Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hocam bizahmet ereğli içinde bi yorum yapabilirmisiniz son durumu için ne düşünüyosunuz bana sanki iyice hacmi azaldı sanki biraz daha geri gelecekmiş gi b igeliyorda sizin de yorumunuzu merak ettim zman bulurda bi incelerseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim
4.08 e kadar geri çekilmeler normal sayılır. 4.30 üstü kapanışlar ise olumlu olacaktır.
hocam eğer mümkünse tüpraşla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim
babam da var az buçuk da bi durumunu sormak istedim bu ara çok teknik analiz raporu gelmeye başladı tüpraşla ilgili yorumlarsanız sevinirim
teşekkür ederim şimdiden
sentte yükseliş trendi devam ediyor.17.45 direnci hacimli geçilirse yada üstünde kapanışlar gerçekleşirse 19.00 hedef direnci test edilecektir. stop ise 17.10 hacimli kırırılırsa yapılmalı.
hocam birde size zahmet ihlas evaletlerini biincelermisiniz nedersiniz bu kağıt için bi kbakrsanız çok sevinirim heyecanla bekliyorum çok saolun şimdiden çok teşekkürler
Yorum