simsar1 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg bey peki ipek matbacılık icin ne diyorsunuz grafikleri güzel gözüküyor sizce nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
3.14 desteği üzerinde kaldığı sürece 3.26 direncini kırmayı deneyecektir. Sonraki hedefi 3.50 görünüyor. 3.12 üzerinde kalamaması halinde ( bu kısa vade için düşük bir ihtimal) destek 3.06 olrak görünüyor. bol kazançlar.
Yorum
-
josheps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba simurg usta. egcyo hakkında bir yorum yaparmısın

60dk. da kafasını yukarı dikti, alımlar iyi geldi. 0.60 direnci var önünde hacimli geçilmezse geri gelecektir. Kırılırsa 0.68 hedeflenebilir.
Yorum
-
SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN SERI I, NO:26 SAYILI TEBLIGI’NINsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDÖKTAŞ günlükte bugün üst boligner bandını kırdı , bugün tavan (3.16)olursa yolu uzun demektir.
EK:2 MADDESI GEREGINCE; HISSE SENETLERI BORSADA ISLEM GOREN
ORTAKLIKLARIN KURUL KAYDINDA OLAN ANCAK BORSADA ISLEM GORMEYEN
HISSE SENETLERININ BORSADA SATISA KONU EDILEBILMESI AMACIYLA
7 MART 2008 TARIHINDE MERKEZI KAYIT KURULUSUNA BASVURULAN
HISSE SENETLERININ BILGILERI.
(*)NOMINAL TUTAR(YTL): BAKIYE ALANLARINDA BINLIK AYRACI OLARAK
NOKTA(.) KUSURAT AYRACI OLARAK ISE VIRGUL(,) KULLANILMAKTADIR.
GRUBU: (E)
HISSE SENEDI
SATISA KONU NOMINAL ONGORULEN
SIRKET YATIRIMCININ
ADI-SOYADI TUTAR SATIS KODU UNVANI (YTL)** SURESI
DOKTS ERTUGRUL MEZHEPOGLU 2.002,176 1 AY
-IMKB GUNLUK BULTENINDE YAYINLANMISTIR-
-MATRIKS-
döktastaki hareketinde sebebi anlaşıldı. 20 gün içinde raalli yaptırabililer , kağıda... İzleyelim bakalım ..
Yorum
-
kısa vade içinde tepki hareketleri olabilir fakat orta ve uzun vade için fazla iyi görünmüyor teknik açıdan. Bence daha ucuz snetelerde pozisyon alınmalı. Tabiki karar size ait. Bol kazançlar.ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad BURCE hakkında yorumunu alabilirmiyim?Teşekkürler.
Yorum
-
Üstad bu hisseler için destek ve dirençleri verebilirsen memnun olurum.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereski listeme bir göz attım, nostalji baında. Bagfası o zaman 39.50 den listemize almışız. şimdi bu fiyatlardan al demek pek mantıklı görünmüyor bana. egegübre içinde yanı düşüncem geçerli...
İlla da rakam istersen destek direnç yazarız.
Yorum
-
kısa vade : destek 17.90- 17.40- 17.10 dirnçler : 18.40- 19.80 -20.90ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad bu hisseler için destek ve dirençleri verebilirsen memnun olurum.
Yorum
-
HİSSEDEN GELEN haberle az lotla bende 4.92 den bende zıpladım. 5.04 de yükselişin hacimsiz olduğunu görünce çıktım. 5.00 üzerinde kalıp hacimli alımlar gelirse 5.28 e gidebilir.simsar1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg bey sinpaş gayrimenkul ile ilgili görüsleriniz neler acaba suanki durumunu degerlendirirseniz sevinirim grafikleri acısından
Yorum
Yorum