Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat hocam grafik için teşkrler izocam da yarın 25.00 direnci şayet geçilmesse hisse düşüş trendine girip hızlı düşüşe geçer mi..?
    Genelde sert hareket eden hisselerin geri dönüşleri de sert olmaktadır. Fakat ilk hareketine göre salınımı fazla değil. Bu sebeple eğer dönüş yaşarsa düşüşün bir gün hatta seanslık olacağını düşünüyorum. Sonrasında tekrar hafif geri çekilmelerle satış fırsatı vereceklerdir.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      (ERBOS) 7,8 - 8 arallığına kadar çıkış potansiyeli mevcut.Burası güçlü direnç noktası. İlk Destek 6,5 sonrasında ise 5,8 seviyesi bulunuyor. Göstergeler yukarı dönmeye başlasada tam yükseliş için bir iki gün daha yukarı kapanışı gerekiyor.
      AGYO (Kısa Orta ve Uzun Vade alış durumunda)
      KAREL (Bu seviyelerden maliyet oluşturulabilir.)
      KONYA (Orta ve Uzun Vade)
      CMBTN (Bu seviyelerden maliyet oluşturulabilir.)
      AYGAZ (KISA, ORTA ve UZUN vade)
      ALKİM (KISA, ORTA ve UZUN vade)
      YYGYO (Orta ve Uzun Vade)
      ERBOS (Kısa, Orta ve Uzun Vade)

7,5 de farkettim almaya ve yazmaya çalışıncaya kadar tavan oldu. Biraz düşündüm yine de herşey yeni başlıyor deyip listemize eklemeye karar verdim.

Listeden Çıkanlar
      -------------------
      DGATE 2,25-27 aralığından itibaren listemizde olan hisseyi listemizden çıkarıyoruz.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

Erbos tavan.

Yorum

• goldcat
          Aktif
          • 14 Şubat 2008
          • 239

Erbos tavan.
          Teşekkürler sayın Murat Erişkin bende sebeplendim arada, yarın bakalım ne olacak

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

Açılışın artı olacağını düşünüyorum. Eğer bekledikleri birşey varsa yükselmeye devam eder. Bugün bir haber bekledim ama gelmedi. Garanti aldığı 20 bin lotu geri vermez ise devamı gelebilir. Teknik açıdan önünde 8,5 - 6 ve 9,8 dirençleri bulunuyor. İlk açılışta ilk direncini rahat geçeceğini düşünüyorum. Ama üzerinde tutunması önemli. Yarın ola hayrola.

Yorum

• POLAT3232
              Seyirci Üye
              • 14 Nisan 2008
              • 47

Murat Kardeş Erbos için geç mi kaldık şimdi yarın ki duruma göre maliyet yapalım mı kısa vade de ne dersin..?

Yorum

• ayer
                Katılımcı
                • 29 Şubat 2008
                • 77

Erbos tavan.
                Tebrikler.

Banvit için bir yorum albilirmiyim üstad?Tşk.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Murat Kardeş Erbos için geç mi kaldık şimdi yarın ki duruma göre maliyet yapalım mı kısa vade de ne dersin..?
                  Orta ve uzun vadede pozisyon açılabilir. Kısa vadede günlük işlemlere dikkat etmek gerekir. Geri çekilmelerde acımadan stoploss koyabilirseniz tabiki pozisyon açabilirsiniz. Ama açılış seansında yüksek bir açılış yaparsa geri dönme ihtimalinin de göz önünde bulundurulması gerekir. Tabi ki alım satım kararı size ait.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Tebrikler.

Banvit için bir yorum albilirmiyim üstad?Tşk.
                    Hisse kasım ayında başladığı düzeltmesini tamamlamış görünüyor. 4,24 geçilirse yukarı hareketi devam edebilir. Stoploss olarak 3,9 noktası uygun, aşağı sarkması durumunda kısa vadeli çıkışının düzeltmesi gelecektir.

Beklenti değişmiş değil.;)

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

23,4 - 23,6 civarı ilk direnci bulunuyor. 25 ise geçilmesi zor bir nokta. Fakat böyle sert hareketli ve iki günlük tavanı olan bir hissenin ne yapacağı belli olmaz diye düşünüyorum. Hisseye yeni talip olacak birisi iseniz biraz daha düşünmeniz gerekir. Hisseden her an çıkabilecek konumda bulunmanızda fayda var. Yani seansı takip ederseniz stoploss yapabilirsiniz. Bence grafikteki yukarı ve aşağı kanalları takip edecektir. Hissede geri çekilme yaşanırsa 19 YTL ye kadar sert bir geri çekilme yaşayabilir. Sonrasında ise daha önceki gibi hafif salınımlar ile aşağı düşüş eğilimini sürdürecektir. Açıkçası ben bu saatten sonra sadece seanslarını izlemekle yetinirim.
                      İzocamda beklenen geri dönüş olabilir. 25 seviyesi gücünü hala koruyor.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

ERBOSSS
                        Artık vakit geldi diye düşünüyorum.;)

Böyle bir senede bugünkü düşüş yakışmadı. Speklere buradan çağrım. "Akıllı Olun" Hisselerin %54'ü denizin elinde toplu. Ama beni ümitlendiren haftalık ve günlük grafiklerdeki güzellikler. Ayrıca hissede 3 aylık bilançonun da dolar YTL paritesinden dolayı iyi geleceğini düşünüyorum. Bence bu fırsat kaçmaz

Mavi Kesik Çizgi : 1995 yılında bu yana oluşturduğu kanal çizgisi
                        Aşağıdan ilk turuncu çizgi ve üst turuncu çizgi 2001 yılından itibaren oluşturduğu kanal çizgileri.
                        Hisse bu çizgiler arasında 6,5 seviyesinde alt kanal çizgisine değmiş ve buradan tekrar yukarı dönmüş. Macd bunu haftalıkta dahi onaylıyor.
                        Mavi düz çizgi ise şu anda hem desteğimiz hem de direncimiz. 8,1 a denk gelen bu çizgi bugünün de kapanışı. Daha önce bu seviyeyi çok sefer denemiş.
                        Bu hisseden bize ekmek var. Bu sene erbos için iyi olacak kanaatindeyim. Elimde olduğundan fazla bu hissede ümidimi taşımaya devam ediyorum.

Yorum

• ayer
                          Katılımcı
                          • 29 Şubat 2008
                          • 77

Üstad Mutlu'yu yorumlayabilirmisin?Tşk.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

Üstad Mutlu'yu yorumlayabilirmisin?Tşk.
                            Mutlu 1,8 ile 2,1 arasında sıkışacağa benziyor. Günlükte yukarı hareket gözükse de haftalıkta yataya girmiş görüntüsü var. Teknik olarak olgunlaşıyor. 2 üzerine kendini güçlü bir alım ile atarsa devamı gelir kanısındayım. Hissede tehlikeli gördüğüm bir durum yok.

Yorum

• ayer
                              Katılımcı
                              • 29 Şubat 2008
                              • 77

Üstad Mutlu yorumun için teşekkürler.
                              Eczyt bana çok hoş görünüyor.Sen ne dersin üstad? TŞK.;)

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

Üstad Mutlu yorumun için teşekkürler.
                                Eczyt bana çok hoş görünüyor.Sen ne dersin üstad? TŞK.;)
                                3,58 geçilmeli. Kısa süreli yükseliş hareketini 3,5 seviyelerinde zorlanarak bırakmış. Sonrasında ilk direnci 3,88 civarı ve burası daha zor görünüyor. Bir haber olmadığı sürece ben hareket beklemiyorum. Teknik açıdan macd bozulmaya başlamış durumda, Haftalık olarak grafiği daha düzgün ve kanal destek çizgisinden yukarı dönmüş durumda. Dolayısı ile orta ve uzun vade pozisyon açılabilir ama hareket için biraz erken.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information