simsar1 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aylardır izliyorum bu kurumu saymakla bitmez yağtığı işlemler. döktas ort.maliyeti 3.25 6700 lot almış aynı lotu 3.17 den çıktı. spk bir mail atmıştım yine atacam.
-
-
cytas eski kağıtlarımızdan uzun düşündüğümüz bir senet. Dün nükleer enerji için ihale süreci başladı sanırım. Park gurubu nükleer işiyle ilgilendiğini açıklamıştı. Hisseyi olumlu etkileyecektir ihale süreci.simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytası ne zaman önerdin ben kacırdım galiba suan icin nasıl duruyor destek ve direnc seviyelerine göre
Yorum
-
şükürler olsun.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercytas da hareketlenme başladı, hayırlısı olsun ..
.
ben adımı ceytaş olarak değiştirmek istiyorum mümkünmü.dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
-
Bu akşam, yoğunum biraz. vakit bulursam sorularınıza cevap yazmaya çalışırım arkadaşlar. iyi geceler.simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg nerdeki isleri var galiba
Yorum
-
.simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın üstad selcuk eczacılıgı bir bakabilirmisin dün söylemistim nasıl duruyor grafikleri iyi ama sende bir baksan
TUTUBALİCEK SENETLERDEN . 2.01 üzerinde kalırsa kısa vade için 2.20 hedeflenebilir.
Yorum
-
Bizim topik msn yazışmalarına dönecek..simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki simurg bey aefes icin düsüncelerin nedir sessiz sessiz geliyor grafikleride güzellesti senin fikrin ne bu hisse icin
Siz elinizdeki hisseleri toplu olarak yazın , onlar hakınnda analiz yapayım geniş vakitte. Biraz ayran gönüllü gördüm sizi., her senete gözünüz kaymasın.
Yorum
Yorum