ahkam kesmesin oturduğu yerden kimse,emeğe saygı duymayı öğrenelim lütfen...!!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
042-0,52 bandında yorum yapmaya başladım bu hisede 0,47 ortalamya hiseler geri alındı ben zamanında şöyle bir yorum yapmıştım bu hiseden hiç bir şey kazanamazsanzıda kaybetmezsiniz. kaybedeceğiniz tek şey zamandır. kime hakkım geçtiyse helal olsun umarım sizlerde hakınızı helal edersiniz. kşmsenin vebalini almak istemem HAKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR. MARDİN.....
Yorum
-
Bu mücadele sayesinde bu fiyat oldu.aksi halde 026dan bedelli olurdu bu günkü umudunda olmazdı.crefty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrik ederim arkadaşlar bir mücadeleyi isteyerek kaybettiniz 47 için hayır deseydiniz zaten yükseliş kaçınılmazdı seviye 0.60 lardan satardınız umarım pişman olmazsınız
İnşallah 060dan verirsin
Yorum
-
Bu hissede emeğin büyük... kendi adıma HAKKIMI sana ve param olduğu halde çocuklarımın karşısında boyun eğmeme sebep olan sahtekarlara asla ve asla HELAL ETMİYORUM.... Allah hepinizin kalbine göre versin, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın..... İnşallah bir daha buralara yorum yapmazsın.atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster042-0,52 bandında yorum yapmaya başladım bu hisede 0,47 ortalamya hiseler geri alındı ben zamanında şöyle bir yorum yapmıştım bu hiseden hiç bir şey kazanamazsanzıda kaybetmezsiniz. kaybedeceğiniz tek şey zamandır. kime hakkım geçtiyse helal olsun umarım sizlerde hakınızı helal edersiniz. kşmsenin vebalini almak istemem HAKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR. MARDİN.....
Yorum
-
-
Arkadaslar faitt once burnundan kil aldirmiyordu. Kendi 19 milyon lotu yetmeyince 2/3 icin bizimle pazarliga oturdu avukati. Bizde eger tum 14 milyon lotu alacaksa 7 milyonu bedelliye diger 7 milyonuda volt ve gyoya serh dusmek kaydiyla kabul ettik. Bu sekilde surec tsmamlandi. Sesleri cikamadi hic. Birara mehmet ulutas sesini bana yukseltmeye kalkti haddini bildirdim dahada bagirarak sus pus oldu. Emel hanimla kahve icemedim ona yaniyorum sozu vardi cunku.
Yorum
-
NO COMMENT......Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar faitt once burnundan kil aldirmiyordu. Kendi 19 milyon lotu yetmeyince 2/3 icin bizimle pazarliga oturdu avukati. Bizde eger tum 14 milyon lotu alacaksa 7 milyonu bedelliye diger 7 milyonuda volt ve gyoya serh dusmek kaydiyla kabul ettik. Bu sekilde surec tsmamlandi. Sesleri cikamadi hic. Birara mehmet ulutas sesini bana yukseltmeye kalkti haddini bildirdim dahada bagirarak sus pus oldu. Emel hanimla kahve icemedim ona yaniyorum sozu vardi cunku.

Yorum
-
bana hakın geçmişsse hakını helal etme kardeşim her kimsen kötü niyetle burda insanları bilgilendirdiysem hakın bana haram olsun . benden biraz bilgilenmişsen biraz sana faydam dokunmuşssa ne mutlu bana ben sana hakımı helal ediyorum. yukarda allah var bu güne kadar ne yaptım ne yapmaya çalıştım kalbimi o biliyor o görüyor. ben senin helal etmediğin hakın için seni allaha havale ediyorum.Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hissede emeğin büyük... kendi adıma HAKKIMI sana ve param olduğu halde çocuklarımın karşısında boyun eğmeme sebep olan sahtekarlara asla ve asla HELAL ETMİYORUM.... Allah hepinizin kalbine göre versin, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın..... İnşallah bir daha buralara yorum yapmazsın.
Yorum
-
bende gitim ayrılma hakımı kulandım az bir zararla hiseden çıkıcam ve hiç kimsenin kızmaya hakı yok kimse kimsenin uşağı deyil şimdi çocuklarımın yüzüne bakabilirim onların hakları için hasta hasta gidip onca yolu yorgun ve uykusuz teptim gelemeyenlerde vekalet gönderdi ya siz ne yaptınız haklarınızı aradınızmı yok o zaman sızlanmayın faik her türlü bizi ezerdi birdahada yazmıyacam üç yıl stres yeter üzdüğüm insanların hepsinden özür dilerim. Allaha emanet olun arkadaşlar
Yorum
-
arkadaşlar kimse kimseye hakaret etmesin daha önce forumda yazdık genel kurula katılın hamd olsun 105 katılımcı vardı gelen herkez bir an önce zararın neresinden dönsem kar zihniyeti ve bıtkınlıgı nedeniyle ordaydı bizler ayrılma hakkımızı kullandık benim maliyetimin altında olmasına ve benim için büyük bir zarar olsada kabullendim ancak bu oylama olmasaydı memsa gözaltında bizlerde sürünmeye devam edecektik bakarsınız ki bu hısse bedelli artırımından sonra uçar çünki faik bedelli sonrası fabrikanın üretime geçecegini genel kurulda söyledi ne kadar dogru ne kadar yanlış
lakin bu genel kurula sebepsiz katılmayanların katılanlara söz söyleme hakaret etme hakkı bulunmamaktadır gelseydiniz muhataplarınız faik ulutaş ve mehmet ulutaş spk yetkilisi komiser oraydı konuşurdunuz hayırınızı verirdiniz
ayrılma hakkında açıklama yapıldıktan sonraki 10 iş günü biliyorum önce şirkete ayrılma formunu gönderiyoruz sonra aracı kurum yada çalıştıgımız bankaya talimat verip açıklanacak hesap numaralarına hısselerimizi virmanlıyoruz bu işlemler daha önce katılan arkadaşların beyanına göre 10 gün ancak 20 günü buluyormuş bitmesi
Yorum
-
herkese alınan kararlar hayırlı olsun
sanırım forumda bugün itibariyle sakinlemiştir.
tek üye benim oda öteki köyde memsa ile yarıştığım için herhalde
Şu an 29 kullanıcı var. (1 üye ve 28 konuk)[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Üç yılın sizi getirdiği nokta bu işte... faik bizi ezerdi lafı inanırken ve forumlarda günlerce...aylarca... yanlış hedeflerle insanlar oyalanırken katılmanın ne anlamı var... Arkadaşım burası muz cumhuriyeti değil... Yanlış hesap bağdattan döner bunuda unutma.... Size ne diyeyim üç yılın stresini az bir zararla kapatmışsınız hayrını görün... yanlız burada dönen dolapları kimse görmemezlikten gelmesin... Kağıt önce bedelsiz dendi SPK kabul etmedi sonra bir yönetmelik değişikliği ve pat bedelli.. kağıdı öldürdüler baskı üzerine baskı.... gelinen nokta ortada....siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende gitim ayrılma hakımı kulandım az bir zararla hiseden çıkıcam ve hiç kimsenin kızmaya hakı yok kimse kimsenin uşağı deyil şimdi çocuklarımın yüzüne bakabilirim onların hakları için hasta hasta gidip onca yolu yorgun ve uykusuz teptim gelemeyenlerde vekalet gönderdi ya siz ne yaptınız haklarınızı aradınızmı yok o zaman sızlanmayın faik her türlü bizi ezerdi birdahada yazmıyacam üç yıl stres yeter üzdüğüm insanların hepsinden özür dilerim. Allaha emanet olun arkadaşlar
Oyunu kuralına göre oynamak lazım arkadaşım.... Bunlar puştsa bende en alasıyım... Göreceksin bak ben bunların eline nasıl verecem.... ama az bir zararla değil..... kat ve kat karla.... Puştluğun alasını görecekler....
Sizin için Memsa bitmiş olabilir benim için daha yeni BAŞLADI.... Günaydın faik ve yandaşları...

Yorum
Yorum