MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bors
    Yeni Üye
    • 01 Ekim 2013
    • 6

Arkadaşlar memsanın genel kuruluna katılmak için neler yapmamız gerekmektedir.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

0.18 için göbek atanlar fazla atmayın, gözaltında olsak, faiğe seve seve aldığını iteleyecek arkadaş çoktur..

faik hisseyi 0.46 sana ortalamayla verecek kaç kişi ve lot sayısı vardır..

Sağlamayı yap....

sermaye azaltımı artırımıyla kazanacağın para onun yanında devede kulak kalır....

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

yorumsuz......

sayemde topikte kapatılır ve topikte açılır... El vicdan, el haya...

Gercekleri görenlerde varmış..

dreamworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        1.00 ların üstünden her kademeli düşüşte analizler yapıldı üçgenler çizildi, buradan döner denildi. Ta ki; 0,23-24 lere gelene kadar. Bu rakamlarda da bu sefer analizde illa da 0.18 denildi.. Hatta herkes elini taşın altına koyup öncelikle 2 kişiye güvenip vekaletler gönderirken ne oldu; biri ortalıktan kayboldu diğeri güya 32 den sattı ve bu kağıttan bir şey olmaz düşüncesini buradaki tüm yatırımcıya onaylatmaya çalıştı. Evet her şey çok basit değil mi?.... Yatırımcı dedim düzeltiyorum,, ben yatırımcı değilim kumarcıyım, bu sistem de kumar masasıdır. Bu masada çok ilginçtir insanlara bazı platformlarda Kuran dağıtıyorlar.. İnanılır gibi değil. Din, inanç insanın içinde olur.. Kumar masasında olmaz.. Olursa işte birileri de böyle kullanır yıllarca bizleri perişan eder. Korkmayın sorgulayın, sizleri soyanları aldatanları sorgulayın... Ve adil olun, lafla değil gerçekte adil olun..

Yorum

• atakan
          Katılımcı
          • 31 Temmuz 2013
          • 77

dreamworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          1.00 ların üstünden her kademeli düşüşte analizler yapıldı üçgenler çizildi, buradan döner denildi. Ta ki; 0,23-24 lere gelene kadar. Bu rakamlarda da bu sefer analizde illa da 0.18 denildi.. Hatta herkes elini taşın altına koyup öncelikle 2 kişiye güvenip vekaletler gönderirken ne oldu; biri ortalıktan kayboldu diğeri güya 32 den sattı ve bu kağıttan bir şey olmaz düşüncesini buradaki tüm yatırımcıya onaylatmaya çalıştı. Evet her şey çok basit değil mi?.... Yatırımcı dedim düzeltiyorum,, ben yatırımcı değilim kumarcıyım, bu sistem de kumar masasıdır. Bu masada çok ilginçtir insanlara bazı platformlarda Kuran dağıtıyorlar.. İnanılır gibi değil. Din, inanç insanın içinde olur.. Kumar masasında olmaz.. Olursa işte birileri de böyle kullanır yıllarca bizleri perişan eder. Korkmayın sorgulayın, sizleri soyanları aldatanları sorgulayın... Ve adil olun, lafla değil gerçekte adil olun..
          lan sen ne biçim mahlukatsın . birdaha yazmam dedin çektin gitin ayak oyunlarını bırak artık doktor. 2yüzlülüğün yerlerde sürünüyor. sırf senin için genel kurul toplantısına gelcek ssırf senin şu tavırların için gelecem bakalım burdaki yazıların kadar yüzyüze geldiğimiz zamanda aynı şekilde tavuırlarını sergileyebilecekmisin kalvye bebesi lan dönme dolap gibi oldun dikat bir dönersin dönme olarak dolaşırsın aslınada dönemzsin ozaman dikatli ol

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Ehliyetsiz insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha onursal bir davranıştır...

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Bakıyorumda kişileri de karıştırmaya başladaın sana önerim;

E devlet şifrenle MKK gir ;

1)04.09.2013 tarihini ayarla elindeki tüm portföyleri buraya yapıştır..

2) 27.09.2013 ve 30.09.2013 tarihindeki porföyünüde buraya yapıştır...

Sonra değerlendirelim.....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

İşte ehliyetsiz kişileri yazmayarak çok basit tanırsınız.....

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Kalın sağlıcakla...

faik yetiştir ev ödevlerini yoksa genel kurul coşacakkk..

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Yazmam demedim, kendi doğrularımla tek süvariyim dedim...

sen bunu bir anlasan....

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    lan sen ne biçim mahlukatsın . birdaha yazmam dedin çektin gitin ayak oyunlarını bırak artık doktor. 2yüzlülüğün yerlerde sürünüyor. sırf senin için genel kurul toplantısına gelcek ssırf senin şu tavırların için gelecem bakalım burdaki yazıların kadar yüzyüze geldiğimiz zamanda aynı şekilde tavuırlarını sergileyebilecekmisin kalvye bebesi lan dönme dolap gibi oldun dikat bir dönersin dönme olarak dolaşırsın aslınada dönemzsin ozaman dikatli ol

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Demekki ben yokken birileri çok kına yakmış

Yorum

• dreamworld
                        Yeni Üye
                        • 13 Eylül 2013
                        • 9

No polemik...! Aslında şapka düşeli kel görüleli epey zaman oldu ama yine de ben göremedim diyenler için çok yakında.. Belki yarın belki yarından da yakın...

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

sizce kaç gün bekleriz dikkat edin genel kurul ayın 8 inde normal olarak

Bir Menkul Kıymete Ait İşlemlerin Geçici Olarak Durdurulması

MADDE 25 - Borsa Başkanı, aşağıda yazılı durumlardan birinin varlığı halinde, ilgili menkul kıymetin seansını geçici olarak durdurabilir:

a) Bir menkul kıymete ya da menkul kıymeti ihraç eden kuruluşa ilişkin, yatırımcıların kararlarını etkileyecek önemde bilgiler olduğunun ve/veya açıklama yapılacağının öğrenilmesi ve Borsa Yönetiminin bu bilgilerden Borsa üyelerinin ve yatırımcıların seans içinde haberdar edilmesini gerekli görmesi,

b) Bir menkul kıymet için sağlıklı bir piyasa teşekkül etmesini önleyecek şekilde anormal fiyat ve/veya miktarda alım satım emirlerinin Borsaya intikal etmesi veya diğer unsurların ortaya çıkması.

Borsa Başkanı, bir menkul kıymete ait borsa işlemlerini en fazla 7 gün için durdurabilir. 7 günü aşan süreler için Yönetim Kurulu karar verebilir.

Bir menkul kıymetin borsada işlem görmesinin geçici olarak durdurulması halinde, bu durum gerekçesiyle birlikte Borsa bülteninde ve Borsada duyurulur.

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

şimdi ne oldu arkadaşlar faiği içerimi alacaklar yoksa hise o zaman 3 gider neden oraya gider hisenin önündeki engel kalkıyorda ondan hiseye güven olur 110milyonuda yerine korlar hise oooop 3de

Yorum

• bors
                              Yeni Üye
                              • 01 Ekim 2013
                              • 6

Genel kurula katılmak için ne yapılması gerekiyor arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?

Yorum

• andiç75
                                Katılımcı
                                • 11 Eylül 2013
                                • 91

Ola gardaşlar bırakın birbirizinen dövüşmeyi bakın kağıdın durumi ortada millet yığınla içerde siz burda neyin tantanasıni yapirsiz. Ola haslar bu kağıttan heç bişe olacagi yok. Bırakın birbirizinen atışmayide bu beladan nasış gurtaracaksız oni düşünün. Artık spk da herşeyim farkına vardtı hepsinin yalan dolan olduği zeten aşikardı. Amma velakin bu sahada belirginleşti. Şimdi gardaşlar gk toplantısına gidin. Elinde mali olan veyahutta 20 30 bandında yüklü kağıda giren elemanlar faiğin eline versin. Al ele olmadii bele oldi desin. Yoksa daha cokkkk bekleyeceksİzz. Vesselam.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information