Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İlk seans yukarı hareket edeceğini ümit ediyorum. Belki devamı da gelir ama riske girmeye değer mi?spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteskkurler ustadım yarın gozum hıssenın ustunde olacak ama cok hızlı tabana cekıyorlar umarım zamanında ınerız trenden....
Yorum
-
0,59 ve 0,54 destekleri mevcut. Düzelen göstergeleri bugün yine bozulmuş durumda. Yarın yukarı dönmez ise ilk desteğine değeceğini düşünüyorum. Yeni alım için bu seviyelerden tekrar yukarı dönmesini beklemek gerekir. Satıcılar ağır basarsa destek bir alttaki olur.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat bey NTHOL neden bukadar düştü maliyet için uygun mu burası..teşkrlr..
Bu arada borsa genelinde düşüş yaşanıyor. Herhangi bir sebep aramayın. Hissede ters giden birşeyler yok..Last edited by Mur@T_ERISKIN; 29 Mayıs 2008, 13:33.
Yorum
-
0,54 ilk direnç geçilirse 0,57 ve tepe noktası bulunuyor. Aşağıda ise 0,49 altına sarkmaması iyi olur.mtmtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam egyo hakkında bir yorum yapabilirmisiniz...
Genel olarak bir saatlik heyecan için bu riske değer mi ona siz karar verin. Demek istediğim gözaltı pazarında iki kere düşünmek gerektiği.
Yorum
-
teşekkürler hocam... bir kere bulaştık ama ilk fırsatta elimden çıkartmayı düşünüyorum... yapı kredinin alımları sanki 0.54 drencini ve 0.57 kıracak gibi hissettiriyor hocam...bana öyle geliyorda olabilir tabii...Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0,54 ilk direnç geçilirse 0,57 ve tepe noktası bulunuyor. Aşağıda ise 0,49 altına sarkmaması iyi olur.
Genel olarak bir saatlik heyecan için bu riske değer mi ona siz karar verin. Demek istediğim gözaltı pazarında iki kere düşünmek gerektiği.
tepe noktası derken hocam daha önce 0.79 denemesi yapmıştı onun gibi bir zirvemi demek istediniz hocam...
Yorum
-
Aynen öylemtmtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler hocam... bir kere bulaştık ama ilk fırsatta elimden çıkartmayı düşünüyorum... yapı kredinin alımları sanki 0.54 drencini ve 0.57 kıracak gibi hissettiriyor hocam...bana öyle geliyorda olabilir tabii...
tepe noktası derken hocam daha önce 0.79 denemesi yapmıştı onun gibi bir zirvemi demek istediniz hocam...
Yorum
-
Artık trenden inme vakti. Biraz daha yolumuz varsa da ben yürümeye razıyım. 2,23 TAVAN fiyata satış yaptım.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yarın ilk seansa göre hareket edeceğim. Hisse 2,34'ten dönüş yaptıktan sonra tahmin edilen ikinci yükselişi gerçekleştiriyor. Yarın için risk daha öncekilere göre fazla. Vedalaşma konusunda size birşey söyleyemem bu konuda. Eğer hisseyi gün içi sürekli takip edemiyorsanız fazla riske girmemeniz daha mantıklı.
Yorum
-
ATAYO için ikinci seansa pozisyon açtım. Bugünkü kısa kardan sonra biraz geç kaldık ama
İdare edicez artık.
Yorum
-
Hadi ata üzme beni senin hissen bir YTL nin altındaki hisse topla da görelimMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterATAYO için ikinci seansa pozisyon açtım. Bugünkü kısa kardan sonra biraz geç kaldık ama
İdare edicez artık.
Yorum
-
-
hocam tcell kanser etti ya 10 gündür takıldık kaldık 9.5 e ne diyorsunuz kısa vadede hareket olurmu yoksa böyle yatay devam edermi?rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
-
Kusura bakmayın mesajınızı yeni farkettim. ATAYO yu 0,70 ten alıp 0,68 den elden çıkardım. Göstergelerinin pahalı olduğunu, heyecana kapılıp yaptığım alımdan sonra farkettim ve tavanın zor olacağını düşündüğüm için sattım. 0,63 üzerinde kaldığı müddetçe tutulabilir. 0,87 YTL ye kadar önü açık. İsterlerse götürebilirler.ceva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterATAYO daki hedef fiyatınız ne üstad?
BAKAB daha cazip geldi. 4 YTL geçilirse hareket hızlanır.
Yorum
Yorum