mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın üsatd yine aynı hisle 63 den yakaladım keratayı.hayırlı günler diliyorum.''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
-
yatırım tavsiyesi!!delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar gördüğünüz gibi Beşiktaş kamyonla para kazandırıyor;Gelin yol yakınken Beşiktaşlı olun;Hepinize bol kazançlar.
Ördeğin vakvağı borsanın zikzağı bitmez.
Yorum
-
yarın açılışta hemen tavana alış gireyim bari.bizde kazanalım.delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar gördüğünüz gibi Beşiktaş kamyonla para kazandırıyor;Gelin yol yakınken Beşiktaşlı olun;Hepinize bol kazançlar.
Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum
-
delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar gördüğünüz gibi Beşiktaş kamyonla para kazandırıyor;Gelin yol yakınken Beşiktaşlı olun;Hepinize bol kazançlar.
Ördeğin vakvağı borsanın zikzağı bitmez.Arkadaşlar bu tip ifadeler hoş değil, küçük yatırımcıları yanlış yönlendirebileceğinizi düşünerek yazın ne yazarsanız. 1.85 den itibaren bjkas yazıyorum bu köşede hiç bir yazımda uçacak kaçacak tarzı bir ifade göremezsiniz. Bu seviyler alım için saldırma yerleri değil tam tersi realize için tetikte olma yerleridir. 13.25 ve 13.60 aralığı önemli bir direnç bölgesi. 11.40 hacimli kırırlırsa mutlaka stop yapılmalıdır.YESUKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın açılışta hemen tavana alış gireyim bari.bizde kazanalım.
Yorum
-
Çok özür dilerim sanırım yanlış anlaşıldım;Gelin yol yakınken Beşiktaşlı olun derken Beşiktaş hissesi alın demek istemedim(zaten bu saatten sonra saatli bomba)Beşiktaşı tutun demek istedim;Yanlış anlaşıldıysam tekrar özür dilerim:(delinetçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar gördüğünüz gibi Beşiktaş kamyonla para kazandırıyor;Gelin yol yakınken Beşiktaşlı olun;Hepinize bol kazançlar.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.86 direnci kırırlırsa 0.94 direnci var izlenmesi gereken. Bunlar gerçekleşirse sonrasına bakarız. 0.79 desteği kırılrısa 0.75 e kadar gevşeyebilir...
sayın simurg, son zamanlarda iyice sıkıştı gibi duruyor. öngörüleriniz için teşekkürler.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar bu tip ifadeler hoş değil, küçük yatırımcıları yanlış yönlendirebileceğinizi düşünerek yazın ne yazarsanız. 1.85 den itibaren bjkas yazıyorum bu köşede hiç bir yazımda uçacak kaçacak tarzı bir ifade göremezsiniz. Bu seviyler alım için saldırma yerleri değil tam tersi realize için tetikte olma yerleridir. 13.25 ve 13.60 aralığı önemli bir direnç bölgesi. 11.40 hacimli kırırlırsa mutlaka stop yapılmalıdır.
bu saatten sonra alanda daha ne beklıyor yılbasından beri %800 artmıs alan belkide son kullanıcıları olucak.
Yorum
-
tavsiye degil arkadaşlar..fikrin zikri..zan altında bırakmayın kimseyi..else Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg soda da sizin tavsiyelerinizle takibim devam ediyor tesekkurlerher şey olacağına varır..
Yorum
o zaman da taban serisi başlar artık.
Yorum