Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili dostum hatta üstadım simurg. Askerden sonra tekrar birşeyler topladım ve tekrar borsaya giriş yaptım. Fakat uzun zamandır takip edemediğim için seninde görüşünü almak istedim. Şuan takibimdeki hisse garanti bankası ve orta vadede oynamayı düşünüyorum fakat piyasalardan çekindiğim için giriş yapamadım. Bu hisse hakkında seninde görüşlerini alabilirmiyim.
    Sizi hatırladım, ilk üyelerimizdensiniz. hoş geldiniz. Askere giderken ne alayım demiştiniz, ben de tek kelimeyle bağfaş demiştim....
    Piyasanın lokomotif hissesi. Endeks hareketlerine bağlı oarak hareketini sürdürecekcektir.Endekse göre işlemleriniz gözden geçirirsiniz. Şimdilik Yükseliş trendi sürüyor. 3.70 ve 3.80 dirençlerini hacimle izlemek gerekir.
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sayın Simurg hocam;Elimde epeydir varyo var,bu haftaki takip listenizde varyo'yu görünce çok sevindim;Acaba varyo'daki hedefiniz nedir?Şimdiden teşekkürler.

Korkaklıkta ar,ilerlemekte şeref var...
      0.86 direnci kırırlırsa 0.94 direnci var izlenmesi gereken. Bunlar gerçekleşirse sonrasına bakarız. 0.79 desteği kırılrısa 0.75 e kadar gevşeyebilir...

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sizi hatırladım, ilk üyelerimizdensiniz. hoş geldiniz. Askere giderken ne alayım demiştiniz, ben de tek kelimeyle bağfaş demiştim....
        Piyasanın lokomotif hissesi. Endeks hareketlerine bağlı oarak hareketini sürdürecekcektir.Endekse göre işlemleriniz gözden geçirirsiniz. Şimdilik Yükseliş trendi sürüyor. 3.70 ve 3.80 dirençlerini hacimle izlemek gerekir.
        MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
        ECılC yi veya ALKİM, ENKA hisselerini asker dönüşüne kadar yastık altı yapıp teskere hediyesi olarak düşünmek ister miydiniz
        iemirk Nickli Üyeden Alıntı
        rysas benimde izlemimde ama suan için tırsıyorum yorumun ne olur,bu arada önmüzdeki ay başi askerim asker süresi icinde varmı tavsiyesi olan
        27.03.2009
        Ben de askere giden dostumuza üç ay önce kendimce beğendiklerimi yazmıştım; meğer yazdığım arkadaş atillacömert değilmiş

Madem yazdım, bir bakıvereyim dedim, paylaşmamı mazur görün
        30.03.2009 kapanış tarihleri itibariyle.
        ECILC 0.95 seviyesinde kapanmış; bugün itibariyle 1.34 seviyesinden kapanmış... Askere giden dostumuz almış ve realize etmemişse... % 42 prim
        ALKIM 4.12 seviyesinden kapanmış. Şu an fiyatı 5.30 %28.64
        ENKA 5.78 seviyesinden kapanmış, Şu an fiyatı 7.70 %33.71 prim elde etmiş olacaktı...
        Görece ortalamayı yakalayamamış ve çuvallamışım... Umarım bu dostumuzun askerliği biraz uzun sürer
        saygı ve sevgiler
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yusuf79
          Tecrübeli
          • 25 Mart 2009
          • 517

herkese hayırlı geceler yarın için bol kazançlar

Yorum

• birben78
            Yeni üye
            • 16 Haziran 2008
            • 39

Günaydın hayırlı sabahlar

Yorum

• dekolaj
              Katılımcı
              • 04 Temmuz 2008
              • 1

herkes günaydın bol kazançlar

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

yksgr:6.95 direncini kırdı. Tutunmayı başarırsa 7.45 direncini test edecektir.
                yksgr: 7.45 direncine gelmiş bulunuyor. Burası da hacimli geçilirse sert bir yükseliş gelebilir..

Yorum

• dekolaj
                  Katılımcı
                  • 04 Temmuz 2008
                  • 1

0.90 direnci kırıırlırsa 1.00 a doğru bir hareket başlar.
                  üstad dediğin gibi şimdi 0,96 larda hadi bakalım devaı inşallahhh k16k26k26k26k26 cuma dan buyanada işlem hacmimni artırıyo sürekli cuma 19 milyon lot p.tesi 21 milyon şuan tek seans da 25 milyon lot hadi hayırlısı

Yorum

• Misafir

merhaba hocam
                    cytas ve prkte bırlesmesı ve nukleer enerjı ıhalesı soz konusu
                    ve her ıkı hıssede de son gunlerde asırı ıslem yapılmakta
                    bu hısseler ıle ılgılı son durum nedır
                    tesekkurler

Yorum

• narada
                      Haberci
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 1737

hocam, bu mutlu ne yapıyor sizce?
                      YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

bjkas: 9.70 desteği kırırlırsa mutlaka stop yapılmalıdır.

Yorum

• mehmetcengiz
                          Katılımcı
                          • 15 Nisan 2009
                          • 112

sayın simurg listedeki soda kıpırdanıyor galiba.
                          ''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''

Yorum

• mehmetcengiz
                            Katılımcı
                            • 15 Nisan 2009
                            • 112

Mutlu: Düzeltme tamamlanmak üzere. 1.19 üstü kapanış senet için olumlu. 1.25 hacimli geçilirise senette yükseliş hızlanır.
                            SAYIN SİMURG emeğiniz için TŞK EDERİM sanırım tavana gidiyor.
                            ''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''

Yorum

• dekolaj
                              Katılımcı
                              • 04 Temmuz 2008
                              • 1

üstad ıheva için 1 . 00 olur dmeiştin burdan sonrası için bi tahminin varmı bi inceleyebilirseen sevinirim yorumunu bekliyorum

Yorum

• YESUKAY
                                Yeni üye
                                • 19 Mayıs 2009
                                • 16

Fener - expres

sayın simurg gerçi ben daha yeni üyeyim bilmiyorum cevaplandırırmısınız ama.uzun süredir borsa oynuyorum ama fenerdeki son hareketleri çözemedim.bilginiz varmıdır?
                                yabancı satışı gözüküyor ama bana anlamsız geliyor expresin satışları . 3,5 milyon lotun değerini 4-5 günde 55 000 lotla %20 ye yakın düşürdüler.alıcı varken vermeyip alıcı azalınca satış yapan expres yatırım sizce ne yapmaya çalışıyor?
                                Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information