exitus123,karot43 hocam spk açıklamaları ve sonrası haklarımızın gaspı a,dan z,ye mahkeme sürecine taşımak için bizlere yön verin bu suçlar hangi mahkemeler gurubuna girer ve davada dilekçe örnegi avukat olmadan davayı kendimiz yönetsek ve ayrıca avukat talep olayı nasıl oluyor gibi konuları ele almanız dilegiyle
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Faiğ son 3 günde adına aldıysan, ehhh biraz lotun artmıştır!!! Sana çooooook yazıııııık!!!
Ne çektin sen KY
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten faiğ sermaye azaltım artırım geçseydi 1 yıl hissesini satamayacaktı
Faik babana söyle lot sayısını arttırsın, elini çabuk tutsun aç kurtlar koca şirketi 2.5-3 milyon lotla ele geçirler
Bunu düşün!!! Sen de sonra ahhhhh ahhhhhh deme
Yorum
-
Daha önceki yazılarımda yazmıştım, benim için. Prosedürler tamamlammadı!!!
horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexitus123,karot43 hocam spk açıklamaları ve sonrası haklarımızın gaspı a,dan z,ye mahkeme sürecine taşımak için bizlere yön verin bu suçlar hangi mahkemeler gurubuna girer ve davada dilekçe örnegi avukat olmadan davayı kendimiz yönetsek ve ayrıca avukat talep olayı nasıl oluyor gibi konuları ele almanız dilegiyle
Yorum
-
fait sabaha kadar toplatı yapar ama en onurlu davranışı yaptıklarını anlatıp kendini Türk adaletine teslim etmesi ve YÜCE TÜRK MİLLETİ ADINA verilen kararı beklemesi
geçenlerde biri anlatmıştı 1 yıl önce kaza ile adam öldürüp kaçan sürücü gidip polise 1 yıldır uyuyamıyorum kazayı adamı ve çocuklarını rüyamda görüyorum cezam neyse çekeyim diye teslim olur içimizden biri bu i....pnenin rüyasna dalsak........
Yorum
-
MEMSA’DA BİNLERCE YATIRIMCININ GÖZYAŞI VAR
Ali Öncü / [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak içinBURAYI TIKLAYIN]2013-09-19 10:54:02
İki cambaz bir ipte oynamaz.
Bu deyim, daha çok iş dünyasında kullanılır.
Borsada geçersizdir.
Nedeni de; borsa cambazlarının bir ipte yürünecek pek çok yol yaratmaları.
Onlar, bazen hünerlerini aynı ipte sergiler.
Bazen de ayrı iplerde cambazlık yapıp, tüm ipleri kimse anlamadan bir araya getirip, yumak yaparlar.
Bir borsa cambazı düşünün, bir değil, 5 değil ondan fazla tahtada işlem yapıyor.
Zamanı çok iyi kullanan cambazların işlem yaptıkları tahtalar günler, haftalar, aylar sonrası iç içe geçiyor.
Bir adamın aynı eve 5 kuma alması ve her kumadan 2-3 çocuk yapması gibi.
Borsa cambazları meşhur
Herkes tarafından biliniyorlar.
Zaten sayıları çok az
Kimisi deli.
Kimisi de veli.
En ünlüleri tel üzerinde cambazlığı finansal zekâyla yapan kardeşler.
Big brother, oyunu hazırlıyor.
Litlle brother figüranı oynuyor.
Middle brother ise başlangıç ve final sahnelerinde yer alıyor.
Esas oğlan o.
Kardeşler için ne kadar borsa destanı yaratılsa yeridir.
Bir yılda sayısız şirketle ilgili oyun sergilemek.
Bu oyuna binlerce, on binlerce yatırımcı çekmek.
En dramatik sahnelerde bile alkış almak.
Dip ile zirve arasında derin uçurumlar oluşturmak.
İlginç olan; oyundan çok az kişinin keyif alması.
Binlerce yatırımcının ise oyundan mutsuz ayrılması.
Ve yaşanan mutsuzluğa rağmen, kardeşlerin yönettiği başka bir oyun için ön sıralarda yer alma telaşına girmeleri.
Oyun afişleri içinde en akılda kalanı; " Memsa'nın klonlanması" ydı.
Gerçekten de; hem senaryo, hem oyuncular hem de akıcılık olarak uluslararası bir yaratımdı.
Ki; İsviçre semalarına yapılan uçuşlar ile de oyun sahneleri yurt dışına taşınmış oldu.
Biletli yatırımcılar, Memsa'nın ne zaman eksildiği, ne zaman yeni Memsa ve en yeni Memsa olarak sahneye çıktığını anlayamadı.
Oyun öylesine akıcıydı ki, en ön sahnedeki yatırımcılar dahi finans dünyasına Armağan edilen kolonlama ile türetilen Memsa'ların ne zaman satılıp bittiğini anlamadı.
Hatta satış öylesine hızlı oldu ki;
Neredeyse patronda hisse kalmadı.
Yatırımcılar oyunu çok beğendiği, big brother ve middle brother kırk yıllık sanatçılara taş çıkartan bir performans izledikleri için,
Yatırımcılar satılan tüm hisseleri alarak, oyuncuları ve perde arkasındaki finansörleri, oyunun sahnelenip, icra edilmesinde görev alan tüm sponsorları mutlu ettiler.
Sahne binlerce yatırımcının gözyaşları içinde kapandı.
Yönetmen "Memsa'nın kolonlanması" filminden iyi hâsılat elde edince hemen "Mensa'nın kolonlanması 2" filmini vizyona sürmeye karar verdi,
Çok ciddi paralar vererek seyrettikleri ilk filmde gözyaşlarına boğulan binlerce yatırımcı yeni filmin sahneleneceği haberi ile büyük sevince kapıldılar.
Sadece yatırımcılar değil, ilk filme onlarca milyon dolar vererek sponsor olan Halk Bankası da gurur duydu.
Hâsılattan alacağı pay verilmediği için üzülen, bu üzüntü sonrasında şaşkınlıktan haciz gibi eylemler için hazırlık yapan banka yönetimi, vizyona girecek ; " Mensa'nın kolonlanması 2 " nin ilkinden daha fazla hâsılat yapacağını düşünerek avuçlarını ovuşturmaya başladı.
Borsa kulislerinde "Memsa'nın kolonlanması" filmi sonrasında heyecandan neredeyse hisselerinin tamamını satma noktasına gelen yönetmen yeni filmde oğlunun kendi gibi yapmayıp, portföyündeki hisseleri satmaması için mutlaka uyarıda bulunduğu iddia ediliyor.
Yönetmenin büyük üzüntüsü, filmin eskiden olduğu gibi geniş bir yatırımcı kitlesi önünde oynanması.
Bu oyun için "Gözaltı" sahnesi yeterli değil.
Yönetmenin hedefi "Ulusal " sahneye çıkmak.
2-3 dakikalık değil, saatler süren sahneler ile yatırımcıları büyülemek.
Şimdilik oyunun sahneye konulması için hazırlıklar başladı.
Borsa yatırımcılarının büyük bedel ödeyerek izledikleri "Mensa'nın kolonlanması" filminden sonra, "Mensa'nın kolonlanması 2" filmini de belki daha büyük bedeller ödeyerek izlemeleri için gerekli izinler veriliyor.
Ne diyelim, herkese İyi seyirler.
film süper asıl film şu an başlayacak ve filmin sonu zügürt patron spk son noktayı ne şekil koyacak hep birlikte görecegiz
Yorum
-
şimdi insan ister istemez kafasında soru işaretleri oluşuyor spk bu kararları neden geç aldı 2013 de yapılan işlemleri görmedimi illaki bizim suç duyurusunda bulunmamızımı bekliyor
spk ki hıssenin tavan yapmasında hop ne oluyor açıklama yap derken bir hıssenin aylarca baskı altında tutularak sabit fiyatta tutulmasına neden ses çıkarmaz ben bu işin sonunu merak ediyorum bu suç duyurularına ve verilen cezalara bakılırsa bu kişilere 6 ay siz işlem yapmayın başkaları işlem yapsın demektir bu böyle olmaz bu suçu işleyenler sayesinde yüzlerce insan hıssesini satıp zarar etti kimi hasta oldu belki aramızdan ayrıldı bumudur suçun cezası bunları hapse yollamadıktan sonra bu iş bitmiş demek degildir şimdi 2013 yılı incelenecek faik bey
görecegiz senmi akıllısın küçük yatırımcımı Yarın bist'in alacagı karar gözaltı olursa şaşmam 6 ay ceza bitene kadar gözaltında kalmak faik'in işine yarayacaktır
yok akıllı kararlar alınırsa ve hısse kendi haline bırakılırsa hısse tavan üstüne tavan çeker şahsen ben bu suç duyurusu nedeniyle hıssemin memsa1 tutar kadarını 1tl fiyattan alınmasını talep ediyorum yok böyle hısse bu hafta işleme açılmassa genel kurula hıssenin fiyatı düşük olarak girecegiz anlamındadır hep yazdım bu genel kurulda iptal olur gelemeyecekler ne hakla gelecekler ellerinde hısse yok peki memsanın sahibi kim arkadaş yarından umudum yok
Yorum
-
adalet bir kadının ismidir altı ay ceza almış işlem yapmayacakmış çokta umrundaydı faiğin adamları yapıyor ey spk ben ulutaş ailesinin içeri alınmadan bir şey olcağını sanmıyorum bunlar sadece bize kurgulanmış bir oyun s.. veririm sana hiseyi faik anla bunu tescili. ........ seni bir elime geçiriyim anandan doğduğuna pişman edeceğim sorumlusuda spk dır sizin mabudunuz para benim zoruma gidense bu spk bist ve ulutaşların kumpasına düşmem siz hepiniz soyguncusunuz çetesiniz anarşistsiniz size haklarım haram olsun inşallah cenetin kokusu size haram olur siz korumaya devam edin çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
dün akşam spk'dan kısıtlı bir açıklama geldi...bu spk'nın aysbergin görünen yüzünü ancak görebildiği,asıl işlerin geride olduğunu düşünüyorum...umarım inceleme sürer ve 2012-2013 dönemine dair yaptırımlar da açıklanır...yoksa spk'nın cezalandırma değil,kurtarma operasyonu yaptığına inanacağım...!!!
bugün olası bir Bist açıklaması gelecektir...!!!oradan gelecek haberde spk'yı yeniden harekete geçirebilir...!!!
bizlerinde bu süreçte yeniden derlenip toparlanarak incelemelerin genişletilmesi yönünde harekete geçmemiz gerekebilir...!!!
hala sermaye azaltım ve arttırımı masada duruyor...!!!
kotalar önümüzde...rehavete kapılmayalım,kapılırsak kaybederiz...!!!
herkese iyi günler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
karot kardeş bu hısse bugunde açılmassa genel kurula hangi fiyattan gidecegiz benim şüphelerim var kapatma olmasaydı belki cuma gününe kadar 0,60 görebilcektik
lakin bu kapatma işi bana sahici gelmedi hani 2013 yılını kapsasaydı eyvallah ayrıca spk genel kurul için kısıtlamayla alakalı açıklama yapmadı biz ticaret bakanlıgından temsilci talebi yapılmışmı ona bakalım yapılmamışsa genel kurul gözaltı kararı alınmassa sene sonuna kalır gibi
Yorum
-
sevgili anarat,size katılıyorum...bistten gelecek açıklamanın generalli ile ilgili olacağı kanısındayım...ticaret bakanlığından temsilci isten miş...anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarot kardeş bu hısse bugunde açılmassa genel kurula hangi fiyattan gidecegiz benim şüphelerim var kapatma olmasaydı belki cuma gününe kadar 0,60 görebilcektik
lakin bu kapatma işi bana sahici gelmedi hani 2013 yılını kapsasaydı eyvallah ayrıca spk genel kurul için kısıtlamayla alakalı açıklama yapmadı biz ticaret bakanlıgından temsilci talebi yapılmışmı ona bakalım yapılmamışsa genel kurul gözaltı kararı alınmassa sene sonuna kalır gibiAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
ozamanı genel kurul olacak ayrılma hakkı ve kısıtlama hakkında cevap net degil bu açıklamalar karşısında spk kanunı olarak kısıtlama olamaz demesi gerekirdi lakin bu açıklamada yapılmadıysa yeni haberler gelecek ve bu haberler faik için iyi olmayacak tabiki bizim süreçte uzayacak allah tan hayırlısı inşaallahkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili anarat,size katılıyorum...bistten gelecek açıklamanın generalli ile ilgili olacağı kanısındayım...ticaret bakanlığından temsilci isten miş...
Yorum
Yorum