güneşş Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hocam burada UCAK ile ilgili birşey mi yazdınız? ben anlamadımsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteknik görünüm..
Yorum
-
geçen hafta 1.53 test edip üzerinde tutunursa yukarı yönlü bir trend başlayabilir demiştim. 1.55 leri göremesine rağmen tutunamadı. Şimdilik izlmeye devam...betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam burada UCAK ile ilgili birşey mi yazdınız? ben anlamadım
Yorum
-
Bu akşam , baş ağrılarımdan analiz vs. yapamadım. Yarın sabah seans öncesinde bilgi vermeye çalışayım.Nuss79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi geceler simurg,
tekst ve skplc ile ilgili yorumunu rica etmiştim. bir bakabilirsen sevinirim
tşşkrlr
Yorum
-
Geçmiş olsun,yat uyu boşver dostum...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu akşam , baş ağrılarımdan analiz vs. yapamadım. Yarın sabah seans öncesinde bilgi vermeye çalışayım.
Yorum
-
Sağol dostum.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçmiş olsun,yat uyu boşver dostum...
Yorum
-
beni engelledinizmi hocam.sanki yazdıklarım sayfanızda görünmüyor gibi:(güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam kendinize yeteri kadar dikkat etmiyorsunuz sanırım
unutmayın sağlık herşeyden önce gelir.
Yorum
-
Est. Hocam olur mu öyle şey. İnan dikkatimi toparlyamadım ki bir türlü , gözümden kaçmış. teşekkür ederim ayrıca. iyi geceler.;)güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni engelledinizmi hocam.sanki yazdıklarım sayfanızda görünmüyor gibi:(
Yorum
-
skplc, 2.60 direncini kırarsa 4.27 fiyatını hedefler, orta vadede.Nuss79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi geceler simurg,
tekst ve skplc ile ilgili yorumunu rica etmiştim. bir bakabilirsen sevinirim
tşşkrlr
tekst, 1.83 desteğine kadar geri çekilp yukarı hareketine devam edebilir. Tutmaya devam edelim. iki hisseyi de.
Yorum
-
geçmiş olsun simurg. size majezik önerebilirim baş arasına bire bir. sizden bize hisse önerisi bizden sizden ilaç önerisi.
iki haftadır kozad ve impatı takip ediyorum almak üzereyim. beklentim kai nin arzı. sizin bu konudaki fikrinizi merak ediyorum. majezik i içtikten 20 dk sonra yazabilirsiniz. çünkü ağrı kalmamış olacak.
dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
-
Teşekkür ederim. Keşke majezikle atlabileceğim bir migren olsa... Tecrübe edilmiştir. İpmat ve kozanın daha öce analizini yapmıştım sanırım 2. hafta önce. Hisselerin çıkış trendine başlaması için hacimli alımlar gerekli diye düşünüyorum. Her ne kadar fiyat ucuz gibi görünse de usd bazında hala pahalı hisseler olduğunu düşünüyorum. Ama bunlar iPmat ve KOza , her türlü yorumu boşa çıkarabilirler...matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun simurg. size majezik önerebilirim baş arasına bire bir. sizden bize hisse önerisi bizden sizden ilaç önerisi.
iki haftadır kozad ve impatı takip ediyorum almak üzereyim. beklentim kai nin arzı. sizin bu konudaki fikrinizi merak ediyorum. majezik i içtikten 20 dk sonra yazabilirsiniz. çünkü ağrı kalmamış olacak.
Yorum
Yorum