anladım birde size murat bey celhayı sorayım hala güçlü görünüyor devamı gelirmi sizce burdan maliyetlenmek uygun olurmu,bir iki günkü yoğun düşüşten pek etkilenmedi hatta devam etti yükselişe sizce ne kadar devam eder direnç ve destekleri nelerdir acaba,kolay gelsin
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranladım birde size murat bey celhayı sorayım hala güçlü görünüyor devamı gelirmi sizce burdan maliyetlenmek uygun olurmu,bir iki günkü yoğun düşüşten pek etkilenmedi hatta devam etti yükselişe sizce ne kadar devam eder direnç ve destekleri nelerdir acaba,kolay gelsin
3,8 hacimli geçilirse yeni bir yükseliş trendi oluşturacaktır. Ama şu an güç kaybediyor görünümünde. Aldatmaca olabilir. 3,6 seviyesi aşağı kırılmamak şartıyla tutulabilir.
Yorum
-
AGYO (Kısa vade 1,82 üzerinde stoploss uygulandı. Maliyetlenme için güzel seviyeler ama göstergelerin yukarıya dönmesi beklenmeli.)
KAREL (Kareldeki sert düşüşün 1,66 seviyesinde tamamlanması gerekir. Göstergeler bozulma sinyalleri verse de bu seviye üzerindeki kapanışlar yine yukarı yönlü hareketleri getirecektir.)
KONYA (Konya kısa vadede endekse bağlı düşüş yaşadı. 48 YTL üzerinde kaldığı sürece yukarı yönlü hareketine devam edecektir.)
CMBTN (Daha önce de belirttiğimiz 19 YTL hedef fiyatı hisse deneyecek gibi duruyor. Olanlara bol kazançlar.)
AYGAZ (4,4 liradan takibe aldığımız hisse son günlerde sert düşüş yaşadı. Bulunduğu seviyenin aşağısına sarkmaması gerekir. 4,58 YTL üzerinde kapanış yaptığı sürece yönünü tekrar yukarı çevirecektir.)
ALKİM (7,6 liradan takibe aldığımız hisse için 10 lira stoploss noktası üzerinde kaldığı müddetçe tutulabilir)
YYGYO (Alımlar güzel. Gelecek vaadeden hisselerden birisi. 0,75 seviyesi stoploss olacak şekilde tutulabilir. 0,81 seviyesi geçilirse hareketine devam edecektir.)
ERBOS (7,9 dan takibe giren hisse için yine aynı seviyeden stoploss belirlemiştik. Nitekim beklentimiz gerçekleşmedi. Takip dışı
)
Yorum
-
İşte param bol cebim delik diyenler için geçen haftanın favorisi ETYAT. Kısa vadeciler riski göze alanlar için bu hafta sert hareketler gelecek gibi duruyor. Tavan veya tabanlara hazır olun. Ben kıssadan biraz maliyetlendim.
Yorum
-
teşekkürler hocam.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte param bol cebim delik diyenler için geçen haftanın favorisi ETYAT. Kısa vadeciler riski göze alanlar için bu hafta sert hareketler gelecek gibi duruyor. Tavan veya tabanlara hazır olun. Ben kıssadan biraz maliyetlendim.

kısa vadede tesbitleriniz isabetli oluyor.
umarım bu defada olur.
Yorum
-
Dostum tebrikler. YYGYO iyi tespit...izlemede kaldık sadece
Yorum
-
0,92 direncini geçerse devamı gelir. Hareket kalıcı gibi gözükse de günlükçüler ve karı realize edecekler hisseyi yarın için geri çevirebilir. Buradan maliyetlenme ise size kalmış.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Tksyo
Yorum
-
Teşekkürler üstadım. Sırada AGYO var izleesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum tebrikler. YYGYO iyi tespit...izlemede kaldık sadece
Last edited by Mur@T_ERISKIN; 27 Mayıs 2008, 10:04.
Yorum
-
Kısa vadeciler ve günlükçüler için bugün iyi trade imkanı verdi. Benim için biraz fazla hızlı. Elveda ETYATMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşte param bol cebim delik diyenler için geçen haftanın favorisi ETYAT. Kısa vadeciler riski göze alanlar için bu hafta sert hareketler gelecek gibi duruyor. Tavan veya tabanlara hazır olun. Ben kıssadan biraz maliyetlendim.

Yorum
-
Sayın repisidan, benelde takip listemdeki hisseler orta ve uzun vadede olan hisselerdir. Bunlara kısa süre içerisinde bazı eklemeler de yapacağım. Bir önceki sayfada listenin son halini görebilirsiniz.repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam orta vade de tutmak için hangi senetleri öneririsiniz?
Yorum
-
1,7 den cebimize koyduk dün. Devamına bakalım.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler üstadım. Sırada AGYO var izlee

Yorum
-
sayın murat hocam bende repisidan arkadaşımı destekliyor,günlük indi çıktı stresini bir süre yaşamayacağımız orta ve uzun vade hisse önerinizi bekliyoruz
yeni ekleyeceğiniz hisseleride bekleyelim derim ben
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-

Yorum