Günaydın herkese bol kazançlar dilerim
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın hocam müsait zamanınızda SODA DYOBY yorumunda bize yardım edermisniz.saygılar sunuyorum.''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
-
Kazanan arkadaşlar bereketini görsün.Umarım üstad sözü dinleyip kazanım yapan KY'lar oldukça fazladır.Hayırlı akşamlar, iyi tatiller.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Hazırlamaya çalışacağım.... sevgili adminim EDY, fırsat verirse...delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg hocam;Önümüzdeki hafta için vakit bulabilirseniz bir tahmin listesi sunarsanız bizleri çok sevindirirsiniz;Şimdiden teşekkürler,bol kazançlar.
Korkaklıkta ar,ilerlemekte şeref var...
Yorum
-
hocam teşekkür ederim,inşallah haftaya buraya FINBN hissesini de ekleriz..iyi çalışmalar..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
hocam bizahmet ereğli içinde bi yorum yapabilirmisiniz son durumu için ne düşünüyosunuz bana sanki iyice hacmi azaldı sanki biraz daha geri gelecekmiş gi b igeliyorda sizin de yorumunuzu merak ettim zman bulurda bi incelerseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim
Yorum
-
hocam eğer mümkünse tüpraşla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim
babam da var az buçuk da bi durumunu sormak istedim bu ara çok teknik analiz raporu gelmeye başladı tüpraşla ilgili yorumlarsanız sevinirim
teşekkür ederim şimdiden'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
sn.simrug hocam bu hafta sonu takip listesi
hazırlıycakmısınız? tabiki fırsatınız olursa
ben yinede saat 24.00 kadar bekliycem
şimdiden çook teşekür ederim
Yorum

k24:081:
Yorum