üstadim Gubrf Yorumlarmisin Saygilar
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tekrar geçmiş olsun simurg nasıl oldun baş ağrısı varmı hala. yaa bi ara müsait olunca kristal kolaya bi bakabilirmisin. çok sıkışmış gördüm ben. hani trendden kormasam girecektim. ama bence bu hafta satışla başlayacak. dış etkenlere bağlı olarak.dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
-
GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR, SABAH PARİTELERİ BİR GÖRELİM. yEN/USD PARİTESİ 100.0 ÜZERİNDE KALIRSA ÇOK BÜYÜK BİR DÜŞÜŞ YAŞAMAYIZ. GEÇEN HAFTA DÜŞÜŞÜ SEZEREK RİSKLİ POZİSYONLAR KAPATILMALI DEMİŞTİM. iZLEYELİM BAKALIM...nado73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm yarın battık sanırsam hocam
Yorum
-
sağol iyiyim dostum. Grafik ekleyecektim ama upload sitesinde problem var. Kısaca şöye özetleyeyim. günlük ytl grafiğine göre al vermiş ve üst boligneri kırmaya çalışıyor. Usd günlük grafikte ise üst band direnci 0.78 cent (1.00 ytl) görünüyor. 1.00 üzerine hacimli çıkıp tutunursa bir yükseliş trendinden söz edebiliriz. Bence şu durumda acele karar vermemk gerekir. alımları izleyelim. Ekledim sonradan...matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekrar geçmiş olsun simurg nasıl oldun baş ağrısı varmı hala. yaa bi ara müsait olunca kristal kolaya bi bakabilirmisin. çok sıkışmış gördüm ben. hani trendden kormasam girecektim. ama bence bu hafta satışla başlayacak. dış etkenlere bağlı olarak.
Yorum
-
-
hocam sanki mmartın zamanı geldi.artık kötü haberleri bile takmayacakmış gibi bir his var içimdesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTutmaya devam..
Yorum
-
YUCEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler,
Aselsan için yorumlarınızı alabilirmiyim. Birde iki tarih arası hangi aracı kurum ne yapmış kimde nekadar lot var bilgisine ulaşılabileceğimiz bi yer var mıdır?
ASELSAN : Geçtiğimiz hafta içinde gelen alımlarla yönünü yukarı çevirmiş. Haftalık Ytl grafiğinde indikatörler AL vermesine rağmen, dolar grafiğinde henüz al vermemiş durumda. Olgunlaşması için zaman ihtiyaç var. 22.44 direncini hacimli kırmadığı müddetçe kısa vadede birşey beklemeyin. Bu direnç kırılırsa 25.00 ve 28.00 den söz edilebilir. hafta başında satışlar hızlanırsa 20.00 desteğine kadar inebilir ve muhtemelen buradan yukarı döner. Kısaca , teknik olarak zaman ihtiyacı var. Şirkette sürekli ihale beklentileri mevcut.Gelen haberler hisse üzerinde etkili olabilir. Elinizde var ise tutmaya devam edin. 20.00 seviyelerine gelirse yeni alımlar yapabilirsiniz. takas veren siteler var matriks vb. onlardan sürekli izleyebilirsniz. Bol kazançlar.
Yorum
-
teşşekkür ederim. eline sağlıksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağol iyiyim dostum. Grafik ekleyecektim ama upload sitesinde problem var. Kısaca şöye özetleyeyim. günlük ytl grafiğine göre al vermiş ve üst boligneri kırmaya çalışıyor. Usd günlük grafikte ise üst band direnci 0.78 cent (1.00 ytl) görünüyor. 1.00 üzerine hacimli çıkıp tutunursa bir yükseliş trendinden söz edebiliriz. Bence şu durumda acele karar vermemk gerekir. alımları izleyelim. Ekledim sonradan...
dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
Yorum