Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
NOT:Sorularına cevap isteyen eski yada yeni üyelerden 25 mesajı geçmemiş üyelerin sorularına cevap yazmayacağım. Mesaj sayısı az olan arkadaşlar, foruma zaman ayırsınlar.Biz de seve seve soruları cevaplayalım... Ne kadar paylaşım o kadar hizmet....
Sayfanin en üstündeki ilk mesaji okumanizi öneririm...
Değerli arkadaşlar ,
Form yönetimi aktif form katılımında mesaj sayısını en önemli kıriter olarak görmektedir.
Mesaj sayısı güne başlarken günaydın,seans arasında afiyet olsun dilekleriyle belli bir sayıya ulaşabilir.
Oysa sayfa kirliliğine sebebiyet vermemek açısından ,ve çok değerli yazarların anlık yorumlarının geniş bir okuyucuya ulaşabilmesini sağlayabilmek amacıyla bir çok aktif üye olurolmaz mesajlarla dikkat dağıtmaktan kaçınabilmektedir.
Aktiflik ve forma daha fazla katılabilmenin ölçütleri yeniden gözden geçirilmelidir diye düşünmekteyim.
Selam ve Saygılar
Dünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Değerli arkadaşlar ,
Form yönetimi aktif form katılımında mesaj sayısını en önemli kıriter olarak görmektedir.
Mesaj sayısı güne başlarken günaydın,seans arasında afiyet olsun dilekleriyle belli bir sayıya ulaşabilir.
Oysa sayfa kirliliğine sebebiyet vermemek açısından ,ve çok değerli yazarların anlık yorumlarının geniş bir okuyucuya ulaşabilmesini sağlayabilmek amacıyla bir çok aktif üye olurolmaz mesajlarla dikkat dağıtmaktan kaçınabilmektedir.
Aktiflik ve forma daha fazla katılabilmenin ölçütleri yeniden gözden geçirilmelidir diye düşünmekteyim.
Selam ve Saygılar
BU kriter, yönetimin ortak ilkesi olmayıp sadece benim topik için geçerli bir ilkedir. Foruma üye olup 4-5 senet sormak yerine günaydın vs. temennileriyle ya da bir güzel bir fıkra ile forumun diğer topiklerine katkı sağlarsa kanaatimce daha hoş olacaktır. Ameller niyete göredir, efendim...;)
Yorum