MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Faiğ zede mi oldunuz? Yarışmadasonuncusunuzdur
    ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahta neden kapalı

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Hissen olmasada seni memsazede yapar kayseriler

Etrafta küçük emrah gibi dolaşırsınız !!!!!

Yorum

• hakimbayram
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 135

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sn.hakim bayram arkadaşı aramızda göremiyoruz. hisseleri satıp kurtuldummu diyor yoksa
        :-) çatır çatır yiyiyorum şimdi paraları :-))))) allahım biz burda sinirden dişimizi kırıyoruz arkadaşlar neler düşünüyorlar ben birde son kapandığı gün 5500 lot aldım iyimi 36 dan
        kardeşime söyledim bir temsil söyledi aynen ona uydu demek ki kısmetten ötesi yalan ama bizimkiside tam şu temsile geliyor si.... g.. y..... doğru gidermiş aynen buna uyuyor beim durumum

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          :-) çatır çatır yiyiyorum şimdi paraları :-))))) allahım biz burda sinirden dişimizi kırıyoruz arkadaşlar neler düşünüyorlar ben birde son kapandığı gün 5500 lot aldım iyimi 36 dan
          kardeşime söyledim bir temsil söyledi aynen ona uydu demek ki kısmetten ötesi yalan ama bizimkiside tam şu temsile geliyor si.... g.. y..... doğru gidermiş aynen buna uyuyor beim durumum
          iyi güldürdün beni Allah da seni güldürsün bu halimle güldürdün ya beni iki gündür gülmüyordum

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

yahu şu kargo gelmedimi yurt dışından ne uçakmış birde şimdi derler yanlışlıkla japonyaya göndermişiz diye yada afrikada ümit burnuna olurmu olur ne beklersin bunlardan

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

bu belirsizlikte bir karar aldim ve mimseye vekalet vermiyor kendim geliyorum. oldu mu olacak mi kalbazan mi sahtekar mi acaba mi demektense atlayip ucaga kendim gelecem tabi toplanti olursa!

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yahu şu kargo gelmedimi yurt dışından ne uçakmış birde şimdi derler yanlışlıkla japonyaya göndermişiz diye yada afrikada ümit burnuna olurmu olur ne beklersin bunlardan
                ben italyadan ankaraya indim
                bavul çıkmadı
                sordum görevlilere abi senin bavul bi yere gitti bulamadık dediler
                tam 5 gün aradılar
                en son kıbrıstan çıkmış
                sizin kargoda kıbrısa gittiyse 5 gün içerisinde gelir
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Faiğ zede mi oldunuz? Yarışmadasonuncusunuzdur
                  fenış ve sktas sayesinde son 5 teydim ama 2 gündür memsa topiği kapalı bugün spor hissesi seçenlerle zorlunun adaşını seçenler ve tarafı seçenler beni geçerler
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Yazdığım 04.09.2013, 27.09.2013, 30.01.2013 tarihindeki MKK portföyünde sadece isimleri istiyorum, pörtföyünde neler varmış insanlar görsünler, ederi senin olsun, fotografını çekmelisinki inandırıcı olsun!!!

Küçük emrah mısın, vurguncu musun bi bilelim!!!! Yoksa eşdostuna attığın kazığı düzeltmek mi amacın!!! Bî bilelimm!!!

B12 vitamin tedavisine başladın belli , başlasan anlardın maksadımı?

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Dünkü BİST attığım maile cevap gelmiş, ilgili birimlere , SPK iletildiği yönde, bide SPK adresini yollamışlar, adımız gibi öğrendik

Hiç bilmeyenlere de ALLAH (c.c) nasip eylesin!!!! Dedim içimden...

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Bugünde Toroslar AŞ ye MEMSA dan Agustos 2013 hiç elektrik aldınız mı ? Diye mail attım???

10 KW santralimiz çalışıyor mu? Çalışmıyor mu?

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Meşhur BİR DOSTA kıran ( kuş gribi) girdi sanırım

Ortalıkta gözükmüyor En lazım olduğu şu günlerde

Yorum

• andiç75
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 91

Ola gardaşlar size söylirem yinede laf anlamak istemirsiz. Gardaş uçakta gelse evrakda gelse bu kağıdın tahtasını bir müddet açmazlar biraz laf dinleyin. Durum ciddi durum vahim biraz beklenecek. Temizlenmesi gereken çok olay var. Bu daha ilk raund gerisi gelecek. Bugün tahta açılır yarın tahta açılır beklemeyin. Zamanı geldiğinde spk talimatı ile bist tahtayı açar. Amma velakin tahta açıldı işler çözüldü. Bunuda geçin. Sırada çok bekleyen var öncedevlet borçları sonra bankalar sonra diğer alacaklılar daha sonrada ortaklar yani daha çok çözülecek durumlar var durum ortada durum meydanda şirketin hali apaçık günyüzünde. Şimdi sabırlı olun. eten yıgınla içerdesiz. Bekleyin bakalım. Akabinde genel kuruluşa unutmayın. Oraya gidin. Alttan aldığınız malları Faitin eline verin. Sonra yoluZa devem edin. Durum ortadadır durum meydandadır. Vesselam.

Yorum

• Erendiz
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 126

Arkadaslar generali ile ilgili bilgi istenmis isvicreden. O belge geldi, aksam biste teslim edildi. Inceleniyor, yarin acilmasi lazim...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

İstanbula Ankaradan 08.10.2013 tarihinde kalkacak otobüsümüz sayın yolcuları firmamızı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz, tşörtleriniz koltuklarınızın altında, pankartlarınız başucunuzdadır, otobosümüzde davul zurnayla seyahat yasaktır, teybimizde ünlü üstadlarımızın ninnileriyle sîzleri uyutmaya devam edeceğiz!!!

Varınca KY lar şirket olmayı sakın unutmayınız!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information