MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • horasanlı
    Seyirci Üye
    • 11 Eylül 2013
    • 57

beyler spk,bist şikayetler,şikayetler sonuç koca bir hiç şirketin her türlü ibneligi pazara çıkmışken devletin gücü küçümsenirmi adamı nefessiz bırakırlar nerde mali polis şirketi niye basmıyor tutuklayıp mal varlığına el koymuyor mağdurların zararları el konulan miktarlar ve hissede defter degerinde ayrılma yapamazlarmı en kıralı olur ben şikayeti spk,ya yapıyorum ama artık anlaşıldıki spk sadece kukla BU İŞİ BİZLER DOĞRU BİR ŞEKİLDE BAZILARI GİBİ PARA TOPLAMA VE İÇİ BOŞ BİR DAVA DEGİL GERÇEK KÖKÜNE KADAR SAĞLAM DELİLLER VE NEYİ NİÇİN DAVA EDECEGİMİZİ YAPMADAN BEKLE BABAM BEKLE BEKLE kansız cibiliyetsiz kurumlar bu durum şirketin devletin hazinesine geçmesi için yeterde artarda

Yorum

• horasanlı
      Seyirci Üye
      • 11 Eylül 2013
      • 57

ya konu niye işlem görmüyor olayı degil açılsada açılmasada sorun bu kadar şiketin kahpeligi umuhaneligi ortaya çıkmışken kamuoyunu aydınlatmaması ne güzel 6 ay işlem yasağı yasağına tüküreyim bu alemde şiş göbekli fret çakmaktaşların nerde görülmüş milyoncukları ile hesap açtıklarını sözde yasaklamış adaletin çıkmamak üzere batıversin

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

kardeşim ne vekaleti gidelim bir gün izin alacaksınız ve bu adamları hem bir sefer görme şansımız var ulutaş ailesinden olsunda yaş cinsiyet fark etmez kör topal işden izin alamayanlarda faiğe kim küfür ediyorsa kim bedua ediyorsa kim onunla uğraşıyorsa o güvenilir adamdır mesela ben genel kuruldan tanıdıklarım hakimbayram karot he içimizde faigin adamları yokmudur vardır ama bu ikisinde eminim birde doktor vardı ve erendeniz ben hastaydım doktor beni yola çıkmamam gerektiğini söylediği halde ordaydım hemde felç ve ölüm pahasına daha ne diyim size paranız çok galiba

Yorum

• kain07
          Yeni Üye
          • 02 Ekim 2013
          • 5

spk borsa yönetmeligi 25/a maddesi

slm arkadaslar 3 yil dir paramizla rezil olduk dayanamadim üye oldum konuya uzman arkadaslardan
          spk borsa yönetmeligi 25/a maddesi yazip wep te aratinca borsa kotundan cikarilma cikiyor mantikli geliyor neden iştirak ler kabul edilmeyecek herkez ayrilma hakkini kullancak hisseleri kime satacak almişken hepsini alayim dedi basvurdu kamayuna paylasmadi kapatildi konuyu bilen arkadas bakar aydinlatirsa sevinirim

Yorum

• ACEMİ
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 153

iptal edilen genel kuruldan önceki hiç bir mesaj kalmamış. oradaki bilgi ve dökümanlar yok yada silinmiş. örneğin vekalet örnekleri. irtibat kurulacak arkadaşların tel. vardı. fikri olan varmı

Yorum

• ACEMİ
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 153

sn.hakim bayram arkadaşı aramızda göremiyoruz. hisseleri satıp kurtuldummu diyor yoksa

Yorum

• andiç75
                Katılımcı
                • 11 Eylül 2013
                • 91

Ola gardaşlar ben size düneyin söyledim. Bu tahtayi kolay kolay açmazlar. İşin içinde üçkagıt var. Spk herşeyi anladii. Bu elemanların bütün maskesi günyüzüne çıktı. Artık durum bu haldeyken kim düşünür işi kim düşünür yatırımi. Faitin başi hakkatten belada. Bide bakarsız bir haber gelmiş faiti kotese atmışlar. Yapılan yapışa gelen bütün işler bitiverir. Bu durumda ya şirketin başına başka bir eleman geçecek veyahutta şirket satlığa çıkacak. Aklızi başıza toplayın. Bu hisseden hecbişe olacağı yok. Senelerdir gördüz bişe oldimi elizr be geçti? Havagazi. Yine direm gardaşlar zararda olan bir yığın eleman var parazi gurtarmaya bakın. Bu size kafii. Yok ben parami gurtaracagam birde üstüne üstlük kar edecem derseniz eliDeki parada uçup gider. Bu şirketten heç bile olacagi yok. Durum ortada durum meydanda vesselam.

Yorum

• horasanlı
                  Seyirci Üye
                  • 11 Eylül 2013
                  • 57

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  iptal edilen genel kuruldan önceki hiç bir mesaj kalmamış. oradaki bilgi ve dökümanlar yok yada silinmiş. örneğin vekalet örnekleri. irtibat kurulacak arkadaşların tel. vardı. fikri olan varmı
                  VEKALETNAME

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş GENEL KURUL BAŞKANLIĞINA

Hissedarı bulunduğum.MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR Anonim Şirketinin 04 /09/ 2013 ve sonraki tarihlerde Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide cad. N0:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/İstanbul adresinde saat 11:30’da yapılacak. olağan / olağanüstü genel kurul toplantılarında beni temsil etmeye ve gündemdeki maddelerin karara bağlanması için oy kullanmaya, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya .................. tc kimlik nolu .............. vekil tayin ettim.

söylemişsin vekalet ondan getirdim

VEKALETİ VEREN

İsim İmza Tarih

VEKALETİ VERENİN:

Hisse Adedi :
                  Adresi :

Yorum

• ACEMİ
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 153

neden yok olur ilginc

11,06,2013 ile 11,09,2013 tarihleri arası mesajların bu formda kaybolması ne iştir.

Yorum

• horasanlı
                      Seyirci Üye
                      • 11 Eylül 2013
                      • 57

11,06,2013 ile 11,09,2013 tarihleri arası mesajların bu formda kaybolması ne iştir.
                      gözümün nuru 4 yıldır mesaj yazıyoruz geldigimiz nokta burası olsa olmasa ne yazar

Yorum

• ACEMİ
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 153

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        VEKALETNAME

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş GENEL KURUL BAŞKANLIĞINA

Hissedarı bulunduğum.MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR Anonim Şirketinin 04 /09/ 2013 ve sonraki tarihlerde Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide cad. N0:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/İstanbul adresinde saat 11:30’da yapılacak. olağan / olağanüstü genel kurul toplantılarında beni temsil etmeye ve gündemdeki maddelerin karara bağlanması için oy kullanmaya, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya .................. tc kimlik nolu .............. vekil tayin ettim.

söylemişsin vekalet ondan getirdim

VEKALETİ VEREN

İsim İmza Tarih

VEKALETİ VERENİN:

Hisse Adedi :
                        Adresi :
                        ilginize teşekkür ederim.lakin bu metinler masaj listelerinden kaybolması ilgimi çekti.

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          gözümün nuru 4 yıldır mesaj yazıyoruz geldigimiz nokta burası olsa olmasa ne yazar
                          doğru söylüyorsunuz. diyebilecek söz kalmadı

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

sn.hakim bayram arkadaşı aramızda göremiyoruz. hisseleri satıp kurtuldummu diyor yoksa
                            telefonunu yayınladı 3-4gun oluyor geçmiş sayfalara bakın hem okul müdürü akşamları burda olur

Yorum

• estergon
                              Yeni Üye
                              • 18 Eylül 2013
                              • 25

arkadaşlar ben vakıfbak la çalışıyorum 24500 civarı bir hissem var genel kurula katılabilmek için su hisselerimle ilgili bir işlem yapmam gerekiyormu

Yorum

• horasanlı
                                Seyirci Üye
                                • 11 Eylül 2013
                                • 57

estergon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                arkadaşlar ben vakıfbak la çalışıyorum 24500 civarı bir hissem var genel kurula katılabilmek için su hisselerimle ilgili bir işlem yapmam gerekiyormu
                                genel kuruluna başlayasın dur hele ne olacak önünü gör orası kolay

Yorum

Working...
                                X

Debug Information