Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smallville
    Yeni üye
    • 23 Mart 2008
    • 21

hocam iyi aksamlar.krdm d ecyap ve clebi icin dusuncelerinizle destek ve dienc noktalarını ogrenebilirmiyim.Tesekkurler.

Yorum

• cango7899
      Yeni üye
      • 16 Mart 2008
      • 47

mmart destek seviyelerini ögrenebilirmiyim tşkler

Yorum

• oflazhan
        Katılımcı
        • 06 Mayıs 2008
        • 95

hocam 33.25 ten tuprastan cıkıs yaptım işlem hacmı hergecengun dusuyo, beni korkuttu, sizce tupras ın bundan sonrakı seyrı ve destek noktası neresi olur? birde hektas ve gentas hakkındakı yorumlarınız nelerdir? teşekkürler.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

smallville Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hocam iyi aksamlar.krdm d ecyap ve clebi icin dusuncelerinizle destek ve dienc noktalarını ogrenebilirmiyim.Tesekkurler.
          Kardemir D öncelikle 1,23 desteği aşağı kırmamalı. 1 - 1,1 arasına çekileilir. Şu andaki yukarı eğilimli hareketi ise 1,29 ve sonrasında 1,32 direncinin geçilmesi ile hızlanacaktır. Bu nokta dikkatle takip edilmeli. Genel olarak güzel görünüyor.

ECYAP 2,9 seviyesindeki direncini kıran hisse hareketine devam edecek gözüküyor. 3,5 seviyesi test edilebilir. Yine de bir günlük hareketi tuzak niteliği taşıyabilir. 2,9 aşağı kırılmadıkça taşınabilir. 2,76 ise bir sonraki destek noktası.

Clebi, hissede bana göre anlamsız bir düzeltme yaşandı. Güvenerek taşımak istediğim bu hissede açıkçası tam bir güvensizlik yaşıyorum. 7,4 aşağı kırılmadıkça taşınabilir fakat yükseliş için 8,9 seviyesi geçilmeli. Geçildiği takdirde ilk göreceği nokta 11 li rakamlar olacaktır.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

cango7899 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            mmart destek seviyelerini ögrenebilirmiyim tşkler
            Size söyleyebileceğim tekşey 0,93 ve sonrasında 1,02 seviyesinin hacimli geçilmesi gerektiği. 0,85 ve 0,8 ise destek noktası. Bu seviyenin altına şu anki oyuncuların bırakacağını düşünmüyorum. Mmart'çılar için uygun seviyeler.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hocam 33.25 ten tuprastan cıkıs yaptım işlem hacmı hergecengun dusuyo, beni korkuttu, sizce tupras ın bundan sonrakı seyrı ve destek noktası neresi olur? birde hektas ve gentas hakkındakı yorumlarınız nelerdir? teşekkürler.
              32,5 seviyesi aşağı kırılmadığı sürece önü açık. Fakat macd biraz yükseklerde dolaşıyor. Bir düzeltme yapması gerekir.

Yorum

• volkandede
                Aktif
                • 28 Nisan 2008
                • 218

dostum kipa için ne diyorsun 8.90a kadar kar satışı olmadan devam edermi öngörün nedir,birde güneş sigorta için ne diyorsun tavan tavan gidiyor,3.90 hedef fiyat deniyor ama riskli dimi burdan artık maliyet yapmak?
                rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...

Yorum

• smallville
                  Yeni üye
                  • 23 Mart 2008
                  • 21

Kardemir D öncelikle 1,23 desteği aşağı kırmamalı. 1 - 1,1 arasına çekileilir. Şu andaki yukarı eğilimli hareketi ise 1,29 ve sonrasında 1,32 direncinin geçilmesi ile hızlanacaktır. Bu nokta dikkatle takip edilmeli. Genel olarak güzel görünüyor.

ECYAP 2,9 seviyesindeki direncini kıran hisse hareketine devam edecek gözüküyor. 3,5 seviyesi test edilebilir. Yine de bir günlük hareketi tuzak niteliği taşıyabilir. 2,9 aşağı kırılmadıkça taşınabilir. 2,76 ise bir sonraki destek noktası.

Clebi, hissede bana göre anlamsız bir düzeltme yaşandı. Güvenerek taşımak istediğim bu hissede açıkçası tam bir güvensizlik yaşıyorum. 7,4 aşağı kırılmadıkça taşınabilir fakat yükseliş için 8,9 seviyesi geçilmeli. Geçildiği takdirde ilk göreceği nokta 11 li rakamlar olacaktır.[/QUOTE]

hocam cok tesekkurler bilgiler icin.iyi aksamlar.

Yorum

• spek
                    Katılımcı
                    • 26 Nisan 2008
                    • 79

selam ustad ...kutpo hakkında yorum yapman mumkunmu...bırde maaltın haftaya yenı bır harekete baslayacgı soylenıyor..grafıkler bu konuda ne dıyor acaba...tesekkur eder basarılar dılerım....

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      dostum kipa için ne diyorsun 8.90a kadar kar satışı olmadan devam edermi öngörün nedir,birde güneş sigorta için ne diyorsun tavan tavan gidiyor,3.90 hedef fiyat deniyor ama riskli dimi burdan artık maliyet yapmak?
                      Kipa bir önceki sayfada yazdım. Değişen birşey yok.

GUSGR için dip seviyesinden itibaren %100 yapmış aldatıcı hareketler bundan sonra başlayacaktır. Tiyo bilgileri ise istenilen miktarda malı dağıtmak için kullanılan söylentilerdir. Bunu duyduğunuz kişi yada yerler, niçin bu hedefi ve hisseyi 1,35 li 1,5 li seviyelerden söylemiyorlar bir düşünün.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        selam ustad ...kutpo hakkında yorum yapman mumkunmu...bırde maaltın haftaya yenı bır harekete baslayacgı soylenıyor..grafıkler bu konuda ne dıyor acaba...tesekkur eder basarılar dılerım....
                        Kutpo'da yeni bir hareket için 35,75 - 36 seviyesinin geçilmesi ve günlük kapanışlar yapması gerekir. 32,75- 32,5 seviyesi aşağı kırılmadıkça tutulabilir. Hisseyi götürmekte kararlı bir görünüm var şu anda.

Maalt 10 seviyesi destek olarak kullanılacaktır. Aşağısı boş. 10,5 üzerine çıkarsa kanal direncini kırar. 13,5 ise bundan sonraki ilk hedefi. 10 aşağıya kırılmadıkça maliyet oluşturulabilir.

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

iyi geceler

iheva ve bjk düşüncelerinizi alabilirmiyim teşekkürler.
                          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            iyi geceler

iheva ve bjk düşüncelerinizi alabilirmiyim teşekkürler.
                            Bjkas'ta teknik olarak bozulma söz konusu. 2,19 da bir desteği mevcut burası kırılırsa 2,1 seviyesine çekilebilir. Daha önce de kısa vadede önermiştim. Anlık hareketleri iyiydi. Fakat 2,3 altı stoploss uygulanması gerektiğini belirtmiştim. Görüldüğü kadarıyla bu durum gerçekleşmiş ve hissede düşüş hızlanmış. Yeni alım için ise dip oluşumu beklenmeli.

İheva, ben uzak duruyorum. Önceki mesajlarda ararsanız her üç üstad'ta da bazı arkadaşların olumlu yönde yazıları ve tiyoları mevcuttu. Aksine hissenin 3 ytl yi geçemediği takdirde 2,5 leri göreceğini söylemiştim. Bu durum da gerçekleşti. Kısa vadede 2,48 üzerinde kaldığı sürece yukarı kısa marjlarda hareketler yapsa da uzun vadede yönünün aşağı olacağını düşünüyorum. Yine de ihlas deyince spekülasyon ve manipülasyonlarla bu hissede ters hareketler gerçekleştirilebilir.

Bol kazançlar.

Herkese iyi geceler.

Yorum

• CESUR1985
                              Aktif
                              • 27 Ekim 2007
                              • 360

üstad Adel I Yorumlarmisin Bide Gübrf

Yorum

• oflazhan
                                Katılımcı
                                • 06 Mayıs 2008
                                • 95

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                32,5 seviyesi aşağı kırılmadığı sürece önü açık. Fakat macd biraz yükseklerde dolaşıyor. Bir düzeltme yapması gerekir.
                                yorumlarınız için teşekkurler hocam, gentas ve hektas için destek ve direnc noktaları nelerdir, suanki seviyelerden alınması uygunmu sizce.. kısa ve orta vadede durumları ne olur acaba..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information