Sayın simurg cytas'da endeksle beraber oldukça geri çekildi, ama bu geri çekilme olurken işlem hacmide azalıyor gibi görünmekte. Teknik olarak yorumlarınızı alabilirmiyim.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın simurg cytas'da endeksle beraber oldukça geri çekildi, ama bu geri çekilme olurken işlem hacmide azalıyor gibi görünmekte. Teknik olarak yorumlarınızı alabilirmiyim.
endekse göre pirimli olduğu için geçenki düşüşte en fazla düşenlerden oldu. Fakat gördüğüm kadarıyla alımlar sonradan hızlandı. Kısa vade görünümüse baktığımızda 2.27 üstünde tutunmaya çalışıyor. 60 dk. boligner daralmaya başladı. Endeksle ilgili bir sıkıntı yaşamazsak en kısa zamanda 2.44 direncini kırıp yoluna devam edecktir. Daha önce belirttim, tekrar beliryetim cytas orta ve uzun vade için seçtiğim senetlerdendir. Kısa vade içinde yaşanacak ani düşülerin uzun vade için pek sıkıntı doğurmayacağını düşünüyorum.
Yorum
-
akyo: Haftalık usd grafiğnde al verdi. önünde 1.80 direnci var kırmaya çaılabilir.hınçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakyatırım ortakları-beşiktaş-edip-izocam-kepvt-kutpo-tekst hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim
edip: Yukarı trend var. 6.80 lerde bir dirençle karşılaşabilir, hacimli kırarsa yola devam eder.
izocam: geçen hafta pazar günü günlük grafikte al verenler arasında yazmıştım. İndikatörler, haftalıkta da al vermeye hazırlanıyor. Hızlı çıktı , kar realisazyonu gerlirse şaşırmamak lazım.
Bjk :ayrıntılı analizini dikkat çeken hisseler bölümnde yaptım. Şimdilik 3.12 kısa desteğine kadar çekilecek diye düşünüyorum.
kerevitas: alımlar iyi geldi son haftalarda haftalık dirençlerine yaklaştı. 12.00 seviyesi önemli . jkırılırsa kağıdın önü çok açık diyebilirim.
kutpo: buralardan maliyetlenmek riskli. elinde olanlar stoploslarını çalıştırmak şaryıla 40. 000 üzerini bekleyebilir.
tekst: geçen hafta ralli yaptı, devamı muhtemelen gelecek. 2.00 direnci önemli.
Yorum
-
ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad iyi akşamlar.BAGFAŞ ve EGGÜB için kaçtan maliyetlenmek uygun? Selam.
eski listeme bir göz attım, nostalji baında. Bagfası o zaman 39.50 den listemize almışız. şimdi bu fiyatlardan al demek pek mantıklı görünmüyor bana. egegübre içinde yanı düşüncem geçerli...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlla da rakam istersen destek direnç yazarız.
Yorum
-
1.74 ün üzerinde tutunduğu müddetçe sıkıntı olmaz ama aşağı kırarsa 1.40 kadar düşme ihtimali oldukça yüksek. Bol kazançlar.azman_82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler üstad.. sılvr hakkındaki görüşünüzü alabilirmiyim??
Yorum
-
DÖKTAŞ günlükte bugün üst boligner bandını kırdı , bugün tavan (3.16)olursa yolu uzun demektir.
Yorum
-
İkisinide tutmaya devam edin. Bol kazançlar.ysn01459 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad simurg kolay gelsin akbank ve şekerbank kağıtları hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. geçen hafta ikisinden de alım yaptım.
Yorum
-
3.26 dan döndü. benim gibi günlükçüler çıkabilir.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDÖKTAŞ günlükte bugün üst boligner bandını kırdı , bugün tavan (3.16)olursa yolu uzun demektir.
Yorum

Yorum