MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ozmanisali
    Yeni Üye
    • 17 Eylül 2013
    • 36

arakadaslar neoluyor bırbırımızı suclamayalım suclu faık arkadaslarımız degıl

Yorum

• ACEMİ
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 153

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      olsun napalım hayırlısı sans mudurumun ızınvermemesıde faıke yaradı sen naptın gıttın mı sız 46 vercenız
      oradaydım .işimi bırakamadım ama adamımı gönderdim. bedelliye itiraz için. 0,47 maliyetimin cok altında . orada 047 veya diğer rakkam önemli değil . kayıt ettirsende ayrılmamak elınde önemli olan bedelli kararının iptali yani ret olayı idi

Yorum

• ozmanisali
        Yeni Üye
        • 17 Eylül 2013
        • 36

bence adamlara bole yuklenme takı sızın dedınız gıbıde olsa kendı cıkarlarını dusuıncekler onlar gıttı varsayalım kazandı bız gıtmedık kım haklı adamlar olsada olmasada faık yapcaktı faıkı kotule haa gıdenlerı hıc tanımıyorum lutfen

Yorum

• ACEMİ
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 153

beyler aldığım habere göre oylama tamamlanmamış yani hala umut var. lütfen aklıselim olalım ayrılma fiyatı tabıkı dıbe giden fiyatta önemli ama bir düşünün faik KAZ GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEMEMEK adına ayrılma fiyatına dıkkatı çekiyor . eksiltme /artırma yaparsanız cıkma fiyatını veriyor .lütfern aldanmayın sermaye artım/eksıltım maddesine itiraz edelim.

Yorum

• delikurt
            Seyirci Üye
            • 12 Eylül 2013
            • 66

erendiz hocam bittimi genel kurul toplam kaç hisse ayrılma şerhi koydu bütün maddeler kabul edildimi ayrılanlar hayır diyerekmi şerh koydu kabul ederekmi

Yorum

• Erendiz
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 126

Tum maddeler onaylandi.

Yorum

• ACEMİ
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 153

[QUOTE=delikurt;508336]erendiz hocam bittimi genel kurul toplam kaç hisse ayrılma şerhi koydu bütün maddeler kabul edildimi ayrılanlar hayır diyerekmi şerh koydu kabul ederekmi

sermaye konusu kabul edilirse diyelim katılan tüm hissedarlar 0,47 den cıkacak ,47*14000.000 hisse eder 6.580.000 tl buda faikin bayıldığı şey kendisi zaten 6000.000 tl yı göze almıştı 35.000.000 tl lık sermayenın 77.000.000 tl ye cıkması ile 42.000.000 tl kasaya ödediğini düş bir 35.000.000 cebe
                helal olsun sermayenin 90 küsürü halka acık adam cebe bu kadar atabiliyor. allah mafaza sermayeye daha fazla sahip olsa ne olacaktı

Yorum

• ACEMİ
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 153

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  beyler aldığım habere göre oylama tamamlanmamış yani hala umut var. lütfen aklıselim olalım ayrılma fiyatı tabıkı dıbe giden fiyatta önemli ama bir düşünün faik KAZ GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEMEMEK adına ayrılma fiyatına dıkkatı çekiyor . eksiltme /artırma yaparsanız cıkma fiyatını veriyor .lütfern aldanmayın sermaye artım/eksıltım maddesine itiraz edelim.
                  özürdilerım erken konuşmuşum tüm maddeler onaylanmış. hayırlı olsun ne diyelim. ''eve gelen satıcılardan neye imza attığına bakmadan imzalayan sonucuna katlanırmış ''

Yorum

• delikurt
                    Seyirci Üye
                    • 12 Eylül 2013
                    • 66

ayrılma şerhi koyanlar 15 gün içinde ayrılacak yanılmıyorum değilmi aklı olan patron bu 15 gün içinde daha düşük fiyattan daha çok hisse toplar aynı parayla mantık böyle diyor ama faik bu belli olmaz

Yorum

• ACEMİ
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 153

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ayrılma şerhi koyanlar 15 gün içinde ayrılacak yanılmıyorum değilmi aklı olan patron bu 15 gün içinde daha düşük fiyattan daha çok hisse toplar aynı parayla mantık böyle diyor ama faik bu belli olmaz
                      10 gün

Yorum

• delikurt
                        Seyirci Üye
                        • 12 Eylül 2013
                        • 66

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        10 gün
                        teşekkür kardeş 10 gün doğru bu faik adamda kafa bırakmadıki)

Yorum

• crefty
                          Yeni Üye
                          • 08 Ekim 2013
                          • 20

tebrik ederim arkadaşlar bir mücadeleyi isteyerek kaybettiniz 47 için hayır deseydiniz zaten yükseliş kaçınılmazdı seviye 0.60 lardan satardınız umarım pişman olmazsınız

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Arkadaşlar,ben gidemedim ve vekalet ile kendimi temsil ettirdim...gitmeyen ve vekalet ile kendini temsil ettirmeyen hiç kimsenin arkadaşlarımızı eleştirme hakkı yoktur...!!!sen zahmet etme,onlar senin için herşeyi yapsın,birde beğenme...buna bizim buralarda kibarca:LAF ETTİ BAL KABAĞI, diyorlar...))
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

siz hareket etmeyin,nasılsa önünüze:hem dar,hem sıcak,hem...gelir...!!!nerdeyse o,bizde gidelim yaa...))emek olmadan yemek olmaz,beğeniriz beğenmeyiz olan bu...daha iyisini isteyen gidecekti arkadaş...şuna inanıyorum ki,gitmeyen kaderciler kat be kat fazla...madem rahatınızı bozmadınız,adım atmadınız...susun da adam zannetsinler bari...!!!

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

ancak orada olan arkadaşlarımız,olan ve olabilecekler konusunda eleştiri hakkına sahiptir,eleştirilerini de haklı bulurum/buluyorum...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information