betaserc Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hissede 6 YTL ye kadar geri çekilme yaşanabilir. Bu seviyenin altı tehlikeli. 6 YTL üzerinde kaldığı sürece yükseliş trendini koruyacağını düşünüyorum.
-
Anlaşılan 3,1 seviyesi güçlü gelmiş. 2,86'ya kadar sarkma olabilir. Kısa vadeli kanal desteği bu seviyeden geçiyor. Aşağı sarkarsa eski dip seviyesini (2,6) tekrar deneyecektir. Yükseliş için 3,1 seviyesi hacimli geçilmesi gerekir. Sonraki dirençleri 3,42 - 3,5 seviyesinde.freeman0007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ülker yorumu alabilir miyim.göstergeler olumsuza dönmeye başladı mı sizce
Yorum
-
1,27 ve 1,20 destekleri mevcut. Hisse kısa vadeli kanal içerisine girmeli ki yükseliş trendini koruyabilsin. Bunun için kısa sürede tekrar 1,35 üzerine çıkmaz ise desteklerini dest edecektir. Esas direnç noktası ise 1,35 ten sonra 1,5 seviyesi eğer bu seviye geçilirse 1,8 seviyelerine kadar önü açılır.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM Merhabalar,
AKIPD hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyiz. Teşekkürler.
Yorum
-
Hissede 1,9 seviyesindeki güçlü destek kırılmış oldu. Teknik açıdan bu iyi olmadı. 1,82 seviyesi aynı zamanda stoploss olmak kaydıyla beklentimizi sürdürüyoruz. şirket satışla ilgili gerçekleşen bu harekete satış sürecinin devam ettiği yönünde cevap verse de bu tatmin edici görülmedi anlaşılan. Açıkçası bana bu düşüş anlamsız geliyor. Daha önce goldaş ta yapılan düşüş ve sonrasındaki yükseliş gibi bir hareket yapar umarım. Tabi ki sonu o hisseye benzemez inşallahabdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın üstad AGYO ile ilgili bilginizi paylaşırmısınız ? kolay gele
Alıcı ve satıcılarda net değişen bir şey yok. Üç gün içinde özellikle ilk beşteki aracılarda artış söz konusu.
Yorum
-
Teknik Desteğiniz için teşekkür ederim hocam...Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,27 ve 1,20 destekleri mevcut. Hisse kısa vadeli kanal içerisine girmeli ki yükseliş trendini koruyabilsin. Bunun için kısa sürede tekrar 1,35 üzerine çıkmaz ise desteklerini dest edecektir. Esas direnç noktası ise 1,35 ten sonra 1,5 seviyesi eğer bu seviye geçilirse 1,8 seviyelerine kadar önü açılır.
Yorum
-
murat hocam ipmat hakkındaki stoploss nedir ve dirençleri nelerdir hocam,şimdiden teşekkürlerrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Hisse 3,3 direncinden dönmüş. 3,08 destek noktası ama 3 noktası da psikolojik olarak işleyecektir. Aşağı kırılırsa 2,5 ye kadar kademe kademe destekleri mevcut. Stoploss noktasını sizin kendinizin koyması daha uygun olur. Mesela bu hisse için 2006 yılında hisseyi 1,2 seviyesinden almış birisi olsaydım 2,5 seviyesi benim için uygun stoploss seviyesi olurdu. Ama bu hisseyi üç gün önce 3,3 seviyesinden alsaydım, 2,5 seviyesi benim için büyük bir zarar noktası olurdu. Böyle bir durumda yüzdesel stoploss uygulaması daha cazip bir yöntemdir. Mesela alış fiyatının 3 kademe aşağısı veya %5 aşağısı gibi.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam ipmat hakkındaki stoploss nedir ve dirençleri nelerdir hocam,şimdiden teşekkürler
Yorum
-
1,18 ve 1,26 arasında kısa vadeli bir yükselen trend oluşturmuş ve yukarı eğilimli hareketine devam etmekte. Bu ve önümüzdeki hafta için 1,18 aşağı kırılmaması yükseliş trendinin devam etmesi için gerekli olan destek noktası. 1,26 geçilirse il hedefi 1,38 seviyesi. Hissede fazla bir risk görmedim.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam GENTS için bi yorumunuz var mı çok geç kalmadı mı ...hareket için..?
Yorum
-
tşk murat hocam 3.20den girmiştik bakalım yukarı hareket olurmu ama aşağı harekette 3.00dan aşağı düştüğü an elden çıkarmak gerek anladığım kadarıyla.birde serve den nasıl bir hareket bekliyorsunuz ne zaman girilmesi uygun olur hocamMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse 3,3 direncinden dönmüş. 3,08 destek noktası ama 3 noktası da psikolojik olarak işleyecektir. Aşağı kırılırsa 2,5 ye kadar kademe kademe destekleri mevcut. Stoploss noktasını sizin kendinizin koyması daha uygun olur. Mesela bu hisse için 2006 yılında hisseyi 1,2 seviyesinden almış birisi olsaydım 2,5 seviyesi benim için uygun stoploss seviyesi olurdu. Ama bu hisseyi üç gün önce 3,3 seviyesinden alsaydım, 2,5 seviyesi benim için büyük bir zarar noktası olurdu. Böyle bir durumda yüzdesel stoploss uygulaması daha cazip bir yöntemdir. Mesela alış fiyatının 3 kademe aşağısı veya %5 aşağısı gibi.rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Servede 1,6 - 1,65 seviyesi hacimli bir şekilde geçilirse yükseliş daha canlı ve güzel olur.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertşk murat hocam 3.20den girmiştik bakalım yukarı hareket olurmu ama aşağı harekette 3.00dan aşağı düştüğü an elden çıkarmak gerek anladığım kadarıyla.birde serve den nasıl bir hareket bekliyorsunuz ne zaman girilmesi uygun olur hocam
Bu seviye kanal trendinin (Kahverengi yükselen çizgi) geçtiği yer aynı zamanda. Çok güçlü seviyede. Herkes bekliyor ki aşağı düşsünde ben alayım.
Ama maalesef ben tersini söylüyorum. 1,65 seviyesi geçildikten sonra alım yapılması salınım ve aşağı düşme risklerinin azalmasını sağlayacaktır.

Yorum
-
Slm. inş yarın vaktim olacak. İyi haftasonlarıerdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tavhld ,mzhld ve dyhld ile ilgili birer yorum alabilirmiyim. şimdiden teşekürler....
Yorum
Yorum