmış ortadadır

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

ADAM 11. maddeye OGK da HAYIR dedi, şimdide 3 kuruş için kıçını yırtıyor, şirket sermaye azaltsın sonrasında arttırsın diye

arkadaşlar bu tip kişiler aramızda çok 57 kişiden kaçı böyledir ???

GK katılamayanlar hakkınızı aramayı ne zaman hatırlayacaksınız !!!!! Bunlar cirit atıyor , topiklerde...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Şuan hisse satışına başlamışlardır...

Tüyo gelmiştir, nerde biteceğiii !!! tekrar alış... danışıklı döğüş....

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

sonrada SPK yollarını aşındır dur...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Malumunuz her yerde ÇETELER var...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

nedense ben 6 yıldır bu şirketteyim kim dava açmış , kim ihtar vermiş hiç öğrenemedim.. ÇETE üyeleri her daim biliyolar...

EEEEE ne oldu kim açmış davayı...

burda milletin ismini izin almadak yayınlamak , ilerde çook başınızı ağrıtır....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information