dekolaj Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4.36 üstünde kapanışlar yaparsa ya da alım gelirse güzel olacak. Yoksa burası direnci, düzeltme gelme olsalığı var...
-
yataş 1.36 kapadı. direncte kapandı. Yarın alımlar hacimli gelirse senette yükseliş hızlanabilir...
Yorum
-
Knfrt, takibimde değil , bir yanlışınız var...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam
bugün Konfurt hareketliydi
2.18...............2.40yaptı
sonra 2.30 kapandı.
Takip listenizdeki kağıtlardan olduğu için yorumunuzu rica edecem.
Mümkünse
Aksu iplik destek ne olabilir acaba.
Tşk.ler
akipd : 1.02 kısa desteği...
Yorum
-
Sevgili dekolaj, mesajlara zamanında cevap yazamıyorum , inş. verdiğimiz cevaplar geç de olsa verimli oluyordur sizin için....dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad ereğli 3:40 larda düz<eltme buralardan gelirmi nedersin destek direnç ve hedefi için ne dersin üstad teşekkürler
Yorum
-
üstadımm büyüksün çok teşekkür ederim ama ben alım geldimi gelmedimi anlayacak kadar sizin gibi yani deneyimli dilim 3:38 den kapattı sizce yarın napar bi fikriniz varsa alabilrsem çok sevinirim allah sana bol kazanç versin üstad aayende nasipleniyo herkes nedersin ereğliye bahsettiğin gibi alım geldimi yada kapanış 3:38 direnci kırmışmıdır nedersin üstad çok teşekkürlersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili dekolaj, mesajlara zamanında cevap yazamıyorum , inş. verdiğimiz cevaplar geç de olsa verimli oluyordur sizin için....
Yorum
-
işlem hareketlerini vs. müsait olunca inceyeceğim. Ömüzdeki işlem günündeki hareketleri fikir vercektir zaten.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad ereğli noldu sence yani yarın için 3:36 direncini kırdımı ne dersin
Yorum
-
çok saol üstad cevabını heycanla bekliyorumsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlem hareketlerini vs. müsait olunca inceyeceğim. Ömüzdeki işlem günündeki hareketleri fikir vercektir zaten.
Yorum
-
1. 45 direncini destek durumuna geldi. hacimli satış ymediği müddetçe trend devam edecektir...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryataş 1.36 kapadı. direncte kapandı. Yarın alımlar hacimli gelirse senette yükseliş hızlanabilir...
Yorum
-
biraz geçte olsa yapacağını yaptı....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervanet te düzeltmenin bittiğine dair ilk sinyaller geldi...
Yorum
-
sayın simurg hocam. Üstadım ihlas hol. ne diyebilirsiniz, önemli tafsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teş. SAYGILAR...
Yorum
-
Tafsiyede bulunmuyoruz efendimm...yavuztutkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg hocam. Üstadım ihlas hol. ne diyebilirsiniz, önemli tafsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teş. SAYGILAR...
Yorum
Yorum