Teşekkürler hocam.
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Temettü verildiği zaman hisse fiyatı temettü ödemesi kadar düşer. Sizin hisseyi hangi fiyattan aldığınız önemli. Eski fiyattan alırsanız yararlanırsınız. Yeni fiyattan alırsanız yararlanmazsınız. Genelde hisseler gün başlangıcında fiyat değişimini gerçekleştirdikleri için yeni fiyat ile açılırlar. Bunun için yararlanmanız mümkün değildir.duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat temettü verildiyi gün hisseden alırsan yararlanılırmı tşk
Yorum
-
teşekkür ederimMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemettü verildiği zaman hisse fiyatı temettü ödemesi kadar düşer. Sizin hisseyi hangi fiyattan aldığınız önemli. Eski fiyattan alırsanız yararlanırsınız. Yeni fiyattan alırsanız yararlanmazsınız. Genelde hisseler gün başlangıcında fiyat değişimini gerçekleştirdikleri için yeni fiyat ile açılırlar. Bunun için yararlanmanız mümkün değildir.
Yorum
-
92 desteği ve altında 8,6 ana desteği mevcut. Yükseliş için daha öncede söylemiş olmam gerek. 9,7 - 9,8 direncini kırması gerek. Hissenin dar bir banda girmesi sıkıcı olsa da güzel.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tcell kanser etti ya 10 gündür takıldık kaldık 9.5 e ne diyorsunuz kısa vadede hareket olurmu yoksa böyle yatay devam edermi?
Yorum
-
Etyat tan dün dediğim gibi bugün vedalaştım. Hisse bugün uzun bir süre beni satın diye bağırdı. İnşallah almamışsınızdır. İki defa tavana kapak atan hisse de geri dönüş sinyalleri oluştu. Açıkçası benim satış yazımın dakikasında tavandan çözülmesi de süpriz oldu.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Etyat
Yorum
-
-
Hisse için bu seviyeler 2006 dan bu yana dip konumunda. Dolayısı ile maliyet oluşturulmaya çalışılıyor olabilir. Açıkçası hisseyi pek tanımıyor ve takip etmiyorum. Günlük marjlar gayet doğal. Bir hareketten söz etmek için yeterli bir ortam yok.duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertektu hakında ravsiyeniz nedir bugün alım var
Yorum
-
Memsa oldukça spekülatif bir hisse.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Memsa Ve Bskyo Yorumlarmisin Oldukça Uçuzlar
BSKYO içinse dip oluşumu beklenmeli. Malum SNGYO gibi dibin dibini de bulabilir.
Yorum
-
Agyo'da bugün EFG nin satışları hisseyi düşürdü. Anlamsız bir düşüş daha yaşadı açıkçası. Ama ben bu hissede hala bir ümit görüyorum. Hisseniz varsa stoploss ve uygun seviyelerden alım ile maliyet düşürebilirsiniz. Tekrar yukarı dönüşü beklenmeli.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat üstad senden AGYO ve EGGUB yorumu rica etsem.
EGGUB Hissenin bulunduğu seviyenin altına sarkması pek iyi olmaz. Göstergeler olumsuza dönmüş durumda. Macd çok yukarıda ve aşağıya dönmüş durumda. Stoploss uygulanması iyi olur. Tekrar yukarı tepki verme ihtimali olsada 69 seviyesi güçlü destek.
Yorum
-
Teşekkürler.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAgyo'da bugün EFG nin satışları hisseyi düşürdü. Anlamsız bir düşüş daha yaşadı açıkçası. Ama ben bu hissede hala bir ümit görüyorum. Hisseniz varsa stoploss ve uygun seviyelerden alım ile maliyet düşürebilirsiniz. Tekrar yukarı dönüşü beklenmeli.
EGGUB Hissenin bulunduğu seviyenin altına sarkması pek iyi olmaz. Göstergeler olumsuza dönmüş durumda. Macd çok yukarıda ve aşağıya dönmüş durumda. Stoploss uygulanması iyi olur. Tekrar yukarı tepki verme ihtimali olsada 69 seviyesi güçlü destek.
Yorum
-
Kardemirde herhangi bir risk görmüyorum.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat kardemird ve karsan yorumu rica etsem
Karsan 2 ytl'yi destek olarak kullansada pek güven vermiyor. Tekrar 2,06 üzerine bir atak yapması gerekir. Normal olarak risk yok.
Yorum
Yorum