Egcyo hakkında yorum alabilirmiyiz.
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
0,70 altına inmediği müddetçe yukarı hareketine devam edebilir. Bulunduğu noktayı ort. destek ve direnç seviyesi olarak kullanacaktır.Ebu Computer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgcyo hakkında yorum alabilirmiyiz.
Yorum
-
Kendine 1,2 den itibaren dar bir yükseliş kanalı oluşturmuş. 1,5 ve 1,6 dirençleri bulunuyor. Fakat bazı teknik göstergeleri bu yavaş yükseliş hareketinden dolayı şişmeye başlamış. Bu durumda dirençlerini geçmesi zor görünüyor. Buna rağmen 5 günlük HO'nun 20 günlüğü geçip 50 günlüğe yaklaşması olumlu, bu durumda ben hissenin bazı göstergelerinin düzelinceye kadar yataya gireceği ve endekse bağlı seanslar izleyeceği kanısındayım.sakirksd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad iyi çalışmalar,anadolu sigorta hakkında bilgi alabilirmiyim
Yorum
-
Sn.sakirksd. YO lar açıkladıkları bilanço ve sermaye arttırım kararlarına göre bağımsız hareketler sergiliyorlar. Açıkçası uzunca bir zamandır YO lar üzerinde ayrıntılı bir araştırma yapma fırsatını bulamadım. Hergün farklı YO lar ve bağlı ekurileri hareketlerini sergiliyorlar. Ama illaki hangi YO lar diye soracak olursanız. ARFYO ve AKYO şu an dikkatimi çekenler arasında.sakirksd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryo ne zaman hareketlenecek.
Yorum
-
slm hocam... benim elimde egyo var...gözaltı pazarına bulaştık bir kere çıkamadık bir türlü... protokol hevesiyle girdik hisseye... hala bir açıklama gelmedi hisse geriledi... acaba geri gelebilir mi daha.. yoksa beklemelimi yukarı hareket yapar mı hocam sizce???
Yorum
-
POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat kardeş İzocam için yorumunuz nedir teşkrlr..
23,4 - 23,6 civarı ilk direnci bulunuyor. 25 ise geçilmesi zor bir nokta. Fakat böyle sert hareketli ve iki günlük tavanı olan bir hissenin ne yapacağı belli olmaz diye düşünüyorum. Hisseye yeni talip olacak birisi iseniz biraz daha düşünmeniz gerekir. Hisseden her an çıkabilecek konumda bulunmanızda fayda var. Yani seansı takip ederseniz stoploss yapabilirsiniz. Bence grafikteki yukarı ve aşağı kanalları takip edecektir. Hissede geri çekilme yaşanırsa 19 YTL ye kadar sert bir geri çekilme yaşayabilir. Sonrasında ise daha önceki gibi hafif salınımlar ile aşağı düşüş eğilimini sürdürecektir. Açıkçası ben bu saatten sonra sadece seanslarını izlemekle yetinirim.
Yorum
-
mtmtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm hocam... benim elimde egyo var...gözaltı pazarına bulaştık bir kere çıkamadık bir türlü... protokol hevesiyle girdik hisseye... hala bir açıklama gelmedi hisse geriledi... acaba geri gelebilir mi daha.. yoksa beklemelimi yukarı hareket yapar mı hocam sizce???
Gerketiğinde çıkmasını da bileceksiniz.
0,49 ve 0,44 destek noktaları. Umarım dönüş yapar ama göstergeler pek de iç açıcı değil.
Yorum
-
Şimdi diyeceksiniz niye Beşiktaş? Çünkü bende hissesi var.Çünkü temettü dağıtmıyor (şaka şaka) ve Çaykur Rize'yi yendi.

Kısa vade için pozisyonumu zaten aldım. Çok düşündüm ve yazmaya karar verdim. Destek noktaları 2,40 Stoploss ve güçlü destek noktası 2,30. İlk ve son direnç noktası 2,55. Sonrasında tepe noktası görülür. Yürü ya kulum diyorum Beşiktaş'ta. Hayırlısı olsun. Beklentim sadece ve sadece teknik üzerinedir ve alım satım önerisi olarak algılanmamalıdır.
Yorum
-
Hisse kasım ayında başladığı düzeltmesini tamamlamış görünüyor. 4,24 geçilirse yukarı hareketi devam edebilir. Stoploss olarak 3,9 noktası uygun, aşağı sarkması durumunda kısa vadeli çıkışının düzeltmesi gelecektir.kayra0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam banvt yorumu alabilirmiyiz
Yorum
-
YYGYO
0,84 üzeri yükseliş kanalı oluşturması için yeterli olarak görüyorum. Son günlerdeki işlerleri dikkat çekici. 0,75 Stoploss.
Yorum
Yorum