Bu arada IBTYO da tepe oluşumu gerçekleşebilir. Dikkatli olmakta fayda var.1,1 üzeri duramaz ise stoploss çalışabilir.
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
İnşallah dostum. Tek temennimiz hepimizin kazanması. Yukarı bir hareket deneyecek gibi. Özfin bu, iki ileri geri yapar, üçüncüsünde ya hep ile yada hep geri gider. Şimdi diplerde. 1,2 seviyesi geçildiği takdirde hareketi hızlanır. 1,17 kapanışı ve bugünkü 1,19 - 20 seviyesindeki güzel hacim, düşünürsek bu seviye geçilecek gibi duruyor.goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad sayende ozfinden ikidir kazanıyorum. sağolasın. 1.13 alış 1.17 satış.
1.14 alış 1.19 satış. sürekli böyle tutturabilsek zarar filan kalmaz karada geçeriz
teşekkürler üstad.
Yorum
-
Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak Autonomy Master Fund tarafından yapılan açıklama: "21.07.2008 tarihinde Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.hisse senetleriyle ilgili olarak 4.4477 YTL fiyattan 533.646 adet alış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesi içindeki payı yüzde 6.46 oranındadır."
Bu seviyelerden sürekli yüklü alımlar yapıyorlar. Çıkış yakın olabilirmi üstad.
Yorum
-
Mesela, goldaşın topiğine bakarsanız orada eklemiş olduğum bir grafik ve takas dökümü vardı. Gün içerisinde yüksek işlem hacmi oluşturulmuştur. Birisi almış diğeri satmış sonra satan almış alan satmış. vs.vs. Bir de bakmışınız seans sonunda elde var sıfır yada eksi. Ama hisse uçmuş gitmiş.demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHacmin oluştuğu gün hacmin alımı desteklemesi gerekir. Yoksa Goldaş gibi düşüşler iki üç gün peşimizi bırakmaz.
üstad bu dediğini örneklendirsen züper olur
Yorum
-
Hisse gevşerken dolayısı ile fiyatı da cazip hale geliyor. Bu da hisseye ilgi uyandırıyor ve alımlar yapılıyor. Ama dediğim gibi fiyatının gevşemesi de tamamiyle teknik olarak gerçekleşiyor ve biraz daha zaman ihtiyacı var.goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senetleriyle ilgili olarak Autonomy Master Fund tarafından yapılan açıklama: "21.07.2008 tarihinde Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.hisse senetleriyle ilgili olarak 4.4477 YTL fiyattan 533.646 adet alış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesi içindeki payı yüzde 6.46 oranındadır."
Bu seviyelerden sürekli yüklü alımlar yapıyorlar. Çıkış yakın olabilirmi üstad.
Yorum
-
Bu arada amman dikkat. Grafik okumayan arkadaşlar DENİZ ve DNZYO'nun yükselişine aldanmayın. Deniz çok primli durumda uzak durulmasında fayda var. DNZYO ise deniz'in geri dönüşüyle zararlı duruma dönüşebilir.
Yorum
-
financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad
7.55 den tekfen lendim.
ne olsa bugünlerin hissesi o.
bol kazançlar...
bizim petrol ofisi gümledi bu arada.
akşam bosuna kasmışız
[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Umarım hayırlı olur. 7,40 - 45 seviyeleri destek konumunda. Çalışırsa belki ben de atlarım trene ama bugünlerde tekfen hakkında kulağıma çok tüyo ve bilgi gelmesine karşın takaslardaki para çıkışı beni biraz ürkütüyor.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad
7.55 den tekfen lendim.
ne olsa bugünlerin hissesi o.
bol kazançlar...
Yorum
-
Başka bir yöntem deneyelim.:36_1_13:financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim petrol ofisi gümledi bu arada.
akşam bosuna kasmışız
Yorum
-
Şu an bende yok. Bensiz tırtlarsa küserim ona.:36_1_13:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu GSDHO yine tırtlayacak galiba...
Yorum
Yorum