tesekkür ederim verdiginiz bilgi icin ipmat icin görüsünüzü merak ediyorum 3.12 alıs yaptım ve suanki durumuna göre degerlendirmeniz ne acaba alınabilirmi daha
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dün yazdıklarım hala geçerli...simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertesekkür ederim verdiginiz bilgi icin ipmat icin görüsünüzü merak ediyorum 3.12 alıs yaptım ve suanki durumuna göre degerlendirmeniz ne acaba alınabilirmi daha
Yorum
-
3.12 ler stoplos olarak kullanılmalı diye yazmıştım , anlizimde. 2.60 desteğine kadar iner. Oralardan tepki gelir. Bu seviyede ise hacimlere bakmak gerekir. Umarım çıkmışsınızdır.simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg bey bu besiktasın bu kadar inmesi normalmi sizce daha ne kadar devam ederki hisse 3.10 destek yapmak istiyor ama
Yorum
-
öncelikle hosgeldin.cıktım ben coktan fazla durmadım suan ipmat tayım 3.12 den aldım gün ici 3.32 gördü bir satıs yedi ama halen tutim diyorum bir süre daha senin dedigin ölcüde hareket ediyorum ipmat ta senin nasıl bugün veya hafta ici gözüne cıkıs olabilecek gözüken kagıt varmı grafik olarak simurg bey
Yorum
-
Çıktıınıza sevindim. Şu anda döktas dikkatimi çeken hisseler arasında. Dünde yazmıştım. Detaylı analizini yapmaya çalışırım. Beğendiğim senetleri yazmaya çalışıyorum zaten. Ama liste halinde yazmıyorum çünkü çoğunluk da kendim nakitteyim 3.5 aydır. Kısa vade alım-satımlarla iş yaptığım için eskisi gibi liste yayınlamayı uygun görmedim. Liste vermem için önce benim piyasalara güvenmem lazım, yanılıyor muyum ...simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröncelikle hosgeldin.cıktım ben coktan fazla durmadım suan ipmat tayım 3.12 den aldım gün ici 3.32 gördü bir satıs yedi ama halen tutim diyorum bir süre daha senin dedigin ölcüde hareket ediyorum ipmat ta senin nasıl bugün veya hafta ici gözüne cıkıs olabilecek gözüken kagıt varmı grafik olarak simurg bey
stoploslarınızı çalıştırmak kaydıyla İpmatta kalın. Bol kazançlar.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDÖKTAŞ günlükte bugün üst boligner bandını kırdı , bugün tavan (3.16)olursa yolu uzun demektir.
Ayrıca kısa vade ilk desteği 3.18 de bulunuyor.
Yorum
-
Böyle bir soruya kısa cevap vermem çok zor. Seçimim de 5 dk. tutunda aylık grafiklere kadar bir çok ağırlıklı ortalamayı kullanıyorum.simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg bey size bise soracam grafiklerdeki oranlarınız kac acaba söyleyebilirmisiniz.macd,bolinger,stch,rsı simdiden tesekkür ederim
Yorum
-
SÖYMENDEKİ P..Ç LER DÜN KAVPAYI DAĞITTILAR BUGÜN DÖKTAŞI . sPK BU KURUMU TAMAMEN KAPATMALI. ADIM GİBİ EMİNİM KARA PARA AKLANIYOR BU KURUMDA. BİR KURUM TÜM ALDIKLARINI AYNI GÜN ZARARINA NEDEN ÇIKAR BİR İZAHI VARSA BİLEN BANA ANLATSIN...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
Yorum