zorlama,haydi çakal yumurtla bakalım...
))
ama cidden bakın arkadaşlar hayatım boyunca gerek yaptığım işlerden ötürü gerekse kendi özel ilgi alanımdan dolayı birçok insanı duruşundan konuşmasından değerlendirebildiğimi düşünürdüm ama bunun gibi KARAKTER DÜŞKÜNÜNÜ HİÇ GÖRMEDİM!!!!
Valla bende cok eglendim. DELIKANLIYSAN KAROT VE HACKER SIZ YAYINLAYINDA GORELIM LISTEYI. ben gozlerimle gordum. Burayada yazdim. Bak doktora birsey demiyorum. O acmis davayi. Sizse kivirin burda karotttt. Hackerrr. Valla para yapistiracagim hadiiii. Hadiiiiii.... kivirrrrrr....
karot abi bu angut bal gibi bizim o listede olduğumuzu biliyor ama asıl niyetini en başta belli etti... neymiş biz salakmışız da olağanüstü genel kurulun iptali bu şekilde mümkün değilmişmiş... be çakma bir o kadar sokma akıllı CUHELA... sana dava gerekçelerimi söyleyeyim de yalakalığına soyunduğun patronuna anlat nasıl isten mi???
)
)
ah gulum bana dava açmamı direk sayın ali babacan söyledi yani ben salamıyorum istersen buraya bir ara yapıştırırım mailini
Ben buraya 4 kidinin idmini yazdim dava acan. Sizin olmadiginizi soyledim. Sizde buyrun ispatlayin isminizin oldugunu. BEKLIYORUM...
Size biri dava acmadin derse yayinlarsin belgeni ispatlarsin hocam. Haaa acmamissan senin bu dedigini yapip vakit kazanirsin topu taca atarak. BEKLIYORUM KAROTTTT. HADIkivirrrr karotttt... hadiiii...
))ama cidden bakın arkadaşlar hayatım boyunca gerek yaptığım işlerden ötürü gerekse kendi özel ilgi alanımdan dolayı birçok insanı duruşundan konuşmasından değerlendirebildiğimi düşünürdüm ama bunun gibi KARAKTER DÜŞKÜNÜNÜ HİÇ GÖRMEDİM!!!!
Valla bende cok eglendim. DELIKANLIYSAN KAROT VE HACKER SIZ YAYINLAYINDA GORELIM LISTEYI. ben gozlerimle gordum. Burayada yazdim. Bak doktora birsey demiyorum. O acmis davayi. Sizse kivirin burda karotttt. Hackerrr. Valla para yapistiracagim hadiiii. Hadiiiiii.... kivirrrrrr....
karot abi bu angut bal gibi bizim o listede olduğumuzu biliyor ama asıl niyetini en başta belli etti... neymiş biz salakmışız da olağanüstü genel kurulun iptali bu şekilde mümkün değilmişmiş... be çakma bir o kadar sokma akıllı CUHELA... sana dava gerekçelerimi söyleyeyim de yalakalığına soyunduğun patronuna anlat nasıl isten mi???
)
)ah gulum bana dava açmamı direk sayın ali babacan söyledi yani ben salamıyorum istersen buraya bir ara yapıştırırım mailini
karot43 Nickli Üyeden Alıntı
mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı
Yorum