MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

ahkam kesmesin oturduğu yerden kimse,emeğe saygı duymayı öğrenelim lütfen...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• ACEMİ
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 153

KIRİTİK 10 gün

hangi tarihten başlar? ne gün biter? yanlızca mesai günlerinimi kapsar. olan oldu bari burdada zarar etmeyelim.

Yorum

• atakan
        Katılımcı
        • 31 Temmuz 2013
        • 77

042-0,52 bandında yorum yapmaya başladım bu hisede 0,47 ortalamya hiseler geri alındı ben zamanında şöyle bir yorum yapmıştım bu hiseden hiç bir şey kazanamazsanzıda kaybetmezsiniz. kaybedeceğiniz tek şey zamandır. kime hakkım geçtiyse helal olsun umarım sizlerde hakınızı helal edersiniz. kşmsenin vebalini almak istemem HAKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR. MARDİN.....

Yorum

• eagle
          Seyirci Üye
          • 28 Eylül 2013
          • 68

crefty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          tebrik ederim arkadaşlar bir mücadeleyi isteyerek kaybettiniz 47 için hayır deseydiniz zaten yükseliş kaçınılmazdı seviye 0.60 lardan satardınız umarım pişman olmazsınız
          Bu mücadele sayesinde bu fiyat oldu.aksi halde 026dan bedelli olurdu bu günkü umudunda olmazdı.
          İnşallah 060dan verirsin

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            042-0,52 bandında yorum yapmaya başladım bu hisede 0,47 ortalamya hiseler geri alındı ben zamanında şöyle bir yorum yapmıştım bu hiseden hiç bir şey kazanamazsanzıda kaybetmezsiniz. kaybedeceğiniz tek şey zamandır. kime hakkım geçtiyse helal olsun umarım sizlerde hakınızı helal edersiniz. kşmsenin vebalini almak istemem HAKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR. MARDİN.....
            Bu hissede emeğin büyük... kendi adıma HAKKIMI sana ve param olduğu halde çocuklarımın karşısında boyun eğmeme sebep olan sahtekarlara asla ve asla HELAL ETMİYORUM.... Allah hepinizin kalbine göre versin, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın..... İnşallah bir daha buralara yorum yapmazsın.

Yorum

• YALNIZ EFE
              Çalışkan
              • 20 Ağustos 2011
              • 467

Yorum

• Erendiz
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 126

Arkadaslar faitt once burnundan kil aldirmiyordu. Kendi 19 milyon lotu yetmeyince 2/3 icin bizimle pazarliga oturdu avukati. Bizde eger tum 14 milyon lotu alacaksa 7 milyonu bedelliye diger 7 milyonuda volt ve gyoya serh dusmek kaydiyla kabul ettik. Bu sekilde surec tsmamlandi. Sesleri cikamadi hic. Birara mehmet ulutas sesini bana yukseltmeye kalkti haddini bildirdim dahada bagirarak sus pus oldu. Emel hanimla kahve icemedim ona yaniyorum sozu vardi cunku.

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Arkadaslar faitt once burnundan kil aldirmiyordu. Kendi 19 milyon lotu yetmeyince 2/3 icin bizimle pazarliga oturdu avukati. Bizde eger tum 14 milyon lotu alacaksa 7 milyonu bedelliye diger 7 milyonuda volt ve gyoya serh dusmek kaydiyla kabul ettik. Bu sekilde surec tsmamlandi. Sesleri cikamadi hic. Birara mehmet ulutas sesini bana yukseltmeye kalkti haddini bildirdim dahada bagirarak sus pus oldu. Emel hanimla kahve icemedim ona yaniyorum sozu vardi cunku.
                  NO COMMENT......

Yorum

• Sıfır
                    Aktif
                    • 11 Eylül 2013
                    • 275

Bende.. yaklaşık bir senedir hisse üzerinde baskı kurup, bizim yanımızda gibi davrananlara kat ve kat kar ederek vermezsem ne olayim. Zaman her şeye ilaç. göreceğiz bakalım...

Yorum

• atakan
                      Katılımcı
                      • 31 Temmuz 2013
                      • 77

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bu hissede emeğin büyük... kendi adıma HAKKIMI sana ve param olduğu halde çocuklarımın karşısında boyun eğmeme sebep olan sahtekarlara asla ve asla HELAL ETMİYORUM.... Allah hepinizin kalbine göre versin, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın..... İnşallah bir daha buralara yorum yapmazsın.
                      bana hakın geçmişsse hakını helal etme kardeşim her kimsen kötü niyetle burda insanları bilgilendirdiysem hakın bana haram olsun . benden biraz bilgilenmişsen biraz sana faydam dokunmuşssa ne mutlu bana ben sana hakımı helal ediyorum. yukarda allah var bu güne kadar ne yaptım ne yapmaya çalıştım kalbimi o biliyor o görüyor. ben senin helal etmediğin hakın için seni allaha havale ediyorum.

Yorum

• andiç75
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 91

Ola gardaşlar bende şahsen gettim. Aşağıdan aldığım malı 0.47 ye iteledim. Vesselam

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

bende gitim ayrılma hakımı kulandım az bir zararla hiseden çıkıcam ve hiç kimsenin kızmaya hakı yok kimse kimsenin uşağı deyil şimdi çocuklarımın yüzüne bakabilirim onların hakları için hasta hasta gidip onca yolu yorgun ve uykusuz teptim gelemeyenlerde vekalet gönderdi ya siz ne yaptınız haklarınızı aradınızmı yok o zaman sızlanmayın faik her türlü bizi ezerdi birdahada yazmıyacam üç yıl stres yeter üzdüğüm insanların hepsinden özür dilerim. Allaha emanet olun arkadaşlar

Yorum

• anarat
                            Katılımcı
                            • 13 Eylül 2013
                            • 86

arkadaşlar kimse kimseye hakaret etmesin daha önce forumda yazdık genel kurula katılın hamd olsun 105 katılımcı vardı gelen herkez bir an önce zararın neresinden dönsem kar zihniyeti ve bıtkınlıgı nedeniyle ordaydı bizler ayrılma hakkımızı kullandık benim maliyetimin altında olmasına ve benim için büyük bir zarar olsada kabullendim ancak bu oylama olmasaydı memsa gözaltında bizlerde sürünmeye devam edecektik bakarsınız ki bu hısse bedelli artırımından sonra uçar çünki faik bedelli sonrası fabrikanın üretime geçecegini genel kurulda söyledi ne kadar dogru ne kadar yanlış

lakin bu genel kurula sebepsiz katılmayanların katılanlara söz söyleme hakaret etme hakkı bulunmamaktadır gelseydiniz muhataplarınız faik ulutaş ve mehmet ulutaş spk yetkilisi komiser oraydı konuşurdunuz hayırınızı verirdiniz

ayrılma hakkında açıklama yapıldıktan sonraki 10 iş günü biliyorum önce şirkete ayrılma formunu gönderiyoruz sonra aracı kurum yada çalıştıgımız bankaya talimat verip açıklanacak hesap numaralarına hısselerimizi virmanlıyoruz bu işlemler daha önce katılan arkadaşların beyanına göre 10 gün ancak 20 günü buluyormuş bitmesi

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

herkese alınan kararlar hayırlı olsun
                              sanırım forumda bugün itibariyle sakinlemiştir.

tek üye benim oda öteki köyde memsa ile yarıştığım için herhalde

Şu an 29 kullanıcı var. (1 üye ve 28 konuk)
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Sıfır
                                Aktif
                                • 11 Eylül 2013
                                • 275

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bende gitim ayrılma hakımı kulandım az bir zararla hiseden çıkıcam ve hiç kimsenin kızmaya hakı yok kimse kimsenin uşağı deyil şimdi çocuklarımın yüzüne bakabilirim onların hakları için hasta hasta gidip onca yolu yorgun ve uykusuz teptim gelemeyenlerde vekalet gönderdi ya siz ne yaptınız haklarınızı aradınızmı yok o zaman sızlanmayın faik her türlü bizi ezerdi birdahada yazmıyacam üç yıl stres yeter üzdüğüm insanların hepsinden özür dilerim. Allaha emanet olun arkadaşlar
                                Üç yılın sizi getirdiği nokta bu işte... faik bizi ezerdi lafı inanırken ve forumlarda günlerce...aylarca... yanlış hedeflerle insanlar oyalanırken katılmanın ne anlamı var... Arkadaşım burası muz cumhuriyeti değil... Yanlış hesap bağdattan döner bunuda unutma.... Size ne diyeyim üç yılın stresini az bir zararla kapatmışsınız hayrını görün... yanlız burada dönen dolapları kimse görmemezlikten gelmesin... Kağıt önce bedelsiz dendi SPK kabul etmedi sonra bir yönetmelik değişikliği ve pat bedelli.. kağıdı öldürdüler baskı üzerine baskı.... gelinen nokta ortada....

Oyunu kuralına göre oynamak lazım arkadaşım.... Bunlar puştsa bende en alasıyım... Göreceksin bak ben bunların eline nasıl verecem.... ama az bir zararla değil..... kat ve kat karla.... Puştluğun alasını görecekler....

Sizin için Memsa bitmiş olabilir benim için daha yeni BAŞLADI.... Günaydın faik ve yandaşları...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information