hocam bu grafiği sabahtan attım... bak bakalım beğenecek misin?
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tahtası sığ ... Kısa trend yönü aşağı. 9.70 desteği çalışmazsa kesinlikle stop yapılamalıdır..duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam AFMAS Yorumu alabilir miyiz?
Yorum
-
sayın simurg RAYSG DURDO yorumu alabilirmiyiz?''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
Tebrikler Simurg Hocam,
Seans anında yazdığını hiç haber de vermiyorsun
Tesadüfen seans bitimi farkediyoruz; gizli kapaklı yazma hocam,
biz de nasiplenelim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
merhaba abicim,teşekkür ederim. valla arkadaşlara haftalık liste için söz vermiştim. Liste hazırlarken senetler hakkında zihnimi de tazalemiş oldum. Arkadaşlarla bugün paylaşalım istedim. İnş. vakit buldukça paylaşmaya devam edeceğim. Sizin topiğe yazmak istiyorum aslında ama sürekli yazamayınca yazdıklarım arada kayboluyor. Ben bile bulmakta zorlanıyorum ne yazmışım diye. Bakılm nasip olursa aranıza katılacağım gün içinde...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTebrikler Simurg Hocam,
Seans anında yazdığını hiç haber de vermiyorsun
Tesadüfen seans bitimi farkediyoruz; gizli kapaklı yazma hocam,
biz de nasiplenelim 
Yorum
-
Üstadım o zaman biz gelip burda kaybolalımsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba abicim,teşekkür ederim. valla arkadaşlara haftalık liste için söz vermiştim. Liste hazırlarken senetler hakkında zihnimi de tazalemiş oldum. Arkadaşlarla bugün paylaşalım istedim. İnş. vakit buldukça paylaşmaya devam edeceğim. Sizin topiğe yazmak istiyorum aslında ama sürekli yazamayınca yazdıklarım arada kayboluyor. Ben bile bulmakta zorlanıyorum ne yazmışım diye. Bakılm nasip olursa aranıza katılacağım gün içinde...
Israr çok teklif yok
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Est. abicim, bayramdan sonra aranızdayım inş.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım o zaman biz gelip burda kaybolalım
Israr çok teklif yok 
Yorum
-
-
elinize emeğinize sağlık hocam tüpraş yorumunuz ve takip listesi için kolay gelsin'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDobur: sığ tahta. Düzeltme görüntüsü var.2.26 yukarı hacimli geçilmeden ciddi bir yükselişten söz edilemez. 1.92 altı stop olmalı...
BAŞKA BİR ALINTI: [....Hisse bugün hacimle yukarı yaptı , bu akşam da dow bayağı bir +%2 kapattı, doğan grubu tüm senetleri yükselişe başladı , dobur 2.29 üzerinde ao ile yarını kaparsa 2.hareketin sinyallerini alıyor olacağız.
İlk etapta Hedef 3.20-3.50 arası olur benim beklentim daha yukarıları....]
MERHABALAR HOCAM.
ARAŞTIRMALARIMI YUKARIDA BELİRTTİM. SİZİN GÜNCEL GÖRÜŞÜNÜZ NEDİR ACABA BU HİSSE HAKKINDA...
TEŞEKKÜRLER...
Yorum
-
Güncel yoruma gerek yok. Önceki yeterli, sanırım...serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BAŞKA BİR ALINTI: [....Hisse bugün hacimle yukarı yaptı , bu akşam da dow bayağı bir +%2 kapattı, doğan grubu tüm senetleri yükselişe başladı , dobur 2.29 üzerinde ao ile yarını kaparsa 2.hareketin sinyallerini alıyor olacağız.
İlk etapta Hedef 3.20-3.50 arası olur benim beklentim daha yukarıları....]
MERHABALAR HOCAM.
ARAŞTIRMALARIMI YUKARIDA BELİRTTİM. SİZİN GÜNCEL GÖRÜŞÜNÜZ NEDİR ACABA BU HİSSE HAKKINDA...
TEŞEKKÜRLER...
Yorum
-
Sevgili dostum hatta üstadım simurg. Askerden sonra tekrar birşeyler topladım ve tekrar borsaya giriş yaptım. Fakat uzun zamandır takip edemediğim için seninde görüşünü almak istedim. Şuan takibimdeki hisse garanti bankası ve orta vadede oynamayı düşünüyorum fakat piyasalardan çekindiğim için giriş yapamadım. Bu hisse hakkında seninde görüşlerini alabilirmiyim.
Yorum

Yorum