simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.76 senet tavan oldu.... 1.60 stop ile tutmaya devam edilebilir...
-
ula 65 den dalıyordum ...sırf kademeleri görünce bozmayayım dedim sen de de var ya ...yoksa yapmazlardı ben alsam ...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.76 senet tavan oldu.... 1.60 stop ile tutmaya devam edilebilir...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Herşey ky için, sağolasın....;)senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula 65 den dalıyordum ...sırf kademeleri görünce bozmayayım dedim sen de de var ya ...yoksa yapmazlardı ben alsam ...
Yorum
-
32 den alınan SASA'lar 36 dan 58 den alınan silverlar 67 dan satılınca yerine 7.20 DEN alınan MRSHL' ın yanına 7 97 den dolum yapıldı ALLAHA şükür sayın simurg a yukardaki mesajdan dolayı mahçup olmadık 910dan MRSHL'ı postaladık inşaallah mavilimin potinleri ile ....yola devam saygılar sunuyor teşekkür ederim.mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKLBMO OK
sayın hocam sayfanıza sordukça bile bereket yağıyor.Bana uğurlu geldiniz inşaallah sıra yukardaki diğerlerinde... teşekkür ederim.''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
BJKAS:
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.50 direncini gördü bugün. bu direnci kırabilirlerse 4.64 hedefinde sıra...4.64 direncide hacimle geçildi. 4.70 stop yaparak tutulmalı. kısa vade hedef direnci 5.78 dir.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi trend devam ediyor. Ligin son haftasına kadar tulması gereken senetlerden biri demiştim, yola devammmm
Yorum

Yorum