MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BLACKEYE
    Seyirci Üye
    • 17 Mart 2013
    • 52

Siname kardes nasıl bizim durumda bi gelişme varmı, özelden yazısalım yada arayyayım yarın seniii

Yorum

• gokalp80
      Tecrübeli
      • 11 Eylül 2013
      • 522

zat ın ne yazdıklarının ne söylediklerinin benim için hiç bir anlamı yok çünkü söylediklerinin hiç biri gerçekleşmedi 2010 haberleri örnek....

Yorum

• anarat
        Katılımcı
        • 13 Eylül 2013
        • 86

degerli arkadaşlar yarın saat 11 de sayın başbakan demokratikleşme paketini açıklayacakmış belki memsanın bilançolarını ,ortaklık yapısınıda açıklar hani memsayı kurtaran ve başımıza bela eden sn başbakandır umudum yarınki konuşmasında. faik'i çok bekledik birşey açıklamadı

beyler benim anladıgım yarında çift tavan olması halinde (ancak bu tavanların satışa açık alıma kapalı olması lazım) genel kurula kadar hıssenin 0,5yada 0,63 gibi rakamlara oturacagı
        yok yarın milyon lotlar bu rakamlar 10 ve katları olursa yükselişin satış kaynaklı ve ani bir geri çekilmenin işareti olacagı yani gözaltına gitmeden bir vurgun daha yapılacagı kanısı bende uyandırır bu nedenle hısseye girmek isteyen varsa dikkatli olsun .Allah yar ve yardımcımız olsun heleki bir ve üzeri maliyetli arkadaşlarımızın 2 kat yardımcısı olsun faik'e de rabbim vicdan ve hidayet versin Güzel bir hafta olmasını dilerim saygılarımla

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Ben yokken kararları almışsınız, o kadar yazdım atılmak için!!! Bir türlü atmadılar...

mod. beni atmadığı için beni anlayan biriyle burayı chatte dönüştürdüm!!!

Belki Olayı çözemeyenlerde olmuştur!! Yazdıklarımı o gün okursanız artık sıkıldığımı hissederdiniz!!!

Siz geminizin kaptanını bulmuşsunuz, önerim hissenet MEMS1 sayfasını baştan tekrar okumanız, orda bir metin de bir kanun bulacaksınız, yıl 1996 olan, faiğe bilgi danışan bîr dosta faiğin verdiği yanıtlar o eski kanuna göre, devletimiz 2012 yılında bu kanunu değiştirdi,,, hangi kanun sizce , araştırın bulun,,, chat arkadaşım pazarcı sence bu kanunu kim yapıştırmıştır!! Faiğ abisî hep doğruyu bilir yorumlarını yapan , sırf o sitede grafik paylaşamadığı için 0.18-0.47 bandını çizemediği için bir liman arayan, bu yüzden ehliyetini size kimliğini buraya kullanan, hissesini sattığı halde hala memsazedeyim diyen, 25 yıllık tecrübeyi KY olarak adlandıran........ çok yazabilirim!!! Bu güne kadar çok yazdım!!!

Sabah bir konu açtım, siz hala o konuyu dahi iyi veya kötü yönde yorumlamayı bile kale almayan arkadaşlar, bugüne kadar yorum yazdınızda biz okuduk, bunları değerlendirdik, buranın (sirenin) kıdemli yorumcuları dahi sizden çok yorum yazmışken, siz ne eklediniz?

Demokraside çare çok ben nasıl faiğe bey diyen , hakkımı haram kıldığın adamı yasakladım ve yazdıklarını okumuyorsam( sizden sonra ne yazmış diye baktım faik bey olmuş, anşsinden medet ummuş), sizde beni yasaklama hakkını kullanıpta okumadaydınız, çizgi roman gibi okuyodunuz!!! Öğleden sonrayı 4 gözle bekliyodunuz!!!

Sizlerinde kanun metinlerinden haberiniz yok, bu nedenle çoook uyutulursunuz, uyandırılmanız için çabalayanları bir kalemde silersiniz!!!

Ben sizinlede değilim!!! Tek süvari, kendi doğrularımla yoluma devam ederim!!!

8 ekime kadar burda kalmaktı amacım, cumartesi günü yazmıştım, bu form sitelerinde çok insanlar tanıdım, bana göre değilmiş buralar!!! Topikten atılmamak için modüratörlere yalakalık yapanlardan tutta, birgünde 180 derece dönen insanlar,

Oluşumunuza verdiğim rahatsızlık için özür, yolunuz açık olsun!!!

Kendi aranızda üstadınızla yoruölarsınız, arada geçmişide karıştırın, sizinde geçmişi ne çabuk unuttuğunuz ortada, ben okudum , neden buralara düştüğümü anımsamak için!!!

Blackeye ve umutsarı ikinizede hakkımı haram ediyorum!!! ( biriniz uşaklığınız için, birinizde ..... için )

Kalın sağlıcakla!! Ehliyetsiz kişilerle birliktelik olmaz!!! Yine heran satar!!!

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
            beklenen gün geldi,bakalım bizim fait neler yumurtlayacak...
            exitus123 arkadaş ben kimseye tabi olmadım/olmam...ama sende farkındasındır,olay kişiselleşince ve her şeye laf yetiştirmeye dönünce:sap ile saman karışıyor,hiç bir şey anlaşılmaz oluyor/bıkkınlık veriyor...bir şeylere takılmadan/insanların gözüne sokmadan, kısa ve öz yazıların daha yararlı olacağına inanıyorum...
            hakimbayram,gökalp80,siname'yi iyi tanıyorum,kişilikli insanlar...eleştirileri sahip çıkmak içindir/eleştirmek(yapıcı) zaten sahip çıkmaktır...biz kimseyi satmadık/satmayız...ama arkadaşlarımızın da kendilerine çeki düzen vermesini istemek de en doğal hakkımız olsa gerek...
            küçük yatırımcı için en ufak olumlu bir adım atan herkes bizim arkadaşımız ve dostumuzdur...hain ve işbirlikçiler insanlık tarihi boyunca lanetlenmiştir/lanetlenmektedirler...bu böyle biline...
            herkese iyi günler,umarım her şey beklentilerimiz doğrultusunda olur...))
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

birileri bu günlerde gerçekten çok komik oldu...))
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

Sn Exitus123 arkadaşımıza haksızlık ediliyor... Ben onun yorumlarını zevkle okuyorum, olaya farklı bir bakış acısı var, farklılık getiriyor... benim için yorumları önenli.. Belki kisiselleştirdi ama söyledikleri yalanmı ??? hayır....

Yorum

• lidaki
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 88

Derinlik bilgisi verebilecek varmı arkadaşlar ?

Yorum

• İSTAKOZ
                    Yeni Üye
                    • 21 Eylül 2013
                    • 16

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ben yokken kararları almışsınız, o kadar yazdım atılmak için!!! Bir türlü atmadılar...

mod. beni atmadığı için beni anlayan biriyle burayı chatte dönüştürdüm!!!

Belki Olayı çözemeyenlerde olmuştur!! Yazdıklarımı o gün okursanız artık sıkıldığımı hissederdiniz!!!

Siz geminizin kaptanını bulmuşsunuz, önerim hissenet MEMS1 sayfasını baştan tekrar okumanız, orda bir metin de bir kanun bulacaksınız, yıl 1996 olan, faiğe bilgi danışan bîr dosta faiğin verdiği yanıtlar o eski kanuna göre, devletimiz 2012 yılında bu kanunu değiştirdi,,, hangi kanun sizce , araştırın bulun,,, chat arkadaşım pazarcı sence bu kanunu kim yapıştırmıştır!! Faiğ abisî hep doğruyu bilir yorumlarını yapan , sırf o sitede grafik paylaşamadığı için 0.18-0.47 bandını çizemediği için bir liman arayan, bu yüzden ehliyetini size kimliğini buraya kullanan, hissesini sattığı halde hala memsazedeyim diyen, 25 yıllık tecrübeyi KY olarak adlandıran........ çok yazabilirim!!! Bu güne kadar çok yazdım!!!

Sabah bir konu açtım, siz hala o konuyu dahi iyi veya kötü yönde yorumlamayı bile kale almayan arkadaşlar, bugüne kadar yorum yazdınızda biz okuduk, bunları değerlendirdik, buranın (sirenin) kıdemli yorumcuları dahi sizden çok yorum yazmışken, siz ne eklediniz?

Demokraside çare çok ben nasıl faiğe bey diyen , hakkımı haram kıldığın adamı yasakladım ve yazdıklarını okumuyorsam( sizden sonra ne yazmış diye baktım faik bey olmuş, anşsinden medet ummuş), sizde beni yasaklama hakkını kullanıpta okumadaydınız, çizgi roman gibi okuyodunuz!!! Öğleden sonrayı 4 gözle bekliyodunuz!!!

Sizlerinde kanun metinlerinden haberiniz yok, bu nedenle çoook uyutulursunuz, uyandırılmanız için çabalayanları bir kalemde silersiniz!!!

Ben sizinlede değilim!!! Tek süvari, kendi doğrularımla yoluma devam ederim!!!

8 ekime kadar burda kalmaktı amacım, cumartesi günü yazmıştım, bu form sitelerinde çok insanlar tanıdım, bana göre değilmiş buralar!!! Topikten atılmamak için modüratörlere yalakalık yapanlardan tutta, birgünde 180 derece dönen insanlar,

Oluşumunuza verdiğim rahatsızlık için özür, yolunuz açık olsun!!!

Kendi aranızda üstadınızla yoruölarsınız, arada geçmişide karıştırın, sizinde geçmişi ne çabuk unuttuğunuz ortada, ben okudum , neden buralara düştüğümü anımsamak için!!!

Blackeye ve umutsarı ikinizede hakkımı haram ediyorum!!! ( biriniz uşaklığınız için, birinizde ..... için )

Kalın sağlıcakla!! Ehliyetsiz kişilerle birliktelik olmaz!!! Yine heran satar!!!
                    sn ustat ve degerli
                    yorumcular emege gecen herkesden Allah razi olsun gordumku birliktelik farkli dusuncelerde olsa saglanamadi kaderimizle basbasa kaldik bende sadece okuyucu olarak istifade edecem allah yardimcimiz olsun galiba senedin miladi sahibi olduk her koyun kendi bacagindan asilirmis zararlarin telafisi temennimle isiniz rast gitsin fako fiko sizlerin her saniyesi rezillik ve izdirapla gecsin.ins.Amin.

Yorum

• ACEMİ
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 153

memsa saat 10.52

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Derinlik bilgisi verebilecek varmı arkadaşlar ?
                      hisse adedi 3.634.926
                      tl tutarı 1.285.534

A.O.F 0,35

Yorum

• ademali
                        Yeni Üye
                        • 11 Eylül 2013
                        • 21

arkadaşlar hisse hakkında yorum yapacak olan kalmadımı...hissenin akıbeti ne olur öğlen sonu tavan yaparmı yoksa faik genel kuurulda bizimle karşılaşmamak için 0,47 ye hep tavan mı götürecek çok merak ediyorum bilgisi veya tahmini olan varsa yazarsa sevinirim lütfenn....

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          arkadaşlar hisse hakkında yorum yapacak olan kalmadımı...hissenin akıbeti ne olur öğlen sonu tavan yaparmı yoksa faik genel kuurulda bizimle karşılaşmamak için 0,47 ye hep tavan mı götürecek çok merak ediyorum bilgisi veya tahmini olan varsa yazarsa sevinirim lütfenn....
                          fazla merak etmeyin lütfen 0,18 - 0,20 lerden aldıklarını kafamıza çarptığında ne olduğunu anlayacağız.

Yorum

• ademali
                            Yeni Üye
                            • 11 Eylül 2013
                            • 21

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            fazla merak etmeyin lütfen 0,18 - 0,20 lerden aldıklarını kafamıza çarptığında ne olduğunu anlayacağız.
                            ee hocam kafamıza yemeden satalım diyeceğim ama maliyet 0,77 lerde bu fiyattan satsam 55 milyar zarar var bir araba parası ne yapcaz bilmiyorum...

Yorum

• ACEMİ
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 153

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ee hocam kafamıza yemeden satalım diyeceğim ama maliyet 0,77 lerde bu fiyattan satsam 55 milyar zarar var bir araba parası ne yapcaz bilmiyorum...
                              bende sizden aşağı değilim zararı kurtarsam gözünün yaşına bakmadan satacağım ama bu kağıda 2007 deki performansı ile girdim 2.40 dan da sattım inancım seçımlere kadar para kazanırız .bu sadece his ve benim inancım . neye dayanıyor diyorsan bende bilmiyorum. lakin bu hissimde pek yanılmadım. ama cok da bekledim. tıpkı müren balığı gibi.

Yorum

• ademali
                                Yeni Üye
                                • 11 Eylül 2013
                                • 21

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bende sizden aşağı değilim zararı kurtarsam gözünün yaşına bakmadan satacağım ama bu kağıda 2007 deki performansı ile girdim 2.40 dan da sattım inancım seçımlere kadar para kazanırız .bu sadece his ve benim inancım . neye dayanıyor diyorsan bende bilmiyorum. lakin bu hissimde pek yanılmadım. ama cok da bekledim. tıpkı müren balığı gibi.
                                hocam ben mehmet ulutaşla görüştüm geçenlerde açıkça sordum genel kurulda bizden bu hisseleri alacakmısınız dedim oda 2 milyon tl ye kadar alınacak dedi dedimki faik getirip 2 milyon tl yi
                                kendi hisselerini alacaksa ben mugladan yorulmayayım dedim bana bu hafta aramamı söyledi ben fainen konusayım dedi ayrıca sen didi iyi çocuksun dedi bu hisse 8 aya çok güzel yerde olacak dedi hayırlısıynan genel kurul olsun halkbankası ile görüştüm dedi söyleyemem manipilasyon olur didi sanki hiç yapmadılar ama didi sen elinde tut dedi....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information