MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gokalp80
    Tecrübeli
    • 11 Eylül 2013
    • 522

gerçi faiti anca kodes paklar.....

Yorum

• BLACKEYE
      Seyirci Üye
      • 17 Mart 2013
      • 52

Bu iş super oldu abiler, inşllah peki kota olayı ile ilgili bi durum olmadı mı, mevzuat müsde edermi buna

Yorum

• anarat
        Katılımcı
        • 13 Eylül 2013
        • 86

bugun akşam spk haftalık bülten yayımlanır erendiz kardeşin dedigi gibiyse spk ozaman yasaya göre sınır konmayacak ve cuma akşamına kadar 0,50 leri görmemiz mümkün
        daha önceki yazımda hıssedeki bu yükselişin alıma kapalı satışa açık olarak gitmesi gerektigi aksi halde 10milyon ve katlarındaki hısse hacimlerinde yükselişin satış maksatlı oldugunu yazdım dün bu senaryo oynandı demekki ancak bu durum faik için hiç hoş olmasa gerek spk yayımlanan bu bildirimlerde hataları elbet görecektir bu nedenle gözaltı öncesi satış imkanı yakalamak isteyen faik bakalım hısseyi nerelere kadar çıkaracak bu benim görüşüm beni baglar ytd dir

bu hısseden kurtuldugum gün mevlama fakirler için bir kurban sözüm var inşaallah kurtuluruz son haftamız

Yorum

• anarat
          Katılımcı
          • 13 Eylül 2013
          • 86

BLACKEYE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bu iş super oldu abiler, inşllah peki kota olayı ile ilgili bi durum olmadı mı, mevzuat müsde edermi buna
          etmez kardeş üstadların dedigi gibi bu birleşme olayı degil
          bu nedenle genel kurul olursa herkez genel kurula katılsın

Yorum

• anarat
            Katılımcı
            • 13 Eylül 2013
            • 86

Faik ulutaş Mehmet ulutaş sizin unuttugunuz birşeyler var size acıyorum acınacak durumda olsamda size acıyorum
            kap'a vermeniz gereken haberler nerde gerçek olanları ne oldu birden generali çıkıverdi ortaya kimi kandırıyorsunuz bizi bırak kadir inanır bile inanmaz size

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

seçime az kaldı ben bunların içini bilirim

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

ve hırsızlara bey diyenlerin de içini bilirim

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                  Dün akşam yapılan açıklamalar yetersiz ve BİST'i kandırma amaçlı...acaba bunlara BİST ne diyecek...?!!?
                  Gözaltı olasılığı hala var,bence...!!!
                  spk'nın kotalara ne diyeceği bu hafta açıklayacağı bültende açığa çıkar diye düşünüyorum...!!!
                  bu hafta tahta çok hareketli geçecek,bende 0,47 olmasını bekliyorum...!!!
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Ayrıca dün spk görüşmesine katılan arkadaşlara emekleri için teşekkür ediyorum...!!!

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sayın exitus123, sizin fikir ve yorumlarınız birçoğumuz için çok değerlidir. Sizin gibi birinin MEMSA yatırımcısına her zaman katkısı oldur ve olmaya devam edecektir. Birçoğumuz, sizin MEMS1 ile ilgili hazırladığınız yazınızı kullanarak hakkımızı istedik. Bunun için teşekkür ederiz.

Kişisel kanaatim, siz ve mardin birbirinin alternatifi değil tamamlayıcısıdır. İkiniz de yaklaşımlarınız ile olayın farklı boyutlarını göz önüne sererek bizleri bilgilendiriyorsunuz. Sizler sayesinde çok faydalı bilgiler edindiğimi de belirtmek isterim.

Burada, eleştiri konusu olan fikirlerinizi beyan ederken kullandığınız üslubunuzdur. Bu hususa dikkat ederseniz inanın etkinlik ve saygınlığınız hak ettiğiniz düzeyde artacaktır.

Ayrıca, bu rahatsızlık dile getirildi diye alınganlık yapmayın lütfen.
                      bu yaklaşım ve yoruma kesinlikle katılıyorum...!!!

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Bu Generalli'nin dün yine hortlatılması önemli...elinde MEMS1 olan arkadaşlar mutlaka bir dilekçe ile memsa yönetiminden hakkını talep etmesi şart...bu konu ile ilgili dilekçe örneği topiğin geçmiş sayfalarında var...kendinizce değişiklikler yaparak başvurun arkadaşlar...ben başvurdum...!!!

Yorum

• anarat
                          Katılımcı
                          • 13 Eylül 2013
                          • 86

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bu Generalli'nin dün yine hortlatılması önemli...elinde MEMS1 olan arkadaşlar mutlaka bir dilekçe ile memsa yönetiminden hakkını talep etmesi şart...bu konu ile ilgili dilekçe örneği topiğin geçmiş sayfalarında var...kendinizce değişiklikler yaparak başvurun arkadaşlar...ben başvurdum...!!!
                          madem generali çıktı bende hıssemi 1tl den talep ederim eyvallah faik başına çok iş açtın çok
                          faikin açıklamaları gözaltı süresini uzatır ancak faik yeterli izahı yapamamıştır bist elbet bunu görecek
                          sabahımız hayırlı olur inşaallah cumaya kadar sana süre faik 0,60 yap gidelim aksi halde genel kuruldayız ümügünü sıkmaya geliyoruz haydi hodri meydan

Yorum

• hakimbayram
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 135

arkadaşlar o zaman tüm topiklere yazalım genel kurula katılım için herkesi davet edelim irtibat kurmak isteyen arkadaşlar bizlerle irtibat kursun tekrardan bu organizasyonu yapalım burada konuk olan kişiler bizlerle irtibat kursunlar hafta sonuna kalmadan hisseleri için vekaletlerini hazırlasınlar eğer kağıt 50 ve üstünü görürde satan olursa onu bilmem ama biz burada kararlaştırdığımız her halükarda gidip genel kurulda aynı kişilerle hayır oyu vereceğiz geçen genel kurula kaç kişi katıldı ise aynı katılım şuanda var zaten ben tekrardan konuk olupta irtibat kurmak isteyen arkadaşlar için telefon numaramı veriyorum lütfen irtibat kursunlar ve genel kurula katılıp bu iştiraklerde ki soygunlara ve hisse azaltım ve arttırım işlemlerine karşı çıksınlar şuanda 38 kişiyiz geçen genel kurula katılamayıp bu vekalet gönderenlerin çoğu o gün geleceklerini söylediler hatta uçak biletlerini almışlar lütfen az veya çok demeden genel kurula katılın orada zaten gerekli açıklamalar ve şikayetler için gene organizasyonu karot blackeye,exitus123, erendiz gibi arkadaşlar hazırlayacağız

irtibat kurmak isteyen arkadaşlar lütfen saat 4 ten sonra ararlarsa sevinirim öğretmen olduğum için müsait olamıyorum iyi günler

hakimbayram 0536 951 46 21 den ulaşıp bilgi alabilirsiniz lütfen üye olun ve üye olan arkadaşlarda yardımcı olup bilgi vermek için irtibat kurmada yardımcı olursanız bize sevinirim

Yorum

• hakimbayram
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 135

arkadaşlar o zaman tüm topiklere yazalım genel kurula katılım için herkesi davet edelim irtibat kurmak isteyen arkadaşlar bizlerle irtibat kursun tekrardan bu organizasyonu yapalım burada konuk olan kişiler bizlerle irtibat kursunlar hafta sonuna kalmadan hisseleri için vekaletlerini hazırlasınlar eğer kağıt 50 ve üstünü görürde satan olursa onu bilmem ama biz burada kararlaştırdığımız her halükarda gidip genel kurulda aynı kişilerle hayır oyu vereceğiz geçen genel kurula kaç kişi katıldı ise aynı katılım şuanda var zaten ben tekrardan konuk olupta irtibat kurmak isteyen arkadaşlar için telefon numaramı veriyorum lütfen irtibat kursunlar ve genel kurula katılıp bu iştiraklerde ki soygunlara ve hisse azaltım ve arttırım işlemlerine karşı çıksınlar şuanda 38 kişiyiz geçen genel kurula katılamayıp bu vekalet gönderenlerin çoğu o gün geleceklerini söylediler hatta uçak biletlerini almışlar lütfen az veya çok demeden genel kurula katılın orada zaten gerekli açıklamalar ve şikayetler için gene organizasyonu karot blackeye,exitus123, erendiz gibi arkadaşlar hazırlayacağız

irtibat kurmak isteyen arkadaşlar lütfen saat 4 ten sonra ararlarsa sevinirim öğretmen olduğum için müsait olamıyorum iyi günler

hakimbayram 0536 951 46 21 den ulaşıp bilgi alabilirsiniz lütfen üye olun ve üye olan arkadaşlarda yardımcı olup bilgi vermek için irtibat kurmada yardımcı olursanız bize sevinirim

Yorum

• hakimbayram
                                Katılımcı
                                • 11 Eylül 2013
                                • 135

arkadaş lütfen herkes irtibat numaralarını versin ve yardımcı olsun gerçek mağdurlar bu gibi zamanlarda elini taşın altına koyup işe koyulandır arkadaşlar öyle boş keseden atıp tutma ile olmaz erendiz senden birşey rica ediyorum geçen genel kurula gelen arkadaşları telefonları sende vardı tekrardan o arkadaşları arayıp katılım listesini güncelleyip bizden de yenileri için bilgileri toplarmısın ayrıca sizlerde lütfen irtibat telefonlarınızı yazarsanız herkes ulaşabileceği kişi sayısını arttıralım böylece katılımı arttırmış oluruz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information