Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Günaydın AGYO ?? Fosmu çıkıcak içi boşmu bu şirketin incelemeler araştırmalara göre kötü bir haberlermi dolaşıyor piyasada %25 yakın düşüş oldu.. bilgisi duyumu olan varmı...kolay gelsin

Yorum

• güneşş
      Tecrübeli
      • 08 Ocak 2008
      • 742

abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Günaydın AGYO ?? Fosmu çıkıcak içi boşmu bu şirketin incelemeler araştırmalara göre kötü bir haberlermi dolaşıyor piyasada %25 yakın düşüş oldu.. bilgisi duyumu olan varmı...kolay gelsin
      sabrı sağlam olanların kağıdı;)

Yorum

• Misafir

merhaba güneş aslında pederden dolayı derviş sabrı var ama bu biraz doğum sancısı gibi birşey olsa gerek yada taşmı düşüreceğiz bilmiyorum..

Yorum

• güneşş
          Tecrübeli
          • 08 Ocak 2008
          • 742

merhaba güneş aslında pederden dolayı derviş sabrı var ama bu biraz doğum sancısı gibi birşey olsa gerek yada taşmı düşüreceğiz bilmiyorum..
          sn. murat erişkin analizini yapmıştı .
          daha önceki sayfalara bakarsanız daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Yorum

• sdogsit
            Yeni üye
            • 23 Nisan 2008
            • 33

sayın hocan pengd hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim tşkrl iyi çalışmalar

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hissede 1,9 seviyesindeki güçlü destek kırılmış oldu. Teknik açıdan bu iyi olmadı. 1,82 seviyesi aynı zamanda stoploss olmak kaydıyla beklentimizi sürdürüyoruz. şirket satışla ilgili gerçekleşen bu harekete satış sürecinin devam ettiği yönünde cevap verse de bu tatmin edici görülmedi anlaşılan. Açıkçası bana bu düşüş anlamsız geliyor. Daha önce goldaş ta yapılan düşüş ve sonrasındaki yükseliş gibi bir hareket yapar umarım. Tabi ki sonu o hisseye benzemez inşallah Alıcı ve satıcılarda net değişen bir şey yok. Üç gün içinde özellikle ilk beşteki aracılarda artış söz konusu.
              Sn. abdullah borsada kazançlar olacağı gibi kayıplar da oluyor. Borsanın düşen zamanında kazandırmasını bilen agyo, şu anda ters bir durum çiziyor. 1,82 seviyesinin teknik olarak stoploss olması gerektiğini belirtmiştim. Kapanış itibariyle dikkate alınması gerekir. Aslında 1,9 seviyesinin altı tehlikeliydi ki bir tuzak olabileceğini göz önüde bulundurarak bu seviyeyi atladım. Elinde olanlar için 1,71 seviyesi destek konumunda yükselişte 1,82 ve 1,9 dirençleri mevcut. Şu an hisse sakinleşmiş görünümü veriyor. Aşağı sarkmalar yeni alım fırsatı olarak değerlendirilebilir. Ki ben bu alımı yapacağım emin olun.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

sdogsit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın hocan pengd hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim tşkrl iyi çalışmalar
                1,29 altına sarkmadığı müddetçe korkulacak birşey yok. Aşağıda 1,22 ve 1,08 destekleri mevcut. 1,39 ve 1,5 dirençleri şu an gücünü yitiren hisse için geçilecek gibi durmuyor. Yataya girebilir.

Yorum

• kultugin
                  Yeni üye
                  • 27 Nisan 2008
                  • 10

sayın hocam teks tin haftalık usd analizini değerlendirp görüş belirtirmisiniz

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

kultugin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sayın hocam teks tin haftalık usd analizini değerlendirp görüş belirtirmisiniz

TEKST haftalık dolar ve YTL bazında da almış başını gitmiş be yaw.

1,79 $ seviyesi ilk direnç konumunda ve hisse bu seviyeleri en son görmüş. Kısa sürede bu seviye geçilirse 1,98 ve sonrasında 2,13 $ seviyesi görülür. Ama günlük bazda incelediğimizde macd aşağı dönmüş ve güç kaybeden bir fiyat hareketi var. Orta vadede bu haftalık grafiğe de yansıyacaktır. Özellikle hareketin 1 $ seviyesinden başladığını düşünürsek temkinli olmakta fayda var. 1,63 $ seviyesi destek olarak kendisini gösterecektir. 1,47 ise önemli destek noktası. Hissede olası bir düşüş bu seviyeye gelmesine sebep olabilir. Günlük bazda bozulma da bunu destekliyor.

Yorum

• ayer
                      Katılımcı
                      • 29 Şubat 2008
                      • 77

Üstad,Erbosdan 8,00 dan maliyetlendim...Kağıt sıkışık gibi...Sence son durum nedir? Tşk.;)

Yorum

• usta0560
                        Katılımcı
                        • 21 Şubat 2008
                        • 91

murat bey... vanet i yorumlar mısın.maliyeti şu ankinden yüksek 3.86.ne yapmalıyım.tekniği nasıl duruyor.kolay gelsin...iyi geceler

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Üstad,Erbosdan 8,00 dan maliyetlendim...Kağıt sıkışık gibi...Sence son durum nedir? Tşk.;)
                          7,95 altına sarkarsa toparlanması zor olur. Şu anda destek seviyesinde toparlanmaya çalışıyor. Buradan tepki vermez ise stoploss çalışır. Umarım beni yanıltmaz.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            murat bey... vanet i yorumlar mısın.maliyeti şu ankinden yüksek 3.86.ne yapmalıyım.tekniği nasıl duruyor.kolay gelsin...iyi geceler
                            3,7 aşağısı tehlikeli duruyor. 4 YTL direnci var. Uzun vadeli kanal desteğinde bulunuyor. Şu an güç kaybediyor, fakat bu hissenin ne yapacağı belli olmaz.

Yorum

• ayer
                              Katılımcı
                              • 29 Şubat 2008
                              • 77

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              7,95 altına sarkarsa toparlanması zor olur. Şu anda destek seviyesinde toparlanmaya çalışıyor. Buradan tepki vermez ise stoploss çalışır. Umarım beni yanıltmaz.
                              Teşekkürler.;)

Yorum

• PRKABCI79
                                Yeni üye
                                • 11 Mayıs 2008
                                • 4

bana PRKAB ı yorumlayabilirmisin

Yorum

Working...
                                X

Debug Information