MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

cemildag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazı hoş bir yazı değil hakaret içeriyor benim karnımı bu güne kadar sanki sen doyurumuş gibi yazmışsın ayıp oluyor büyük büyük konuşanları gördük şimdi 1 tl alıp 46 kuruş satmak hak yedirmek mi 1tl alıp 46 kuruş satmak mı onurlu davranış
    buna atfen yazdım cemildağ arkadaş...
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• cemildag
      Yeni Üye
      • 13 Eylül 2013
      • 10

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      buna atfen yazdım cemildağ arkadaş...
      076 ortalamam var üç yıldır bekliyorum 1 tl dn aşağı satmam allah burdaki parama ihtiyaç durumuna düşürmesin

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Bu yazı hoş bir yazı değil hakaret içeriyor benim karnımı bu güne kadar sanki sen doyurumuş gibi yazmışsın ayıp oluyor büyük büyük konuşanları gördük şimdi 1 tl alıp 46 kuruş satmak hak yedirmek mi 1tl alıp 46 kuruş satmak mı onurlu davranış
        076 ortalamam var üç yıldır bekliyorum 1 tl dn aşağı satmam allah burdaki parama ihtiyaç durumuna düşürmesin
        umarım herkes kurtarır,hatta kar eder...bende bekliyorum...!!!

Yorum

• horasanlı
          Seyirci Üye
          • 11 Eylül 2013
          • 57

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          10. Gündemin 11 - 12 - 13 nolu maddeleri hususunda belirlenen azami maliyet tutarı sermaye piyasası kurulu'na yapılan başvuru sonucunda her bir madde için ayrı ayrı olmak üzere 2.000.000 tl olarak belirlenmiş idi, yönetim kurulu başkanı mehmet ulutaş yönetim kurulu adına söz alarak söz konusu yetkinin her bir madde için 7.000.000 tl belirlenmesi ve bu hususta yönetim kuruluna yetki verilmesi hususunun genel kurula onayına sunuyorum" dedi. Yapılan oylama sonucunda;her bir madde için sınırın 7.000.000 tl olarak belirlenmesi yetkisinin yönetim kuruluna verilmesine oy birliği ile karar verildi.

şimdi mehmet ağa 7.000.000+7.000.000+7.000.000 tl =21.000.000 tl verecek ayrılma için 0,47 den toplam 44680851 lot hisseyi gerimi alacak hahahaha yemezler uynanınya genel kurulda kaç hisse vardı katılan
          diger forumda malum zat iptal edilmez ve geçmiş olsun beyler bilmem niğde diye ve siz neye göre karar veriyorsunuz sayin delikurt

Yorum

• horasanlı
            Seyirci Üye
            • 11 Eylül 2013
            • 57

şu adreslere aşağıdaki mektup gönderilmiştir.

"vahdettin ertas" <vahdettin.ertas@spk.gov.tr>
            etikkurul@basbakanlik.gov.tr"
            bulent gokrem" bulent.gokrem@spk.gov.tr
            "birol kule" <birol.kule@spk.gov.tr>

Sayın Yetkili,
            Uzun bir süredir MENSA HOLDİNG A.Ş yatırımcısıyım. Son bir yıl içerisinde şirketin sermaye azaltımı ve bedelli artırımı ile ilgili farklı oran ve çağrı fiyatlarının oluşması neticesinde 08.09.2013 tarihinde yapılan olağan genel kurul kararlarına ve uygulanan çağrı fiyatına göre sermaye azaltım/artırım oran hesaplamalarında dikkatten kaçan bir durumu bilgilerinize arz etmek isterim.

Bilindiği üzere, Şirket Yönetim Kurulu'nun 11.02.2013 tarihinde aldığı karar ile şirketin çıkarılmış sermayesinin mevcut 162,000,000 TL'den 25,000,000 TL'ye indirilmesi ve eş anlı yapılacak sermaye artırımı ile 75,000,000 TL'ye yükseltilmesine yönelik işlemlere başlanmış, SPK incelemesinin ardından 15.05.2013 tarihli kurul bülteni ile kamuoyuna duyurulan ve şirket tarafına 17.05.2013 tarihinde tebliğ edilen yazıya göre, yapılacak işlem "önemli nitelikte işlem" sayılmış ve ayrılma hakkı kullandırılması gerektiği, bununla birlikte, esas sözleşme değişiklik talebinin yapılacak sermaye azaltımı sonrası payın düzeltilmiş borsa fiyatının nominal değerin %20 fazlasını aşmayacak şekilde yeniden belirlenmesi durumunda olumlu karşılanacağı bildirilmiştir.

Açıklanan kanuni zorunluluklar nedeniyle, Yönetim Kurulu 25.07.2013 tarihinde yaptığı toplantıda, 11.02.2013 tarihinde alınan kararı revize etmiş, bu arada yatırımcıların beklentilerini göz önünde tuttuğunu iddia ederek, çıkarılmış sermaye 162.000.000 TL'den tamamı geçmiş yıl zararlarına mahsup yoluyla 127.000.000 TL tutarında azaltılarak 35.000.000 TL'ye indirmiş ve eş anlı yapılacak %120 oranında bedelli sermaye artırımı ile 42.000.000 TL artırılarak 77.000.000 TL'ye yükseltilmiştir. Sermaye artırım ve azatlıma katılmayacak yatırımcılara ise 0.26 TL den çağrı fiyatında bulunmuştur.
            Ancak, yine SPK yönlendirmeleri sonucunda sermaye azatlım ve artırım oranlarında farklı bir hüküm getirilmezken teklif edilen 0.26 TL çağrı fiyatı 0.47 TL ye revize edilmiş ve 08.10.2013 tarihinde yapılan olağan genel kurulda yatırımcılar 0.46 ve 0.47 TL den çağrı fiyatına iştirak etmişlerdir.

Ancak, dikkatlerden kaçan bir durum neticesinde sermaye azaltım oranı kabul edilmeyen 0.26 TL çağrı fiyatına göre hazırlanmış ve uygulanan 0.47 TL çağrı fiyatına göre revize edilmemiştir.

Sonuç ve istem
            Nominal değer altında yapılan sermaye azaltım ve artırım oranları ile ilgili SPKnın getirmiş olduğu bölünme sonrası hisse fiyatının nominal değerin %20 fazlasını aşmayacak şekilde belirlenmesi kararı bu tür bölünmelerde hassas durum oluşturmaktadır.
            Sermaye azaltım ve artırım oranlarının tekrar gözden geçirilmesi ve 08.10.2013 tarihinde uygulamaya konulan 0.47 TL lik çağrı fiyatına göre revize edilmesi konusunda gerekli incelemelerin yapılması bilgilerinize arz ederim.
            ARKADAŞLAR TAŞIDIM BURALARA FAYDALI OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM BEN TÜM YERLERE GÖNDERDİM

Yorum

• hakancan07
              Yeni Üye
              • 09 Ekim 2013
              • 10

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              istersen senin üyelik tarihlerinede baksınlar ve o zaman beli olur ne dersin cemildag. hakan can bunlar mucadele verirken sen oturdun ya onlar geç bu ayakları memsa sayesinde borsanın kurdu olduk şimdi insanlar bana soruyor alalımı almayalımı diye incelediklerimde tabi kokuyor bu ayaklar geç bunları
              en azından senin gibi riyakarlık yapmadım birader.. yok kafa atcam yok şunu yapacam bunu yapacam deyip kucaklarına atlamadım.. laflarını kopyalayalımmı geçmiş sayfalardan ?

Yorum

• hakimbayram
                Katılımcı
                • 11 Eylül 2013
                • 135

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle burada iki yerde ismim geçmiş ve bir yerde de beni suçlayıp benim psikolojik baskı yaptığımı iddia edip söylemiş biri o arkadaş genel kurulda benim ne kadar arkadaşlara yardımcı olduğumu gelen 104 kişiye sorsun ve görsün ortam gerildikçe hem mehmet ulutaş hem yatırımcı arkadaşaları sakinleştiren kişi bendim şimdi buradan bir kaç soru sorucam beni suçlamaya kalkan ama kıçını kaldırıp gelmeyen gelipte ne iş yapacağını bilmeyen kişilere ....ayrıca durmadan bana divan kuruluna başkanlık sen yap diyen bende yok abi bu iş zor iş kimisi beğenir kimisi beğenmez diyip kabul etmeyen bendim hatta genel kurulda mehmet ulutaştan tutunda herkes orada bana her durumda orada bulunma mın çağrısını yaptılar.... eğer bu olayı en doğru şekilde sonuçlandıramadığımızı söyleyen ve burada iki yüzlülüğe soyunan nankörlük eden arkadaşlara şunu soruyorum
                - bu kağıdın genel kuruluna katılan düşük maliyetli olan arkadaşlara hangimizin sen bu kağıttan bu fiyatlarda çıkma demeye hakkı var, örneğin 26 dan 30 dan 32 den maliyetlenen arkadaşlar ki bunlar hiçte azımsanmayacak rakamlarda idi yaklaşık olarak 3 milyona yakın lotları vardı şimdi tahta gözaltına gittiğinde bu adamlara kalkıp biz ne söyleyecektik, hangimiz sorumluluğu alacaktı hele ki kim kalkıp zararına ortak olacak ve ödeyecekti iki yüzlülük yapanlar oraya gelmeyenler burada sus pus oturup bize destek vermeyenler o yüzden kalkıp burada bu soruya cevap versin öncelikle
                - genel kurulda iştiraklerin geçip geçmemesinden çok 47 den veya 46 dan ayrılacakmıyız diye soru işaretleri ile herkes korkuya kapıldı durmadan 47 den şimdi ayrılamayacakmıyız diyen bir sürü ve veryansın eden oldu neden orada çıkıpta bu lafı söyleyen kardeşim senin zararını ben karşılarım sen ayrılma şerh koy demedi,

şimdi klavye delikanlılığını ve pişkinliği bırakıp adam gibi laf etmenin çuvaldızı insanın kendisine batırmasının zamanı o yüzden biz genel kurula katılıp ortak karar veren arkadaşların öncelikle aileleri çıkarları ve burada günlerce çağrı yaparak toplandığımız irtibat kurduğumuz arkadaşlarımızadır, yoksa uzaktan seyredip kalkıpta 47 den ayrılamadığı için pişmanlık duyduğu için etrafa saldırp insanları edef gösterenlere lanet olsun ama zaten gerekli tepkiyide aldılar zaten bizi gören orada tanıyan insanlar bizim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumuzu gördü bende gördüm ama sizleri göremedik malesef madem adamdınız insiyatif alacaktınız neredeydiniz forum delikanlıları peşinden gitttiğiniz adamlara gidin şimdi size akıl versinler... ben o gün oraya katılıpta 47 ayrılma hakkını kullanan arkadaşlarımıza daha az zararla çıkmayı garantilemek için bu şansımızı kaçırmak istemedik isterlerse zaten kimse ayrılmaz buna da kimse karışamaz bundan sonrası kendi bilecekleri şey.....

birde artık gene kurul geçtiği için sürekli görüştüğüm dostlarım haricinde lütfen genel kurulda neler oldu bizde bu haktan yararlanamazmıyız diye soru sormak için aramazlarsa sevinirim artık millete laf anlatmaktan yoruldum zaten bu nedenle derse girdiğim zaman çaldırıyorlar bakamıyor ders yarıda kalıyor o yüzden rica ediyorum artık tüm soruları ve söylemlerimizi artık forum üzerinden yapalım katılan destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gelmeyen zarar eden durumun ciddiyetini kavrayamayan arkadaşlar ise zararlarının en kısa sürede kapanmasını ve hissenin yükselerek hepimize bol kazanç sağlamasını diliyorum, ha bu arada memsa kağıdından falanda satıp çıkmıyorum haberiniz olsun bu 46-47 bir sigorta olsun diye burakamları kabul ettim belli düzeyde de bende bedelliye katılıyorum ama bu kesinliklede yatırım tavsiyesi falanda değildir ......

Yorum

• jdanovan
                  Yeni Üye
                  • 14 Nisan 2009
                  • 40

hakim arkadasima gonulden tskler. Hepimizin sesi oldu orda.

Durum iki kelime ile su:
                  30 m2 lik odada 105 kisi. Dusunun. Patronlar bu kaosu bilerek planladi ve kaosdan faydalandi. Olay budur. Bu ortamin her dk sini yonetmeyi becerdiler bagiran ky lerin ortaminda. Ister istemez guclu cikan sese yoneldi tum koyunlar cobanin isliginda. 47 46 derken patron 47 deyince alkis bile koptu.

Bu ortama hayir dersen ne olacakti.. Kim dinleyebilecekti. Bi sekilde hipnoze olduk ve imzaladik.

Uzaktan konusulamaz. Durum bu.

Simdi spk nin kararini bekleyecegiz. Inaniyorum ki oraya glmeyenler icinde 47 yi sart kosacak.

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

bu günlerde birleri sinirimi bozuyor,bir kilis yolculuğu yaptıracak bana...!!!
                    Kilis'te Kefizli Ahmet'in oğullarının bir çayını içeceğim,ve bayramlaşacağım...!!!
                    can dostum mehmet çakmak, 2 yıl önce vuruldu,hem bir baş sağlığı dileyeceğim ailesine ve arkadaşlarına...çok ekmeklerini yedim...!!!kabak alacağım belki kilis'ten...))
                    bu arada adanada da fabrikaya bir uğrayayım bari/adana ikinci memleket sayılır...!!!gördüklerimi yazarım,gidersem bayram dönüşü...!!!

Yorum

• YALNIZ EFE
                      Çalışkan
                      • 20 Ağustos 2011
                      • 467

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        arkadaşlar herkese merhaba öncelikle burada iki yerde ismim geçmiş ve bir yerde de beni suçlayıp benim psikolojik baskı yaptığımı iddia edip söylemiş biri o arkadaş genel kurulda benim ne kadar arkadaşlara yardımcı olduğumu gelen 104 kişiye sorsun ve görsün ortam gerildikçe hem mehmet ulutaş hem yatırımcı arkadaşaları sakinleştiren kişi bendim şimdi buradan bir kaç soru sorucam beni suçlamaya kalkan ama kıçını kaldırıp gelmeyen gelipte ne iş yapacağını bilmeyen kişilere ....ayrıca durmadan bana divan kuruluna başkanlık sen yap diyen bende yok abi bu iş zor iş kimisi beğenir kimisi beğenmez diyip kabul etmeyen bendim hatta genel kurulda mehmet ulutaştan tutunda herkes orada bana her durumda orada bulunma mın çağrısını yaptılar.... eğer bu olayı en doğru şekilde sonuçlandıramadığımızı söyleyen ve burada iki yüzlülüğe soyunan nankörlük eden arkadaşlara şunu soruyorum
                        - bu kağıdın genel kuruluna katılan düşük maliyetli olan arkadaşlara hangimizin sen bu kağıttan bu fiyatlarda çıkma demeye hakkı var, örneğin 26 dan 30 dan 32 den maliyetlenen arkadaşlar ki bunlar hiçte azımsanmayacak rakamlarda idi yaklaşık olarak 3 milyona yakın lotları vardı şimdi tahta gözaltına gittiğinde bu adamlara kalkıp biz ne söyleyecektik, hangimiz sorumluluğu alacaktı hele ki kim kalkıp zararına ortak olacak ve ödeyecekti iki yüzlülük yapanlar oraya gelmeyenler burada sus pus oturup bize destek vermeyenler o yüzden kalkıp burada bu soruya cevap versin öncelikle
                        - genel kurulda iştiraklerin geçip geçmemesinden çok 47 den veya 46 dan ayrılacakmıyız diye soru işaretleri ile herkes korkuya kapıldı durmadan 47 den şimdi ayrılamayacakmıyız diyen bir sürü ve veryansın eden oldu neden orada çıkıpta bu lafı söyleyen kardeşim senin zararını ben karşılarım sen ayrılma şerh koy demedi,

şimdi klavye delikanlılığını ve pişkinliği bırakıp adam gibi laf etmenin çuvaldızı insanın kendisine batırmasının zamanı o yüzden biz genel kurula katılıp ortak karar veren arkadaşların öncelikle aileleri çıkarları ve burada günlerce çağrı yaparak toplandığımız irtibat kurduğumuz arkadaşlarımızadır, yoksa uzaktan seyredip kalkıpta 47 den ayrılamadığı için pişmanlık duyduğu için etrafa saldırp insanları edef gösterenlere lanet olsun ama zaten gerekli tepkiyide aldılar zaten bizi gören orada tanıyan insanlar bizim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumuzu gördü bende gördüm ama sizleri göremedik malesef madem adamdınız insiyatif alacaktınız neredeydiniz forum delikanlıları peşinden gitttiğiniz adamlara gidin şimdi size akıl versinler... ben o gün oraya katılıpta 47 ayrılma hakkını kullanan arkadaşlarımıza daha az zararla çıkmayı garantilemek için bu şansımızı kaçırmak istemedik isterlerse zaten kimse ayrılmaz buna da kimse karışamaz bundan sonrası kendi bilecekleri şey.....

birde artık gene kurul geçtiği için sürekli görüştüğüm dostlarım haricinde lütfen genel kurulda neler oldu bizde bu haktan yararlanamazmıyız diye soru sormak için aramazlarsa sevinirim artık millete laf anlatmaktan yoruldum zaten bu nedenle derse girdiğim zaman çaldırıyorlar bakamıyor ders yarıda kalıyor o yüzden rica ediyorum artık tüm soruları ve söylemlerimizi artık forum üzerinden yapalım katılan destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gelmeyen zarar eden durumun ciddiyetini kavrayamayan arkadaşlar ise zararlarının en kısa sürede kapanmasını ve hissenin yükselerek hepimize bol kazanç sağlamasını diliyorum, ha bu arada memsa kağıdından falanda satıp çıkmıyorum haberiniz olsun bu 46-47 bir sigorta olsun diye burakamları kabul ettim belli düzeyde de bende bedelliye katılıyorum ama bu kesinliklede yatırım tavsiyesi falanda değildir ......
                        sevgili dost,sen vicdanen rahatsan, takma gerisine...!!!ağzı olan konuşuyor,bakalım göreceğiz olanları...herşeyin bir yeri ve zamanı vardır,bunu kimse unutmasın...!!!

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

hakancan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          en azından senin gibi riyakarlık yapmadım birader.. yok kafa atcam yok şunu yapacam bunu yapacam deyip kucaklarına atlamadım.. laflarını kopyalayalımmı geçmiş sayfalardan ?
                          riyakar sensin niye genel kurula gelmedin o genel kurula gelenlere sorarmısın faik hakımızda forumlarda bize ağıza alınmayacak ifadeler edenler var deyip ona ne dedim ben bende onlardanım deyip babasınada ne yapalım size hayır duasımı edelim dedim ben tepki gösterdim sen ne yaptın gelecektin vur şimdi kafanı duvarlara hasetlik etme hasetlenme kimse senin uşağın deyil ilede bir şey yapacaksan gider yaparsın

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

bilmeyen varsa benimde numaram. ...sabah okuldayım,öğleden sonra ararlarsa sevinirim...!!!

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

ne kafası ben sadece küfür etim tamamı ve donla çıkacağımı söyledim ve dövmeyi sadece kendim planladım kimseye söylemediğimi biliyorum belkide söylemişimdir ama onlara hep bedua etim tamam her şeyi devleten bekleyen arkadaş

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ne kafası ben sadece küfür etim tamamı ve donla çıkacağımı söyledim ve dövmeyi sadece kendim planladım kimseye söylemediğimi biliyorum belkide söylemişimdir ama onlara hep bedua etim tamam her şeyi devleten bekleyen arkadaş
                                sanırım arkadaş sapla samanı karıştırıyor...daha kimin ne dediğini bilmiyor,zaten topikte de kuruldan sonra ortaya çıktı...))artık yeni moda genel kurula katılanlara düşmanlık,herkes aynaya baksın arkadaşlar...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information