Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
...... Nickli Üyeden Alıntı
elimdekilerin büyük bir kısmını 0,32lerden çıktım doğrudur. çıktığım dönemlerdede grafik paylaştım ve hisede düzeltme olabileceğini belirtim. ama bu demek değildirki bu hisede yine posizyon almayacağım. şuan %80nakiteyim bekliyorum.
Elinde kalan küçük bir kısmıyla genel kurula katılmayan, vekalet dahi vermeyen kim, o ilden tek bir kardeşimiz katılmıştı, lot sayısıda 90.000 civarındaydı,, 2-3 milyonluk hisse hükmeden kişi kim,,, biz genel kurulda bu kişileri görmedik...
Ola exitüs gardaş göriremki çok içerdesen. Dert etme gardaşım. Elindeki fırsati değerlendir saha fazlada parçalanma. Durum ortada bu işleri sen benden daha ey bülirsen. Çıkacağın yerde çık get. Ardan bile bakma dostum. Bu kağıttan birşey olacagi yok. Vesselam.
Ola exitüs gardaş göriremki çok içerdesen. Dert etme gardaşım. Elindeki fırsati değerlendir saha fazlada parçalanma. Durum ortada bu işleri sen benden daha ey bülirsen. Çıkacağın yerde çık get. Ardan bile bakma dostum. Bu kağıttan birşey olacagi yok. Vesselam.
Yorum