MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eagle
    Seyirci Üye
    • 28 Eylül 2013
    • 68

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım bakim bizim KÜLAHLI ve SOYUN..GAÇLI KY kardeşimizi adam sanıp SPK ya almışlar mı...

ALTIN YUMURTLAYAN TAVUK gece ne yumurtluyacak !!!!!!
    sayın exitus kimden bahsediyorsun
    SPK ya kim ya da kimler gitmiş

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Gece KUŞUMUZ gelir ....

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

salih nasılsın dostum

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

anıl manıl takıl satıl...

eeee ne olacak bu işler... BIYIKLI geliyor mu

Ne diyo seninkiler...

Mikrofonu verelim... Senin süt hiç maya tutmadı.. SALLA bakim...

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

gece KUŞUMUZ da burdaymış...

Tüyolar nasıl gidiyor, satıp tekrar ne zaman gireceksiniz...... Patron bile sizleri ne çok düşünüp hissesini satanlara KAP açıklaması dahi yapmış..

Bak Serdar hoca kadar olamamışsınız... Adam suç duyurusu yapmış.. Sana suç duyuru yapanla kol kolasın... 3 kuruş için... BİHAD METİNLERİ imzalayıp yollamayı içinize sindirdiniz ya... HELAL sizlere...

SOYUN_GAÇ lı arkadaşım dost edindiniz patronu...

SPK nın yolları aşındımı....

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Koruyun_Savunun_Yaşatın_Güzelleştirin bakim 3 kuruş için....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

ARA GAZI verdiler COŞTUN burda ne oldu bu GAZ ın ...

Uşak olduğunu hissettin mi???

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Yumurtla bakim...

seninkiler ne diyor....

BIYIKLI ne zaman pistte çıkacak...

Ben SALI bekliyorum...

SPK ya sürecte 25.07.2013 deki yönetim kurulu kararıyla karar alınan SERMAYE AZALTIM arttırım karının son günü 26.01.2014 bitiyor. Patronuna söyle o gün benden SPK ya çok güzel dilekçeler gidecek... BIYIKLIYI erken açıklasın... Ben zaten YASAL HAKKIMI kullandım, şirket para mı vermedi. Dava mı açtım. 5 yılda sürse 10 yılda sürse HAKKIMIN peşindeyim...

Artık sen de patronla kol kola ÇIN ÇIN da yiyip içersin

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Bugünlük bunları SİN DİR yeterli,,, AŞIRI DOZ zararlı !!!!!

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

Yumurtla bakim...

seninkiler ne diyor....

BIYIKLI ne zaman pistte çıkacak...

Ben SALI bekliyorum...

SPK ya sürecte 25.07.2013 deki yönetim kurulu kararıyla karar alınan SERMAYE AZALTIM arttırım karının son günü 26.01.2014 bitiyor. Patronuna söyle o gün benden SPK ya çok güzel dilekçeler gidecek... BIYIKLIYI erken açıklasın... Ben zaten YASAL HAKKIMI kullandım, şirket para mı vermedi. Dava mı açtım. 5 yılda sürse 10 yılda sürse HAKKIMIN peşindeyim...

Artık sen de patronla kol kola ÇIN ÇIN da yiyip içersin
                      adam spk dan bir kaç ay daha süre almış spk dan söz olarak yazılı olarak deyildir herhalde

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

08.09.2013 yönetim kurulu kararı diye itiraz edeceklerdir.. etsinler... SPK nın izin metinlerinde 25.07.2013 baz alınmıştır..

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

08.09.2013 yönetim kurulu kararı diye itiraz edeceklerdir.. etsinler... SPK nın izin metinlerinde 25.07.2013 baz alınmıştır..
                          inşallah yarın araştırırım faiğe ters takla artırsak yeter param gitsin pulum gitsin ama faik te gümlesin planları bozulsun sen bu ahlarla bir şey olmasın faik senin sonunu iyi görmüyorum umrede mi satmıştın faik hiseleri öyle yazmışlarda başka köyde

Yorum

• DOREMİ
                            Yeni Üye
                            • 17 Eylül 2013
                            • 16

yahu dostlar şu mehmet ulutaş efendi var ya, acaip helal deve sütü emmiş adam. kesinlikle yakında huri melek oğlu fait i evlatlıktan red eder. sonra da gözü görmesin diye onu arabistan a mı yollar, ermenistan a mı yollar, gürcistan a mı yollar bilemem. bunlar yapar be dostlar, yapar mı yapar, hepsi allahtan korkan aptesinde namazında adamlar be yaaa.

Yorum

• Intelligent
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 110

Son an son dakika'ya kadar umutsuzluk aşılayarak KY'yı geri virman yapmaya zorlayacak psikolojik ortamı sağlamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Gözaltına alındıktan sonra hadi gönderin hisselerinizi paranızı vereceğiz deseler KY gaza gelir göndermezdi. Dolayısıyla, ilerleyen günlerde sanki zorla yapıyorlarmış hissiyatı oluşturup KY'ya bu kaçırılmaması gereken bir firsatmışa inandırıp hisselerin geri virmanını sağlayamaya çalışacaklarını düşünüyorum. Tabii, bunu yemeyecek benim gibi KY'ların da olduğunu bilmesi gerekiyor. Aradan çok zaman geçti, ekonomik koşullarımı oradan hiç para gelmeyecekmiş gibi revize ettim. Gerekirse, değil bir yıl on yıl da bekler fakat ilkelerim taviz vermeyeceğim.

Dava sürecimiz devam ediyor, duruşmalarda avukata biz de eşlik edeceğiz. Hakim'i bilgilendirmek boynumuzun borcudur. Duruşma tarihine kadar avukat dersini çalışıyor ve biz de çalışacağız. Kazanacağımızdan o kadar eminiz ki... gerisini ulutaşlar düşünsün artık.

Davadaki tüm arkadaşlar dürüst ve ilkeli insanlardır. Öyle birkaç şeye kanacak insanlardan değiller.

Yorum

• Intelligent
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 110

Tabii bu arada biz ne yaptık dediklerini de duyar gibiyim. Hisseler onlardayken kontrol de %100 onlardaydı fakat geri virman sonrası kontrolü tümüyle kaybettiler. Gerçekten, GK kararlarını uygulamak istiyorlarsa bundan sonra işleri çok ama çok zor. Hatta, kişisel kanaatim bunun teknik olarak mümkün olmayacağı yönündedir.

86 KY'nın hadi büyük kısmı ile anlaştın diyelim ya gerisi ne olacak... Sanıyorlarki peşin ödüyoruz gönderin hisseleriniz deseler herkes o gün gönderecek. Yemezler artık....

SPK'yı devreye soksalar bile (peşin ödeme yapıyoruz hisseleri geri virman yapmıyorlar diye) bizim davayı karşılarında bulacaklar. Açıkcası, davamız emniyet subobu gibi oldu ve bizim için çok kıymetlidir.

Ulutaşlar şunu iyi bilsin ki bu dava sürecinde çok da şeyler öğrendik. Gerekirse firmayı işleyemez karar alamaz hale de getirebiliriz. Bizim elimizde haklı olduğumuz çok sayıda konu var.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information