MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

sevgili vahhun,son bir grafik yapıştırabilirsen ve yorum alırsak sevinirim...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Elindeki hisseleri babasının adına geçirmiş,
      Faiğ mensa gayrimenkül 225 lotla yüzde 0.14!!!! O komik olmuş!!! Okuyasan burayı düzelt canım, virgülleri noktaları karıştırma
      OGK ben sana dedim adamlarını değiştir senin tüm işlerin yamuk zaten

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 28.10.2013 15:06:44

ŞGBF-Ortaklık Yapısı

Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı
      Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%)
      MENSA GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT A.Ş 225,52 0,14
      MEHMET ULUTAŞ 2.500.000,00 1,54
      FAİK ULUTAŞ 1.263.736,00 0,78
      DİĞER 158,010,749 97,54

TOPLAM 162.000.000,00 100,00

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Bu adam 6 ay cezalı değilmiydi, elindeki lotları nasıl devreder!!!

Biz de SPK dan neler bekliyoruz!!!!

Yorum

• andiç75
          Katılımcı
          • 11 Eylül 2013
          • 91

Ola gardaşlar şirketin durumu ortada herşeymeydanda vermişler Ky nın eline mali seneledir vatandaşa çektiriyorlar. Sizde görirsiz adamın elinde heç bişe yok. Bütün malları yataırımcılara kakalamışlar. Alttan alan gardaşlar adamın eline 0.46 veyahut 0.47 iteledi. Burunları yere sürttü. Cogu Ky da zarar etti. Ama artık her şey eyce anlaşıldı. Neyin ne olduğu ortaya çıktı. Bu şirketten heç bişe olacagi yok gardaşım. Umuda gapılmayın. Umut tacirlerine kanmayın. Her şey ortada herşey meydanda vesselam.

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Elindeki hisseleri babasının adına geçirmiş,
            Faiğ mensa gayrimenkül 225 lotla yüzde 0.14!!!! O komik olmuş!!! Okuyasan burayı düzelt canım, virgülleri noktaları karıştırma
            OGK ben sana dedim adamlarını değiştir senin tüm işlerin yamuk zaten
            ))

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ola gardaşlar şirketin durumu ortada herşeymeydanda vermişler Ky nın eline mali seneledir vatandaşa çektiriyorlar. Sizde görirsiz adamın elinde heç bişe yok. Bütün malları yataırımcılara kakalamışlar. Alttan alan gardaşlar adamın eline 0.46 veyahut 0.47 iteledi. Burunları yere sürttü. Cogu Ky da zarar etti. Ama artık her şey eyce anlaşıldı. Neyin ne olduğu ortaya çıktı. Bu şirketten heç bişe olacagi yok gardaşım. Umuda gapılmayın. Umut tacirlerine kanmayın. Her şey ortada herşey meydanda vesselam.
              andıç dostum çokkk güzel yazıyonda bu adam 0,47 den neden aldı turşumu yapacak bunları bu vatandaşlar hiç kimseye hiç bir şekilde para koklatmaz bu doğru 3 lerden başlayan verme sonunda bu zatlar spk nında uyarısı ile 47 den almak zorunda kaldı böylece ken şirketlerini bist te işlem gören kendi şirketlerine yiteledi 110 trilyonun çoğunu temizledi 13 milyon lotu 47 den alması deve de kulak fakat aldıklarını kaçtan verirler bunu bilmiyorum............slm

Yorum

• lidaki
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 88

Faik in ogk daki varlığını kimse tartışmıyor.Benim kırgınlığım şerh koyanlara asla olmadı hepsine saygı duyuyor psikolojilerini anlamaya çalışıyorum...Ancak birkişi çıkıp burada senin ne işin var diye sorabilirdi.Spk yetkililerini de kınıyorum ogk daki.6 AY cezayı aç kalıpta baklava yada ekmek çalarken almadı sonuçta.Bu şirketin 1.000.000 km yakınından bile geçmemeli.Benim canım ülkemde İNŞAALLAH çocuklarımız sonsuz bir adalet ortamında yaşarlar

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

ülkemiz gariplikler ülkesi...her çark paradan yana dönüyor,ya da yontuyor...( çok arkadaştan bu spk yönetiminin farklı olduğuna dair çeşitli söylemler duydum,ama ben bir fark göremedim şu ana kadar...!!!yapılanlar sadece çuvala sığmayan mızrakları gizleme operasyonundan başka bir şey değildi,bundan sonrada böyle olacak...!!!sistem ya kendine uydurur,ya da kırar ve atar...!!!faite verilen ceza(cık)lar göstermeliktir,hele uygulanmayan ceza zaten ceza olarak adlandırılamaz,dostlar alış-verişte görsün misalidir dostlar...!!!genel kurula da gelir,hisselerini de devreder,spekülasyon ve manipülasyonuna da devam eder...!!!üzgünüm,ama muz cumhuriyetinde yaşıyoruz malesefff...(

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

çok şey yazabilirim burada,ama anlamak sorun...ben istanbul'da spk yöneticisi araştırıyoruz,soruşturuyoruz deyince,şunu söyledim:"bazı şeyler niyetle doğrudan ilgilidir...ben şu salonda görmek istemezsem,sizi bile görmem...ama aynı zamanda istersem sivri sineği bile görebilirim...araştırıyoruz,soruşturuyoruz lafları beylik laflar...ben samimiyetinize güvenmek istiyorum,ama umudum yok..."dedim...oradaki arkadaşlarım tanığımdır,hala aynı fikirdeyim,görmek diye bir dertleri yok...sadece durumu idare etmeye çalışıyorlar...!!!

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

vietnam Nickli Üyeden Alıntı
                      sevgili memsa ortaklari gozumuz aydin dr tus sinavini ueremedi gk iptal ah dr ah
                      adresini verde kına göndereyim sana telefonunuda özelime yazıver tuğba veya vietnam

Yorum

• hulusi1
                        Yeni Üye
                        • 11 Eylül 2013
                        • 6

?

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

güzelim benim iki hesabım var her şekilde itirdim senin hakında suç duyurusunda bulunucam insanları artık kaos ortamına sokma ve hiseye baskıyı bırak faik vietnam yada tuğba her neysen ama faikten başka kimseye hizmet etmiyorsun bu hisenin gideceği yer 1liradır kimse zarardan satmasın bunu bilin ky cılar satmayın tavsiyesidir arkadaşım bir kayserili birine kızdımı gülerek hıncını alır dedi faik bu ağızları bırak ve adam gibi ben faiğim ya mal toplamaya çalışıyorsun yada fiyatı burda tutmaya gene söylüyorum hise 1liranın üzerine taşınacak seçimlerden önce hemde bunu küçük yatırımcılar iyi okusun zarada olanlar sakın sakın ha satmasın

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bu kardeşimiz numunelik sanırım, bunun yapım zamanında nukleuslarında DNA kodonlarını iyi dizememiş büyükleri!!!

O yüzden ne yazdığını bilmiyor!!!

Yazdığını bilse asparagus haberleri burda rahat rahat yazmaz!!!

Uşağum uşağummm kimsin sen!!!

Sen abine deki şu KAP oranlarınızda maddi hatalarınız var!!! Önce onu düzeltir, sonra genel kurulu düzeltirebiliyorsan düzeltirsin?? Borsa şirketlerin hissesi el değiştirebilir, satılan hisseyi alınca onun tüm hakları senin olur!!! Hisseyi 0,23 alanında 3,2 alanında 1 lotu eşittir!!! Ah canım sen ne üzülecen şimdi!!!

Biz sana bu üzüntülerin için toplu kına yollayacağız , sen adını delîkanlıca yaz biz adresi buluruz

Sen de o erkeklik var mı?

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Sende ne bülten merakı varmış!! Dikkat et o bültenlerinin birinde ...... Rumuzlu kişi tesbit olunmuş, piyasada asparagus haberler, kurumumuzla ile ilgili gerçek dışı haberler vs. yüzünden suç duyurusunda bulunuldu???

İstersen eski bültenleri oku , kimi nasıl bulmuşlar öğrenirsin

Yorum

• mustafa_197458
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 97

Bu vietnam ne için yapar amacı nedir bilmiyorum ama kim olduğunu biliyorum.
                                Doğru değilse gelir ben değilim der.
                                Çoğumuzun tanıdığı genel kurula katılmış ve önceki genel kurulada tek katılan iptal olan kurulda da bulunmuş diğer köyde vekalet için telefon yazmaktan atılan mustafa yeşil

Yorum

Working...
                                X

Debug Information