MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hakimbayram
    Katılımcı
    • 11 Eylül 2013
    • 135

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hissesi olmayıpta hala MEMSAZEDE yim diyenler, siz bırakın memsa işlerini zaten tek lotunuz yok

Geleceği görseydiniz alsatçı olmazdınız, KY olurdunuz!!! Sizin kendinize olan faydanızı biz bu süreçte gördük!!! Andıç kadar olamadınız

Yormayın kendinizi fikirlerinizi kendinize saklayın, ilerde belki lazım olur
    kardeş yazdığın tüm yorumların altına imzamı atıyorum bu sefer yerden göğe kadar haklısın ellerin dert görmesin karot abiciğimede verdiği destek ve meydan okumasına teşekkür ediyorum varsa bir kere daha şikayet etsinler şikayet edenleride buluruz nasıl olsa onlarıda deşifre ederiz kim olduklarını ortaya çıkarırız bende spk ya bu kişilerin incelenmesi için dilekçe yazdım gönderdim inşallah çıkacak bu kişilerde ortaya

Yorum

• gokalp80
      Tecrübeli
      • 11 Eylül 2013
      • 522

ipe gidecek hocamızı dar agacından alalım
      ne gücün var ipe gidecek kişiyi dar ağacından alacan sen kimsin ne ayaksın insanlar zarar etmiş birde senin gibilerle uğraşıyoruz sahtekar üçkağıtcılkar ipe gitmiyoda .... zarar edem ky mı ipe gidecek
      fazla girme istersen bu şekilde ..................

Yorum

• gokalp80
        Tecrübeli
        • 11 Eylül 2013
        • 522

gözaltına gelince ky bulunan 13milyon küsür gelmeyen falan çok çok 20-25milyon gerisi düşünsün 15 küsür milyonda 20-25 milyon devede kulak .........
        birileri kapatırız demişti bir yerde zaten fab açıkmı ki kapatacan bunlar TİMSAH GÖZYAŞLARI ...........

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

15 küsür 150 küsür milyon

Yorum

• mustafa_197458
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 97

vietnam Nickli Üyeden Alıntı
            Saygıdeğer andiş beyfendi

OLA GARDASLAR OLA GARDASLAR TUTTURMUSUN Bİ ADANADA FABRİKAYA GİDİP GÜVENLİK VEZİLLAH VE HAMDULLAHLA SONRA OVERLOKÇU NİYAZİ USTAYLA ÇAY İÇİP TYO AL SONRA DA 27 AL 47 VER 30 AL 34 VER SONRADA HEÇ BİŞEY OLMAZ DEE . SAYIN ANDİÇ BİR KAHVENİN 40 YIL HATRI VARDIR SİZİN MEVCUIT YATIRIMCILARIN YANINDA KONUSMAYA HAKKINIZ YOK GARDASIM GARDASIM YETER YAA SEN İSTANBUL TÜRKÇESİDE BİLİYON FABRİKADA NİHAT USTAYLA İPLİKÇİ BULBUL GİBİ KONUSUON NEYSE SAYGIDEĞER ANDİŞ BEYFENDİ TARTISMA SUINIRLARINDA SAYGI SEVGİ ÇERÇEVESİNDE KONUSALIM CC ALLAH SİZİDE HAC YOLU NASİP EYLESİN SAYGILARIMLA DEĞERLİ ANDİÇ BEYFENDİ...
            Sayın ANDIÇ
            Burda vietnamın yazdıklarını doğrularsan kim olduğu anlaşılacak.
            Sayın andıç senin ne yaptığının önemi yok ama bunlar doğruysa .... bilen ancak patrondur.
            Vietnamın kim olduğunu kesin olarak bilen sensin andıç kardeşim. Bizlerinki tahmin. Andıç son noktayı koy vietnam kim??

Yorum

• andiç75
              Katılımcı
              • 11 Eylül 2013
              • 91

Ola gardaş ben bu elemanı tanımiram. Kimdir neyin nesidir neyin fesidir bilmem. Nerden cıktığıda beni bağlamaz. Amma velakin gardaşlar siz oni buni boşverin. EliZdeki mali 0.46 veyahut 0.47 ye itilediniz. Paranızi alın gidin. Fazla tefarruata girmeyin. Bu şirketten heç bile olacaği yok. Yazıktir günahtır 4 5 sene heba oldi getti. Daha ne beklirsiz. Hersey meydanda herşey ortada. Arada bi bele ne olduği belli olmayan elemanlar çıkar ortaya bir söz atar ondan sonra ayıkla pirincin tAşını. Boşverin gardaşım. Size seneledir söylirem. Durum ortada durum meydanda daha konuşmaya gerek yok. Bırakın konuşan konuşsun. Beni ırgalamaz. Ben elimdeki malı 0.47 ye iteledim. Kafam rahat. Sizde parazi alın goyun cebize. Ondan sonra nevolacaksa olsun. Haa birşey olacağıda yok oni peşinen söylim. Bu elemanlardan para çıkmaz. Gendileri çalip gendileri oynayacaklar. Arada kaç keriz düşerse verecekler ellerine mali. Al bir kaç sene bekle kağıdın yanından kimse geçmez. Sende aval aval beklemeye başlarsan. Aklızi başıza toplayın. Durum ortada durum meydanda vesselam.

Yorum

• mustafa_197458
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 97

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Ola gardaş ben bu elemanı tanımiram. Kimdir neyin nesidir neyin fesidir bilmem. Nerden cıktığıda beni bağlamaz. Amma velakin gardaşlar siz oni buni boşverin. EliZdeki mali 0.46 veyahut 0.47 ye itilediniz. Paranızi alın gidin. Fazla tefarruata girmeyin. Bu şirketten heç bile olacaği yok. Yazıktir günahtır 4 5 sene heba oldi getti. Daha ne beklirsiz. Hersey meydanda herşey ortada. Arada bi bele ne olduği belli olmayan elemanlar çıkar ortaya bir söz atar ondan sonra ayıkla pirincin tAşını. Boşverin gardaşım. Size seneledir söylirem. Durum ortada durum meydanda daha konuşmaya gerek yok. Bırakın konuşan konuşsun. Beni ırgalamaz. Ben elimdeki malı 0.47 ye iteledim. Kafam rahat. Sizde parazi alın goyun cebize. Ondan sonra nevolacaksa olsun. Haa birşey olacağıda yok oni peşinen söylim. Bu elemanlardan para çıkmaz. Gendileri çalip gendileri oynayacaklar. Arada kaç keriz düşerse verecekler ellerine mali. Al bir kaç sene bekle kağıdın yanından kimse geçmez. Sende aval aval beklemeye başlarsan. Aklızi başıza toplayın. Durum ortada durum meydanda vesselam.
                dedikleri doğrumu sen onu de. Aldığın sattığın rakamlar. Fabrika ziyareti çay falan

Yorum

• andiç75
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 91

Ola gardaş sene söylirem ben bu elamanı tanımam. Fabrikanın yolunu bilmem. Kimseyle ne çay içtim ne sohbet ettim. Söylediği elemanlarıda heç tanımam. Neyin nesi meyin fesi bilmem. Aklızi başıza toplayın. Size seneledir söylirem. Bu şirketten bir şey olacagi yok. Vietnam gardaşa söyle fotolarımı çekmişsse burada yayınlasın yada bir delil göstersin. Kimin neyin Nesiyim. Açıklasın. Eminimki onunda birşey bildiği yok. Bir daş atti kuyuya hepiz o daşi aramaya başladız. Aklızi başıza toplayın. Size seneledir söylirem. Hemşerim aklın başkan topla. Vesselam.

Yorum

• hakimbayram
                    Katılımcı
                    • 11 Eylül 2013
                    • 135

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ola gardaş sene söylirem ben bu elamanı tanımam. Fabrikanın yolunu bilmem. Kimseyle ne çay içtim ne sohbet ettim. Söylediği elemanlarıda heç tanımam. Neyin nesi meyin fesi bilmem. Aklızi başıza toplayın. Size seneledir söylirem. Bu şirketten bir şey olacagi yok. Vietnam gardaşa söyle fotolarımı çekmişsse burada yayınlasın yada bir delil göstersin. Kimin neyin Nesiyim. Açıklasın. Eminimki onunda birşey bildiği yok. Bir daş atti kuyuya hepiz o daşi aramaya başladız. Aklızi başıza toplayın. Size seneledir söylirem. Hemşerim aklın başkan topla. Vesselam.
                    :-)))))))))))

ola gardaş bende erzurumluyum bak adam ne diyir içmişsin işte :-))))) demekki seni sote de mote görmüşler herkes seni merak ederken bizde şimdi bu vietnamı merak ediyoruz telefonumuda gönderdim ama aramadı beni ama doktor hakkında müthiş iddialarda bulunyor doğruysa doktor sende açıkla bu arkadaşın dedikleri doğru mu? kortizon mortizon birde bak sana senin için mani bile yazmış vallaha var ya ben olsam her mesajda görünen ileti olarak eklerim gülmeken karnım ağrıdı vallahi

DOKTOR DOKTOR BAKSANA LAMBALARI YAKSANA MEMSA GÖZLATINA GİDİYOR ÇARESİNE BAKSANA :-ddddddddd .-)))))))))

Yorum

• hakimbayram
                      Katılımcı
                      • 11 Eylül 2013
                      • 135

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      vallahi bazen kim kimdir ne diye bu yazılar yazılıyo diye bakıyom
                      ama valla zekam memsa yatırımcılarının yazdığını anlamaya yetmiyo.

VALLAHİ VAR YA BUNADA ÇOK GÜLDÜM YAV ADAM BEYİN TRAVMASI GEÇİRİYOR DOKTORCUĞUM AYHAN HOCAYA YARDIM ELİNİ UZAT ..... YA HAKİKATEN GÜLMEKTEN GÖZLERİMDEN YAŞ GELDİ KAROTU GÜVENİ ARADIM MUSTAFA HOCAYI ARIYICAM SÖYLİYİCEM AMA ŞİMDİ ADAM BEŞ VAKİT NAMAZ KILIYOR HER VAKİT AKLINA GELİR NAMAZ KILARKEN ABDESTİ BOZULUR DİYE BEN SÖYLEMEDİM KENDİ OKUSUNDA GÜNAH BİZDEN GİTSİN :-DDD İLAHİ VİETNAM KARDEŞİM BİZİ BU HALE GETİRDİN

SANA BİZDEN 0,48 AYRILMA HAKKI TANIYORUZ

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Biz sana ne ayaksın dedik!!!

Kuruldaysan ismini yaz?? Cesaretin varsa yazarsın!!!!

Yoksa OGK sandalyede oturan yaşlılar mısın diyecem( onların ahı gitmiş vahı kalmış kuklalardı, internet ne haberleri yoktur )

Senin faik olma olasılığında var, muhterem sen misin yine!!!!

KİMSİN SEN!!!!!

yazmıcam demiltin yazmıcam demiltimm yazdım OH NE ALA DOKTOR SEN MUAYENDE BORSAYI DÜŞÜNÜRKEN HASTALARINA KORTİZONLU İĞNELERİ VERMENİ YALNIS ANTİBİYOTİK VERMENİ EX DİYE HASTAYI MORGU GÖNDERİPTİ HASTA BAĞIRINCA MORG GÖREVLİSİNİN KAFAYI SIYIRIP VAKIF GULEMA HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜĞÜNÜ UNUTMAA. APANDİSİN PATLAMIS DEYİP AMELİYATI GÖNDÖRİP SAFRADA TAS CIKAN HASTAYI DÜŞÜN YAZMICAM DEMİLTİM DEYİP DURMA CANIMI SIKMA GARDASIM SEN ASIL NE AYAKSIN GEÇERSİZ BELGE LERLE FOTOKOPİCİ SENİ GAZTE KOÇANLARINI BELGE DİE GETİRMİSİN SOMUT YOK YAZMAZSAN YAZMA OH OH YANDAMN LİMONATASI BARDAKTAN OLSUN
                        Saygıdeğer doktor birbirimizle saygı sevgi çerçevesinde fikirlerimizi paylasalım ipe gidecek hocamızı dar agacından alalım saygıdeğer doktorcum sen tus sınavlarında ramaktan kazanmıssın bak zeki çevik bi o kadarda sahte belgelerle sahtecisin saygıdeğer doktorcum ne olur kırmayalım nbirbirimizi el ele kol kola bu süreci tamamlayalım sen aklı basında bir tıp uzmanı rodyaloji doktoru olmasanda röntgenci hiç değil birazcık zekisin sevgili doktor gel bu süreci el ele birlik beraberlik ver hosgöru sınırlarında atlatalım ne dersin doktorcum SAYGILARIMLA... BİR MANİ DOKTOR DOKTOR BAKSANA LAMBALARI YAKSANA MEMSA GÖZALTINA GİTMEDEN İCABINA BAKSANA .. SAYGILARIMLA ...

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

adamlarda yanıltıcı beyana verilen cezaya bak. birde bizdekine böyle oldukca böyle hisseler hep bunu yapar.

İngiliz HSBC bankasının ABD'deki bir birimine rekor seviyede ceza kesildi. ABD'li yargıç Ronald Guzman, HSBC'yi kıymetli kağıtlarda sahtecilik yaptığı gerekçesiyle 2,46 milyar dolar ceza ödemeye mahkum etti. Bir grup yatırımcı tarafından 2002 yılında açılan davada, Household International adlı şirket, yanlış beyanlarda bulunarak hisse fiyatlarını artırmakla suçlanıyor. Household International, aynı yıl HSBC tarafından satın alınmıştı. Yargıcın verdiği 2,46 milyar dolarlık ceza, evrak sahteciliği davalarında verilen en yüksek miktar olma özelliğini taşıyor. HSBC'den yapılan açıklamada ise bankanın kararı temyize götüreceği belirtildi.

Yorum

• ACEMİ
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 153

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            adamlarda yanıltıcı beyana verilen cezaya bak. birde bizdekine böyle oldukca böyle hisseler hep bunu yapar.

İngiliz HSBC bankasının ABD'deki bir birimine rekor seviyede ceza kesildi. ABD'li yargıç Ronald Guzman, HSBC'yi kıymetli kağıtlarda sahtecilik yaptığı gerekçesiyle 2,46 milyar dolar ceza ödemeye mahkum etti. Bir grup yatırımcı tarafından 2002 yılında açılan davada, Household International adlı şirket, yanlış beyanlarda bulunarak hisse fiyatlarını artırmakla suçlanıyor. Household International, aynı yıl HSBC tarafından satın alınmıştı. Yargıcın verdiği 2,46 milyar dolarlık ceza, evrak sahteciliği davalarında verilen en yüksek miktar olma özelliğini taşıyor. HSBC'den yapılan açıklamada ise bankanın kararı temyize götüreceği belirtildi.

böyle cezalar gelse onuda bize ödetirler .

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

arkadaşlar,gereksiz konu ve insanlarla uğraşmayın...exitus123 daha iyi bilir,ama bazı kişileri kendi haline bırakmak en iyisi diye düşünüyorum...))
                              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• anarat
                                Katılımcı
                                • 13 Eylül 2013
                                • 86

Öncelikle MERHABA... Sayın karot iyi aksamlar
                                Sayın karot ne sahsınızla nede bir baska yatırımcıyla alıp veremediğimiz var . ben sadece genel kurul ortamında atmasförden kaynaklanan şikayetleri spk da biriken sayın HAKİM BAYRAM hakkında biriken haksız şikayet dilekçelerini anti şikayet olarak spk bildirmenin desteklemenin peşindeyim .Fakat bvazı yatırımcılar olur olmadık yorumlar yaparak destekleme faliyetlerini etkilemektedir. Sayın karot bakın serh düşerek ayrıldık dyemiyoruz daha spk onay vermese halimiz nice .çunkü şikayetlerde hakim bayramın spülektif hareketler içinde ky örgütleme ve çeteleştirme ve yapılastırma gibi asılsız iddanameler ile suçlanmaktadır. SPK onayı gelmeden genel kurul onaylandı diyemeyiz. SPK TOPLANTIDA bu şikayetleri inceleyip gerekli görurse yeniden gk toplantısı istiyebilir. FAİK BEY niye hesap geçişleri için bildirimde bulunmadı dersiniz spk kararını net bir şekilde onaylayıp onaylayamacagından emin olamadı .O Nedenle bu şikayetler karsısınde bizimde spk ya şikayetlerin gecersizliğini bildiren antideprasan bir yol izlememiz lazım .DURUM VAHİM ama sanırım ben bunları anlatamadım sayın hakım bayramda tehliyi göremedi .Sayın karot hem yatırımcı hem mensanın gelecegi için bu genel kurulun spk tarafından onanması lazım mutlaka tersi bir durumda hisse için 5 yıl NÖTR dönem yasanır Drek şartsız bir şekil GÖZALTI PAZARI siz istermisinizki bu pazarı .oZAMAN AKLI SELİM DAVRANALIM VE AKILLI BİRLİKTE HAREKET EDELİM SPK YA ELİMİZDEN GELEN ŞİKAYETLERİ YAPALIM yoksa 0,11 krş da gezer dururuz saygılarımla....
                                kardeş ne ayaksın kimsin bilmiyom amma sana şunu söyliyeyim genel kurul usulune göre spk yetkilisi ve ticaret odasından gelen yetkiliyle yapılmıştır kanunen herşey yerinde ve olması gerektigi gibiydi sadece yerimiz dardı şimdi bazı şer grupları çıkmış bayram kardeşimizin hakkında yok spk ya yazılmış şikayetler varmış falan filan yav siz cocukmusunuz isterlerse 149 milyon şikayet olsun bu genel kurul usulune uygun yapıldıgı spk gözlemcisi tarafından teyit edildimi edildi o nedenle bu konuyu kapatın akıllı olun bari bir ögretmene saygınız olsun genel kurula katılmayan ve kurul sonrası bu forumlara dadanan onlarca üye türedi kimsiniz kardeş

arkadaşlar bu hafta faik alım için hesap numarasını ilam etmesini bekliyoruz ancak bundan önce spk onayı gelecektir birde milleti ayrılma hakkı kullananlara karşı kışkırtanlar ve onları sanki hainmiş gibi gösterenler var ise aranızda yanlış yapıyorsunuzdur ayrılma hakkı kullanan yok 29 dan hısseye girecekmiş faik salakmı bu insanlara bu fırsatı verecek diyenler her zaman dedim ve diyorum 13 milyon 149 milyon bedellinin yanında ne ki akıllı olun boş laflar söylemeyin kimseye ümit vermeyin gidecekse bedelli den sonra inşaallah gider geride kalanlar kurtulur ama birbirimizi kırarak degil
                                saygılarımla ELAZIGLI

Yorum

Working...
                                X

Debug Information