karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
paranin yaptıramayacağı yorum yoktur ilginçliği bu işte bu böyle hatırlayın borsada kendi hiselerini nerde satmıştı. gedik sana notum 0 dır seninle bundan sonra işim olmaz beni arayan aracı kurumda gedikti anlaşı verin hise+ hiseye dediler ben dedim.daha aşağı çekerseler ne olacak burdan daha aşağımı iner dediler .
-
karot hocam ogk ne olacak gündem maddeleri nelerdir ibra nasıl oluyor haberim yoktu uzun bir süredir hastaydım açıklarsanız izleyeceğimiz yolu ona göre biletimi alır gelirim teşekkürlerkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20/02/2014 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2012 GENEL KURUL TOPLANTISI'na vekaletle ya da kişisel olarak herkesin katılıp,şirket yönetimini ibra etmemesi hepimiz için önemli arkadaşlar...!!!yıllardır ağlayıp sızlanmanın bir şey ifade etmediğini gördünüz,HAREKETE GEÇME ZAMANI...!!!
Yorum
-
sevgili dost,öncelikle geçmiş olsun...!!!umarım önemli bir sorun yoktur,yapabileceğimiz birşey varsa haberimiz olsun...!!!crefty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarot hocam ogk ne olacak gündem maddeleri nelerdir ibra nasıl oluyor haberim yoktu uzun bir süredir hastaydım açıklarsanız izleyeceğimiz yolu ona göre biletimi alır gelirim teşekkürler
genel kurul için kap'a bak istersen...ayrıntılar orada var...önce gündemi açıkladılar:bazı maddeler konusunda açıklayıcı davranmadılar...sonraki bir haberle gizledikleri tadil maddelerini(bir arkadaşımızın çabası ile)açıkladılar...!!!durum iyi değil,yine kurnazlık peşindeler anladığım kadarı ile...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
nisan 8 e kadar bulacak o bıyıklıyı akıl hocalarını niye deyiştirsin adamın amacı göz altıydı onuda başardıexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanal bıyıklı aranıyor ilanı versek mi
Faiğ zamanın tükeniyor..........
Akıl hocalarını değiştirseydin şimdiye bulmuştun.....
Yorum
-
ah doktorum ah sermaye azaltım artırımını yapacağını ben hiçmi hiç düşünmüyorum hiselerin bu veledi..... olduğunu düşünüyorum tabiki bu benim düşüncem yapmaya kalksada ben bu saaten sonra onunla deyil masaya oturmak kenefe gitmem ben paramı yok sayıyorumexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşubat 10 kadar bulmalı, sonra bizle masaya oturmalı, ancak yetişir, yoksa sermaye azaltım artırımı işi biter...
Yorum
-
ky dalmasın diye veriliyor o haberler yoksa yukardan al verip nasıl verecekler elimizesalih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzak dur denen atac gidiyor
Uzaj dur denen rysas gidiyor
Uzak dur denen memsa bakalim
Yorum
-
salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzak dur denen atac gidiyor
Uzaj dur denen rysas gidiyor
Uzak dur denen memsa bakalimŞunu her ikinizde asla unutmayın sonu felaket olan şirketlerin hisseleri genelde çok sert yukarı yapar gözaltı pazarından hisse almak akıl işi degildir.....(Ne demek istedigimi umarım anlatabilmişimdir)siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterky dalmasın diye veriliyor o haberler yoksa yukardan al verip nasıl verecekler elimize
Yorum
-
teşekür ederim biz maliyet düşürüyoruz hani o sert harekete zararsız kaçmak için la sizi paraylamı veriyolar karşımdaki sanki çocuk kandırıyo sende tek hise senedi olmayanlardanmısın. burdan almayip 1 üzerimi aldıracaksınız heh heh he buradaki operasyonu görmiyecek kadar salakmı sanıyorsunuz milleti.AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞunu her ikinizde asla unutmayın sonu felaket olan şirketlerin hisseleri genelde çok sert yukarı yapar gözaltı pazarından hisse almak akıl işi degildir.....(Ne demek istedigimi umarım anlatabilmişimdir)
Yorum
-
Tam tersi olursa sana burada kahkahalarla gülersem zoruna gitmesin...Ben böyle hisselere 5 kuruş para kaptırmam temeli saglam ve ucuz olsun yeter ben enayi degilimsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekür ederim biz maliyet düşürüyoruz hani o sert harekete zararsız kaçmak için la sizi paraylamı veriyolar karşımdaki sanki çocuk kandırıyo sende tek hise senedi olmayanlardanmısın. burdan almayip 1 üzerimi aldıracaksınız heh heh he buradaki operasyonu görmiyecek kadar salakmı sanıyorsunuz milleti.
.......
Yorum
-
Sen adını andığın 2 kişinin bu şirkete dava açtığını bilsen... zaten konuşmazdın.. Günaydın, akıl küpü

enayi olmasan burda ne işin var
AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTam tersi olursa sana burada kahkahalarla gülersem zoruna gitmesin...Ben böyle hisselere 5 kuruş para kaptırmam temeli saglam ve ucuz olsun yeter ben enayi degilim
.......
Yorum
Yorum