Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Çakal aradabir gösterme yav kendini;takıl buraya da
Davadan falan birşey çıkmaz bence.Ortalığı bulandırıyorlar yine.DTP gibi kapatılacak parti varken halkın %47sinin oy verdiği partiyle uğraşmak pek mantıklı gözükmüyor zaten...
Aslında sn. Çakal , analizlerine başlasa forumda çok iyi olacak. Küçük yatırımcı dostu arkadaşlara ihtiyacımız var zaten..
%7-8 aralığı verdin cuk diye oturdu
bi de nezaman düze çıkarız onu söylesen pek makbule geçecek
Sağol dostum, gerçi msn da yazmıştım sana siteye rakam vermemiştim sadece tabanları bol seans beklediğimi yazmıştım. Valla kritik bir haftadayız, Gözler yurtdışında, gelişmeler hararetli. Artık zırt değilğine geldi tüm piyasalar. Ya ciddi müdaheleler gelecek yada krizler başlayacak...
Bugün tüm dünyada teknik anlistlerden daha çok psikologlara ihtiyacı var sanırım...
Aynen katılıyorum Değerli hocam. Sizin deyiminizle bu global oyuncular işini biliyor
Sanırım yarın bu kadar sert düşüşler olmayabilir . tabi tamamen kendi görüşüm
Herkese sağlık ve bol kazanç
haftalık usd
3.04 üstünde kaldığı müddetçe 3.34 ü test etme olasılığı var. Yarın muhtemelen 3.04 üzerinde kalmaya çalışacaktır. gedik portföyünü son 20 günde epey artırmış. Hacim hareketlerine dikkat etmekte fayda var. Bol kazançlar.
Yorum