MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • cemildag
    Yeni Üye
    • 13 Eylül 2013
    • 10

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa geçin şu izin alamadım ayaklarını...memurun 10 gün izinsiz işe gelmeme hakkı var,sadece bir soruşturma geçirirsin...30-50 lira maaşından kesilir...izin işinin arkasına sığınmayın...irade gösteremeyen pısırık adamlarsınız demek ki...!!!bende öğretmenim,başka bir işim nedeniyle katılamadım,ama vekalet ile kendimi temsil ettirdim...!!!
    ondan sonra onurdan sözediyorsunuz...onurlu insan hak yemez,hakkınıda yedirmez kardeşim...!!!oturmuşsunuz,kıçınızı oynatmıyorsunuz,ama büyük büyük konuşuyorsunuz...!!!istiyorsunuzki:hiç birşey yapmayalım,birileri kuşu tutsun,yolsun,pişirsin ve ağzımıza koysun...))yok öyle mama,bebeklikte kaldı bazı şeyler,artık büyüdünüz...) ekmek aslanın ağzında değil,midesinde...belki kalınbağırsağada ulaşmış olabilir...!!!
    Ben izin alamadım demiyorum zaten emekliyim izin proplemim yok isteyerek katılmadım katılsamda sonoç değimeyeceki 076al 046sat öylemi 3 senedir bekliyorum dahada beklerim ama asla bu fiyattan vermem.

Yorum

• cemildag
      Yeni Üye
      • 13 Eylül 2013
      • 10

yaa geçin şu izin alamadım ayaklarını...memurun 10 gün izinsiz işe gelmeme hakkı var,sadece bir soruşturma geçirirsin...30-50 lira maaşından kesilir...izin işinin arkasına sığınmayın...irade gösteremeyen pısırık adamlarsınız demek ki...!!!bende öğretmenim,başka bir işim nedeniyle katılamadım,ama vekalet ile kendimi temsil ettirdim...!!!
      ondan sonra onurdan sözediyorsunuz...onurlu insan hak yemez,hakkınıda yedirmez kardeşim...!!!oturmuşsunuz,kıçınızı oynatmıyorsunuz,ama büyük büyük konuşuyorsunuz...!!!istiyorsunuzki:hiç birşey yapmayalım,birileri kuşu tutsun,yolsun,pişirsin ve ağzımıza koysun...))yok öyle mama,bebeklikte kaldı bazı şeyler,artık büyüdünüz...) ekmek aslanın ağzında değil,midesinde...belki kalınbağırsağada ulaşmış olabilir...!!!
      Ben sana da kızmıyorum diğerlerinede ben bu formlardakilere güven olmayacağını 1 yıl önce anladım kızdım şimdi küllendi. sen daha sonraları geldin buralarda yazmaya başladın beni daha eskiler hatırlar burada kimse kötü yazmadım kimsyle takışmadım 1 yıl önce küstüm ve sustum 1 yıla yakın yazmadım bu güne kadar.

Yorum

• Sıfır
        Aktif
        • 11 Eylül 2013
        • 275

exitus123 diye biri vardı sahte doktor...saniyede bir yazardı.... ne oldu.... Boğaziçi köprüsündenmi atladı.... toplantı toplantı diyip duruyordu....... iki yıl beklettilr borsa 100.000 e giderken herkesin cebleri para taşarken.... bizimkiler ise ne yaptı paslaşmalarla tahtaya baskı uygulayıp... milleti boş laflarla uyutup sonundada 0.47 ye razı ettiler... MUTLU AZINLIK !!!!

Yorum

• horasanlı
          Seyirci Üye
          • 11 Eylül 2013
          • 57

beyler anladık gitmişler vermişler cisimler aynada gözüktügü gibi degildir orada spekülatörlerin manyakları ile karşı karşyaydılar ben katılmadım maliyetim yüksekti beni kurtarmıyordu ha katılsaydın hayır deseydin ne degişecek zaten kendine güvenmeseydi genel kurulu yapmazdı önemli olan bu süreçten sonra ne olacak geride kalan keriz yatırımcılar nasıl bir yön çizecekler bu bedeli azaltım hikayesi ne zaman başlayacak spk onayı gerekiyormu kaç günlük süre var bu bilgileri bize verin dr,karot sus pus oldunuz gelin yöntem ve seyir belirleyin sanki dünyanın sonu paranın kulpuna vurayım bu gün bende yarın başkasına geçer eger haksızlık yapmışsak korkalım yoksa ötesi gelip geçer faik ve ekibi kendisinden korksun bu gün bu resmiyet size bu hırsızlığa izin vermişse inanın bu dömbelek yiyemez evinde ocağında arsız bir evlat çıkarır hepsini kepçeyle savurur örneklerini yaşıyoruz kimse sevinmesin hırsızlığa spk kanunları resmen bu puştlara her türlü kahpelige izin veriyor sen ben daha neyi konuşuyoruz ha bizde haysiyet şeref varsa imkb30 kağıtların dışında giriş yapmayız elbet çıkacağız çıktıktan sonra yine hırsızlara giriş yapmışsak en büyük alçak bizleriz demekki uslanmamışız bu faik yarın rıza diger gün behçet olur ve bu sahtekarlar nasıl olsa kerizler bitmez istediginiz kadar dövünün piyasada kerizmi yok der ve keriz avına çıkarlar yıllardır bu hırsızlık çarkı dönüp dolaşıyor sorun biziz çözümde biziz

Yorum

• cemildag
            Yeni Üye
            • 13 Eylül 2013
            • 10

Bu yazı hoş bir yazı değil hakaret içeriyor benim karnımı bu güne kadar sanki sen doyurumuş gibi yazmışsın ayıp oluyor büyük büyük konuşanları gördük şimdi 1 tl alıp 46 kuruş satmak hak yedirmek mi 1tl alıp 46 kuruş satmak mı onurlu davranış

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              beyler anladık gitmişler vermişler cisimler aynada gözüktügü gibi degildir orada spekülatörlerin manyakları ile karşı karşyaydılar ben katılmadım maliyetim yüksekti beni kurtarmıyordu ha katılsaydın hayır deseydin ne degişecek zaten kendine güvenmeseydi genel kurulu yapmazdı önemli olan bu süreçten sonra ne olacak geride kalan keriz yatırımcılar nasıl bir yön çizecekler bu bedeli azaltım hikayesi ne zaman başlayacak spk onayı gerekiyormu kaç günlük süre var bu bilgileri bize verin dr,karot sus pus oldunuz gelin yöntem ve seyir belirleyin sanki dünyanın sonu paranın kulpuna vurayım bu gün bende yarın başkasına geçer eger haksızlık yapmışsak korkalım yoksa ötesi gelip geçer faik ve ekibi kendisinden korksun bu gün bu resmiyet size bu hırsızlığa izin vermişse inanın bu dömbelek yiyemez evinde ocağında arsız bir evlat çıkarır hepsini kepçeyle savurur örneklerini yaşıyoruz kimse sevinmesin hırsızlığa spk kanunları resmen bu puştlara her türlü kahpelige izin veriyor sen ben daha neyi konuşuyoruz ha bizde haysiyet şeref varsa imkb30 kağıtların dışında giriş yapmayız elbet çıkacağız çıktıktan sonra yine hırsızlara giriş yapmışsak en büyük alçak bizleriz demekki uslanmamışız bu faik yarın rıza diger gün behçet olur ve bu sahtekarlar nasıl olsa kerizler bitmez istediginiz kadar dövünün piyasada kerizmi yok der ve keriz avına çıkarlar yıllardır bu hırsızlık çarkı dönüp dolaşıyor sorun biziz çözümde biziz
              Sn horasanlı sana bir şey diyeyimmi... burada verilen bilgiler hiçbir işimize yaramaz... eğer bilgi verilirse dahi bu onların istediği bilgilerdir.. yönlendirme.... Bana kalırsa bekle gör... bak bakalım SPK ne yapacak....

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

Neyse arkadaşlar mesai bitiyor.... akşama evde devam ederim....

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

[QUOTE=Sıfır;509182]Ya karot bari sen yapma...seni uyanık biri zannediyorum... Adamlar kaç gündür toplantıya katılmamızı sağlamak için kıçlarını yırttılar... hatta bir hayırsever otobüs bile kaldırmak istedi... bizim bilmediğimiz bir ayrıntıyı onlar biliyorlar... nerede 24 saat forumları nöbet tutanlar... adamların herhalikarda kararları çıkartacağını tahmin edemezmiydin... niye bu insanları istanbula cektiler.... niye... iştirakler konusunda yarın açılabilecek davanın önüne kesmek olabilirmi.... başka bir şeyde olabilir... ama düşünün kendi diyor daha önceki toplantılara iki kişi katılırdı... şimdi ise 105 kişi katıldı....bazı kararların alınması için yeterli bir sayıydı... hatta toplantıdan önce iki taban yaptıki herkes gelsin toplantıya... 0.47 muhabbeti boş ya... adamın derdi iştirakler gardaşşşş..... Bu kadar saf olamazsınız yada sizin meslek öğretmenlik değil başka bir şey....[Q

sevgili sıfır arkadaş,herşeyin farkındayım...kurula bilerek katılmayanlara saygım büyük,onlara dokunduysa özür...burada sap ile saman sürekli karışıyor,ya da karıştırılıyor...!!!bende asıl derdin iştirakler olduğunun farkındayım,bu konuda da yırtındık...!!!ama olayı engelleyecek yeterli bir katılım olmadı/olamadı...zaten sitemim bu kıçını oynatmayan kaderci tayfasına,iradi olarak katılmayanlara değil...!!'
                  otobüsçülerinde niyetlerini kendimce okuyabiliyorum...sürece bağlı olarak kurula adam taşımayı önerirlerken,bugün kurula katılanlara saldırmaya çalışarak varolan psikoljiye hitap ederek nemalanmaya çalıştıklarını çok iyi görüyorum...!!!çünkü o tür su kurnazlarını iyi tanırım...dün nala vururken bugün mıha vurmaları beni şaşırtmıyor...tükürdüğünü defalarca yalayanlardan başka ne beklenebilirki...))para adamı bozar derler,hele adamcıkları toz eder...yalatırda yalatır...!!!
                  ben iştiraklerin onaylanması taraftarı falan olmadığım gibi,genel kurula da gidemedim...bir arkadaşıma vekalet göndermek zorunda kaldım,arkadaşımın emeği için teşekkür ederim...!!!ben ayrılacak falan değilim,şerh koyarak sadece kasko yaptım/yaptırdım...!!!
                  şimdi gelelim son duruma spk'ya 75 gün önce grafik destekli soygunu anlatan bir dilekçe yazdım,yanıt yok...anayasaya göre 60 günü geçerlerse suçtur,spk'ya dava açacağım..."görevi kötüye kullanmak"tan...
                  ben hala bölünmenin 0,26 olacağını düşünmüyorum,bölünmenin 0,47'den olması gerektiğini düşünüyorum...bu da hesapları karıştıracak,spk kararını beklemekte yarar var...ayrılma hakkı 10 iş günü için geçerlidir,bu 10 gün içinde 0,26'yı kırarsa ayrılırım,bakarsın 0,50'ye kadar da hareket yapabilir...ama ayrılma işleminin gerçekleşmesini bekleyeceklerdir,dananın kuyruğu 10 iş günü sonunda kopar diye düşünüyorum...yoksa mücadeleye devam...bir yere gitmedik,buradayız...!!!
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

cemildag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Herkes dönüp son bir yıl içinde yazdıklarrna biraz bakıp (diğer formlar dahil) kendisinin iki yüzlüğüne baksın.
                    istersen senin üyelik tarihlerinede baksınlar ve o zaman beli olur ne dersin cemildag. hakan can bunlar mucadele verirken sen oturdun ya onlar geç bu ayakları memsa sayesinde borsanın kurdu olduk şimdi insanlar bana soruyor alalımı almayalımı diye incelediklerimde tabi kokuyor bu ayaklar geç bunları

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

cemildag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ben sana da kızmıyorum diğerlerinede ben bu formlardakilere güven olmayacağını 1 yıl önce anladım kızdım şimdi küllendi. sen daha sonraları geldin buralarda yazmaya başladın beni daha eskiler hatırlar burada kimse kötü yazmadım kimsyle takışmadım 1 yıl önce küstüm ve sustum 1 yıla yakın yazmadım bu güne kadar.
                      benim senin karnını doyurmadığım gibi böyle bir sorumluluğum da yok zaten...sanırım sözlerim acıttı,demekki gerçek payı var...))
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• cemildag
                        Yeni Üye
                        • 13 Eylül 2013
                        • 10

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        istersen senin üyelik tarihlerinede baksınlar ve o zaman beli olur ne dersin cemildag. hakan can bunlar mucadele verirken sen oturdun ya onlar geç bu ayakları memsa sayesinde borsanın kurdu olduk şimdi insanlar bana soruyor alalımı almayalımı diye incelediklerimde tabi kokuyor bu ayaklar geç bunları
                        Burada herkez yeni bizim dağılan köyden hisseanalizden itibaren bahsediyorum ankarada isen yüz yüze görüşelim memsazede kardeşliğimiz pekişsin

Yorum

• cemildag
                          Yeni Üye
                          • 13 Eylül 2013
                          • 10

benim senin karnını doyurmadığım gibi böyle bir sorumluluğum da yok zaten...sanırım sözlerim acıttı,demekki gerçek payı var...))
                          Bu ne demek şimdi

Yorum

• delikurt
                            Seyirci Üye
                            • 12 Eylül 2013
                            • 66

10. Gündemin 11 - 12 - 13 nolu maddeleri hususunda belirlenen azami maliyet tutarı Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru sonucunda her bir madde için ayrı ayrı olmak üzere 2.000.000 TL olarak belirlenmiş idi, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ulutaş yönetim kurulu adına söz alarak söz konusu yetkinin her bir madde için 7.000.000 TL belirlenmesi ve bu hususta yönetim kuruluna yetki verilmesi hususunun genel kurula onayına sunuyorum" dedi. Yapılan oylama sonucunda;her bir madde için sınırın 7.000.000 TL olarak belirlenmesi yetkisinin Yönetim Kuruluna verilmesine oy birliği ile karar verildi.

şimdi mehmet ağa 7.000.000+7.000.000+7.000.000 Tl =21.000.000 TL verecek ayrılma için 0,47 den toplam 44680851 lot hisseyi gerimi alacak hahahaha yemezler uynanınya genel kurulda kaç hisse vardı katılan

Yorum

• cemildag
                              Yeni Üye
                              • 13 Eylül 2013
                              • 10

Gerçeklik payı var derken demek ki sende inanmıyorsun yazdıklarını doğruluğuna

Yorum

• delikurt
                                Seyirci Üye
                                • 12 Eylül 2013
                                • 66

yakında bir haber düşerse şaşırmayın faik hisse buradayken 0,47 almaz bence yönetim kurulu iptal etti diye ee yetkiyi verdiniz aşılması durumunda vaz geçmesi için

Yorum

Working...
                                X

Debug Information