MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • delikurt
    Seyirci Üye
    • 12 Eylül 2013
    • 66

genel kuruldaki arkadaşlar mehmetbey yönetimde divana girmesi uygunmu gözlemciye sorun

Yorum

• ACEMİ
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 153

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      genel kuruldaki arkadaşlar mehmetbey yönetimde divana girmesi uygunmu gözlemciye sorun
      sonuçta birşey değişmiyormuş.sizin gibi bende hop oturup hop halkıyorm. kavga içeride devam ediyormuş. adam bedelliyi çıkarmak için yırtınıyor. anladığım kadarı ile oy sayısı (3/4 ) oranını kurtarmadığı için çeşitli numaralara devam ediyor. bedelinin çıkmaması için lütfen bütün maddelere itiraz edin.

Yorum

• delikurt
        Seyirci Üye
        • 12 Eylül 2013
        • 66

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sonuçta birşey değişmiyormuş.sizin gibi bende hop oturup hop halkıyorm. kavga içeride devam ediyormuş. adam bedelliyi çıkarmak için yırtınıyor. anladığım kadarı ile oy sayısı (3/4 ) oranını kurtarmadığı için çeşitli numaralara devam ediyor. bedelinin çıkmaması için lütfen bütün maddelere itiraz edin.
        eğer uygun değilse genel kurul geçersiz olur bence buda bir oyun genel kurulu yenilemek amacıyla öyle düşünüyorum

Yorum

• ACEMİ
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 153

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          eğer uygun değilse genel kurul geçersiz olur bence buda bir oyun genel kurulu yenilemek amacıyla öyle düşünüyorum
          su an aldığım bilgiye göre genel kurula katılanlar paçasını çıkma hakkını kullanarak kaçma derdinde. vede salakca küçük menfaatler peşinde. yönetim kurulu üyesi nasıl olurda tüm sorumluluğu alıp ayrılma hakkını bütün maddeler için 0,47 yapar ve salon alkışlar. bunun karşılığı nedir. hissedarların birkısmı 10-11-12 ci maddelerin bazılarına itiraz etmemeleri. bu sayede eksiltim/artırım için 3/4 çoğunluk şartını geçmek.lütfen aldanmayalım

Yorum

• delikurt
            Seyirci Üye
            • 12 Eylül 2013
            • 66

arkadaşlar bitmedimi daha haber varmı iştirakler ne oldu

Yorum

• Erendiz
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 126

Arkadaslar tum maddeler onaylandi. Bir kismimiz 0.46 dan bir kismimizda 0.47den ayrilmaya serh dustuk.

Yorum

• earslanturk
                Yeni Üye
                • 01 Ekim 2013
                • 10

arkadaşlar genel kurula katilan yatırımcıların bir kısmı 0.46 bir kısmı 0.47 den çıkıyor. bedelli kesin. ama bence hissenin onu açık. ytd.

Yorum

• ACEMİ
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 153

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Arkadaslar tum maddeler onaylandi. Bir kismimiz 0.46 dan bir kismimizda 0.47den ayrilmaya serh dustuk.
                  sonuçta bedelliyi kabul ettinizya oldunuz birer faik

Yorum

• ozmanisali
                    Yeni Üye
                    • 17 Eylül 2013
                    • 36

neoldu allah kahretsın gıdemedık ızın vermedıler bız ayrılabılıyormuyuz 46 gıtmedık ser koymadık neolcak sımdı

Yorum

• ozmanisali
                      Yeni Üye
                      • 17 Eylül 2013
                      • 36

gıdenlere kızmayın bızler destek olamadık bız gıdemedık onların sucu yok onlar allah razı olsun gıttıler caba gosterdıler ben kendıme ızın vermeyen mudurume kızıyorum

Yorum

• ACEMİ
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 153

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        neoldu allah kahretsın gıdemedık ızın vermedıler bız ayrılabılıyormuyuz 46 gıtmedık ser koymadık neolcak sımdı
                        gitmedi isen bedelliye oyverdin canım derdine yan .hisselerini t a b a n dan satarsın artık

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          gıdenlere kızmayın bızler destek olamadık bız gıdemedık onların sucu yok onlar allah razı olsun gıttıler caba gosterdıler ben kendıme ızın vermeyen mudurume kızıyorum
                          nasıl yok hissesini yok pahasına satıp kurtulmak için bedelliye oy verdiler kandırıldın haberin yok

Yorum

• okanag
                            Yeni Üye
                            • 01 Ekim 2013
                            • 4

Acaba faik akıllanmışmıdır ? perşembe günü kagıt alan biri bugün yaklaşık %60 kar ile cıkma hakkı kazandı hemde kagıt 0,28 iken bence oraya giden arkadaşların cogu maliyeti düşük olan insanlardı verdiler faikin eline geldiler geri benim maliyet 1,06 oraya gidip şerh düşüp 0,47 den cıksam ne olur ki öyle de girmiş böylede kısa zamanda cok para kazanma hevesi bizimki bence tüm olumlu yada olumsuzluklar şu andan itibaren ortadan kalktı gözaltı riski de tahmini faikite 10 milyon lot birde cogunluguu saglamak için tanıdıklarına aldırdığı hisseler gene nereden baksan %10 dan fazla hisse sahibi olacak eninde sonun da mike mike bu kagıdı yukarı tasımak zorunda artık ne kadar bekletirse.

Yorum

• delikurt
                              Seyirci Üye
                              • 12 Eylül 2013
                              • 66

genel kurula giden arkadaşlara teşekkür zaten giden herkez 0,47 den ayrılmak için gitmedimi eşimin rahatsızlığı dolayısıyla gidemedim nasip böyleymiş önemli olan oraya gidip herkezin hakkını savunması şerh düşenler hayır diyerek düşmedimi

Yorum

• ozmanisali
                                Yeni Üye
                                • 17 Eylül 2013
                                • 36

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                gitmedi isen bedelliye oyverdin canım derdine yan .hisselerini t a b a n dan satarsın artık
                                olsun napalım hayırlısı sans mudurumun ızınvermemesıde faıke yaradı sen naptın gıttın mı sız 46 vercenız

Yorum

Working...
                                X

Debug Information