arakadaslar neoluyor bırbırımızı suclamayalım suclu faık arkadaslarımız degıl
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
oradaydım .işimi bırakamadım ama adamımı gönderdim. bedelliye itiraz için. 0,47 maliyetimin cok altında . orada 047 veya diğer rakkam önemli değil . kayıt ettirsende ayrılmamak elınde önemli olan bedelli kararının iptali yani ret olayı idiozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolsun napalım hayırlısı sans mudurumun ızınvermemesıde faıke yaradı sen naptın gıttın mı sız 46 vercenız
Yorum
-
bence adamlara bole yuklenme takı sızın dedınız gıbıde olsa kendı cıkarlarını dusuıncekler onlar gıttı varsayalım kazandı bız gıtmedık kım haklı adamlar olsada olmasada faık yapcaktı faıkı kotule haa gıdenlerı hıc tanımıyorum lutfen
Yorum
-
beyler aldığım habere göre oylama tamamlanmamış yani hala umut var. lütfen aklıselim olalım ayrılma fiyatı tabıkı dıbe giden fiyatta önemli ama bir düşünün faik KAZ GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEMEMEK adına ayrılma fiyatına dıkkatı çekiyor . eksiltme /artırma yaparsanız cıkma fiyatını veriyor .lütfern aldanmayın sermaye artım/eksıltım maddesine itiraz edelim.
Yorum
-
[QUOTE=delikurt;508336]erendiz hocam bittimi genel kurul toplam kaç hisse ayrılma şerhi koydu bütün maddeler kabul edildimi ayrılanlar hayır diyerekmi şerh koydu kabul ederekmi
sermaye konusu kabul edilirse diyelim katılan tüm hissedarlar 0,47 den cıkacak ,47*14000.000 hisse eder 6.580.000 tl buda faikin bayıldığı şey kendisi zaten 6000.000 tl yı göze almıştı 35.000.000 tl lık sermayenın 77.000.000 tl ye cıkması ile 42.000.000 tl kasaya ödediğini düş bir 35.000.000 cebe
helal olsun sermayenin 90 küsürü halka acık adam cebe bu kadar atabiliyor. allah mafaza sermayeye daha fazla sahip olsa ne olacaktı
Yorum
-
özürdilerım erken konuşmuşum tüm maddeler onaylanmış. hayırlı olsun ne diyelim. ''eve gelen satıcılardan neye imza attığına bakmadan imzalayan sonucuna katlanırmış ''ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeyler aldığım habere göre oylama tamamlanmamış yani hala umut var. lütfen aklıselim olalım ayrılma fiyatı tabıkı dıbe giden fiyatta önemli ama bir düşünün faik KAZ GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEMEMEK adına ayrılma fiyatına dıkkatı çekiyor . eksiltme /artırma yaparsanız cıkma fiyatını veriyor .lütfern aldanmayın sermaye artım/eksıltım maddesine itiraz edelim.
Yorum
-
10 gündelikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayrılma şerhi koyanlar 15 gün içinde ayrılacak yanılmıyorum değilmi aklı olan patron bu 15 gün içinde daha düşük fiyattan daha çok hisse toplar aynı parayla mantık böyle diyor ama faik bu belli olmaz
Yorum
-
teşekkür kardeş 10 gün doğru bu faik adamda kafa bırakmadıkiACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 gün
)
Yorum
-
Arkadaşlar,ben gidemedim ve vekalet ile kendimi temsil ettirdim...gitmeyen ve vekalet ile kendini temsil ettirmeyen hiç kimsenin arkadaşlarımızı eleştirme hakkı yoktur...!!!sen zahmet etme,onlar senin için herşeyi yapsın,birde beğenme...buna bizim buralarda kibarca:LAF ETTİ BAL KABAĞI, diyorlar...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
siz hareket etmeyin,nasılsa önünüze:hem dar,hem sıcak,hem...gelir...!!!nerdeyse o,bizde gidelim yaa...
))emek olmadan yemek olmaz,beğeniriz beğenmeyiz olan bu...daha iyisini isteyen gidecekti arkadaş...şuna inanıyorum ki,gitmeyen kaderciler kat be kat fazla...madem rahatınızı bozmadınız,adım atmadınız...susun da adam zannetsinler bari...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum