MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • horasanlı
    Seyirci Üye
    • 11 Eylül 2013
    • 57

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefonunu yayınladı 3-4gun oluyor geçmiş sayfalara bakın hem okul müdürü akşamları burda olur
    ne alaka ön yargılı bakma o zaman kim kalıyor geriye demekki etkili tüm simalar şirkete çalışıyor şirketinide hissesinide borsasınıda öpsünler

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

ön yargı deyil en azından onları gördüm konuştum ama olurmu olur valla ne diyeyim hem ben bu tahtanın kapatılmasının bile ulutaşlar tarafından yapıldığına inanıyorum bi evrak uçaklamı getirilir anlamıyorum ve evraklar şirket deyilde başka bir yerde niye tutulur böyle tavan tavan gitseydi zaten ayrılma fiyatını geçecekti sadece bist onun önünü kapatı büyük bir kumpasın içindeyiz bu benim fikrim kayumun atanması şart

Yorum

• Sıfır
        Aktif
        • 11 Eylül 2013
        • 275

Bırakın açılmasın... sanki acılsa ne olacak tavanmı.... belkide yükselişi fırsat bulup gelenlerin eline vereceklerdi... SPK iyice incelesin... bu kadar zamandır acıktıda ne oldu... bırakın SPK iyice incelesin.. Belki bazı yaptırımlar getirirde bu bedelsiz muhabbeti ortadan kalkar...

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

arkadaşlar,belge isviçreden getirtiliyor...bu isviçre bankasındaki paranın ya da Generalli'nin gerçek olup olmadığına dair belgeler olabilir...veya her ikisi...
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

sn karot sizin ayın 30 unda gelen haber üzerine yaptığınız bir yazınızı aradım ama bulamadım orada... ayın sekizine kadar kapalıyız demiştin.... içinemi doğdu yoksa bildiğin birşeymi vardı...

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

bist le görüşüp sorduğumuzda şirketin önemli bir konuda yatırımcıya açıklama yapmadığını için tahtayı kapattıklarını ky lehine bir durum olduğunu söylediler 3 gün kapalı kalırsa serbest marj veya nominalden mi açılacak diye sordum fakat bilgi vermediler sabırlı olun diye uyardılar 3-4 yılı sabır saymıyorlar herhalde
              ÖNEMLİ BİR BİLGİ HERHELDE BANKA ANLAŞMASIDIR.

Yorum

• gokalp80
                Tecrübeli
                • 11 Eylül 2013
                • 522

BİST tel 02122982427

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

BORSA İSTANBUL A.Ş. DUY Maksimum Lot Miktarı Değişen Paylar -
                  MEMSA
                  E
                  75000

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sn karot sizin ayın 30 unda gelen haber üzerine yaptığınız bir yazınızı aradım ama bulamadım orada... ayın sekizine kadar kapalıyız demiştin.... içinemi doğdu yoksa bildiğin birşeymi vardı...
                    yanılıyor olmalısınız...çünkü hiç birşey bilmediğim gibi,böyle birşey yazdığımı da anımsamıyorum...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

bugün tahta falan açılmaz arkadaşlar...(

Yorum

• vpn
                        Yeni Üye
                        • 01 Ekim 2013
                        • 3

vekalet almak isteyen lütfen özel mesaj göndersin yarın acil yazdırmam gerekli

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bugün tahta falan açılmaz arkadaşlar...(
                          tahta neden kapalı
                          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            tahta neden kapalı
                            şirketin ortaklık yapısını bildirmesi gerekiyordu,sanırım bist'e eksik yada yanlış bildirim yapıldı...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Kulis
                              Faik Ulutaş'ın yeni gözdesi

Memsa hisselerinde sık sık işlem yapan Faik Ulutaş'ın ismi yeni bir hisseyle anılıyor

27.01.2011 - 00:40 Sonra Oku Arkadaşına Gönder

Memsa hisselerinde yaşanan sert hareketler hala hafızalardan silinmedi. Hisselerde Faik Ulutaş'ın sık sık işlem yaptığı KAP'a gönderdiği açıklamalardan biliniyor. Memsa 1 hisseleri iki ay gibi kısa sürede 1 liradan 3 liraya daha sonra da 1 liraya geriledi. Bu hisseler neden bu kadar hızlı çıktı, neden bir anda çöktü? Hala bu sorulara resmi bir yanıt bulunamadı...
                              Geçtiğimiz günlerde halka açılan Hateks hisselerinde de olağandışı fiyat hareketi yaşanıyor. 3.86 liradan halka arz edilen hisseler 10.50 liraya yükseldi. Bir hafta gibi kısa sürede yüzde 172 oranında prim yaptı. Şirketin piyasa değeri 81 milyon liradan 215 milyon liraya yükseldi. Bu hisseler çok mu ucuz satıldı, şirkete yanlış bir değer mi biçildi? Yoksa kamuoyunun bilmediği bir bilgiyi birileri bildiği için mi hisseyi yukarı taşıyorlar? Bu soruların da yanıtı yok!
                              Borsa kulislerine sızan bilgilere göre, borsa konusunda oldukça fazla bilgiye sahip olan Faik Ulutaş, Hateks'in patronlarını çok iyi tanıyormuş. Zaten Memsa Adana'da, Hateks Hatay'da ve iki şirket birbirine çok yakın bir bölgede tekstil sektöründe faaliyet gösteriyor. İki patronun birbirlerini tanıması kadar doğal bir şey yok. Ancak, şirketin halka açılmasında da Faik Ulataş'ın danışmanlık görevi üstlendiği iddialarının kulislerde kulaktan kulağa fısıldanmaya başlaması kafalarda yeni soru işaretlerine neden oldu!!!

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Faiğ o kadar hisseyi alıp sattında genaralide 500.000 adet hisseyi nasıl unuttun?r

Yorum

Working...
                                X

Debug Information