Al sana faik yedinmi naneyi şrfsz. Fakat kurunun yanında yaşta yanıyor.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BORSA İSTANBUL A.Ş. [MEMSA] 01.10.2013 09:19:38
Pay Sırasının İşleme Kapatılması
***Pay Sırasının İşleme Kapatılması*** İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş.'nin (MEMSA.E) sırası, Borsamız Yönetmeliğinin 25/a maddesi uyarınca geçici olarak işleme kapatılmıştır. ***Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Evet arkadaşlar kabus bitti, bence bu k.y nın başarısıdır. Bütün uğraşlar sonuç verdi. Elini taşın altına koymadan kendi egosunu tatmin edenlerin yanında çok büyük katkıları olan arkadaşlar oldu, onlar sayesinde bu sonuca ulaşıldı bence. Teşekkür ediyorum tekrar onlara...
Yorum
-
Biletler iptal, sonuçta "kazan kazan" oldu, son yükünü de aldı, kamyonu hareket ettirmeye başladı
Yorum
-
-
arkadaslar dün spk sermaye azaltım artırımın iptal edilebilecegini yada iştiraklerin değerlerinin düşürebileceğini söylemişti. bence bu kapatılma hayırlıdır. şu an spk ve bist memsa gündemiyle toplantıda. akşam inşallah iyi haberler düşer...
Yorum
-
1.00 ların üstünden her kademeli düşüşte analizler yapıldı üçgenler çizildi, buradan döner denildi. Ta ki; 0,23-24 lere gelene kadar. Bu rakamlarda da bu sefer analizde illa da 0.18 denildi.. Hatta herkes elini taşın altına koyup öncelikle 2 kişiye güvenip vekaletler gönderirken ne oldu; biri ortalıktan kayboldu diğeri güya 32 den sattı ve bu kağıttan bir şey olmaz düşüncesini buradaki tüm yatırımcıya onaylatmaya çalıştı. Evet her şey çok basit değil mi?.... Yatırımcı dedim düzeltiyorum,, ben yatırımcı değilim kumarcıyım, bu sistem de kumar masasıdır. Bu masada çok ilginçtir insanlara bazı platformlarda Kuran dağıtıyorlar.. İnanılır gibi değil. Din, inanç insanın içinde olur.. Kumar masasında olmaz.. Olursa işte birileri de böyle kullanır yıllarca bizleri perişan eder. Korkmayın sorgulayın, sizleri soyanları aldatanları sorgulayın... Ve adil olun, lafla değil gerçekte adil olun..
Yorum
-
Kimin yazdığına bakmamıştım .Doktor geri döndü dedim.Baktımki değilmişdreamworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.00 ların üstünden her kademeli düşüşte analizler yapıldı üçgenler çizildi, buradan döner denildi. Ta ki; 0,23-24 lere gelene kadar. Bu rakamlarda da bu sefer analizde illa da 0.18 denildi.. Hatta herkes elini taşın altına koyup öncelikle 2 kişiye güvenip vekaletler gönderirken ne oldu; biri ortalıktan kayboldu diğeri güya 32 den sattı ve bu kağıttan bir şey olmaz düşüncesini buradaki tüm yatırımcıya onaylatmaya çalıştı. Evet her şey çok basit değil mi?.... Yatırımcı dedim düzeltiyorum,, ben yatırımcı değilim kumarcıyım, bu sistem de kumar masasıdır. Bu masada çok ilginçtir insanlara bazı platformlarda Kuran dağıtıyorlar.. İnanılır gibi değil. Din, inanç insanın içinde olur.. Kumar masasında olmaz.. Olursa işte birileri de böyle kullanır yıllarca bizleri perişan eder. Korkmayın sorgulayın, sizleri soyanları aldatanları sorgulayın... Ve adil olun, lafla değil gerçekte adil olun..
Doktor özlettin kendini ya!
Yorum
-
Faik ev ödevin eksik..
Merkezi Kayıt Kurumu’nda ......sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’ nin (Tescil tarihi: 11/08/1972 Sicil No: 611326 Eski sicil No:7812 ) dün açıkladığı KAP haberinde olağanüstü genel kurul yapılmadan satın alınan şirketlere mahsuplaşma ile ödenen paraların alacak kısmına eklenmediğini gördüm.
1) Volt enerji , Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş ve Mensa Mensucuat’ ta ödenen paraların finansal tablolarda alacak kısmına eklenmesini
2) MEMSA ‘ nın KAP ana sayfasında adı geçen grup şirketlerin silinmesini,
3) MEMSA’ya açılmış tüm davaların KAP’ da yayınlanması için şirketin uyarılmasını istiyorum.
Yorum
-
T.C.
GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA
İÇ TİCARET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ANKARA
30.09.2013
Merkezi Kayıt Kurumu’nda ....... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’ nin (Tescil tarihi: 11/08/1972 Sicil No: 611326 Eski sicil No:7812 ) 08.10.2013 günü saat 11.30 da şirket merkezinde yapacağı olağanüstü genel kurula bakanlığınızdan MEMSA’ nın temsilci talebi olmuş mudur?
Yorum
Yorum