sn hocam. varyo ile egcyo ya bakabilirmisiniz birlikte hareket ediyorlar. bu piyasa tam onlar için bir piyasa. sizin görüşlerinizi alabilirmiyim.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yukarıda, arkadaşlar sorunuzu yanıtlamış: elinizdeki hisse sayısını kontrol edin. Bir problem varsa kurumunuza başvurun.ASUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg, 7 OCAKTA GUBRF HİSSELERİNDEN 150 ADET 24,60 ALMIŞTIM BU GÜN HİSSENİ 6,55 DÜŞMÜM %73 ........ sermaye artirimi : gubrf.e (% 271,13 bedelsiz. OLMUŞ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN ÇOK PANİK OLDUM
Yorum
-
Bedelsizler henüz hesaba geçmedi .. Panik yapacak bir durum yokASUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg, 7 OCAKTA GUBRF HİSSELERİNDEN 150 ADET 24,60 ALMIŞTIM BU GÜN HİSSENİ 6,55 DÜŞMÜM %73 ........ sermaye artirimi : gubrf.e (% 271,13 bedelsiz. OLMUŞ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN ÇOK PANİK OLDUM
Yorum
-
Piyasa düşerken y.o ların aşırı pirimlenme sebebi büyük oyuncuların portföylerindeki öz kaynak oranının düşmesi ve bu düşüşü telafi etmek için bu tip senetleri kullanmalarından kaynaklanıyor. O yüzden piyasa ile genel de ters hareket ederler. Bu senetlerde risk alacak olanlar bu gibi durumları göze alarak riske girmelidirler. Tekniğe yada temele uygunluk gibi bir çalışma yapmak çok da öneli değil. Teknik sadece trade yapanlar için yol gösterici olabilir. Kısaca sentte alımlar var gider mi gider düşer mi düşer....hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn hocam. varyo ile egcyo ya bakabilirmisiniz birlikte hareket ediyorlar. bu piyasa tam onlar için bir piyasa. sizin görüşlerinizi alabilirmiyim.
Yorum
-
senette 1.49 direnci var. Bu direnci hacimli geçemyi başarırsa yükselişi devam edecektir. 1.38 altına sarkması halinde stop yapılmalı bana göre.4312 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaocam Raysg Icin Bir Yorum Alabilirmiyim
Yorum
-
sn asus
hisse sayınız 150 idi
(1+2.71=3.71) buda = (150 hisse x 2.71 = 406.5 ) 406 + 150 = 556 hisse eder
buda
150 x 24.60 = 3690 lira
556 x 6.60 = 3670 lira
yani zararınız 20 lira oda endexle alakalı, sizin yapmanız gereken çalıştığınız aracı kurumun hesabınıza 406 civarı hisse daha yatırmasını beklemek.
hatam varsa düzeltin lütfen..
Yorum
-
Yorum
-
inşallah almamışsındır.micon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam selamlar,
iki gündür SÖNMEZ Filament inanılmaz derecede yükseliyor, ben de iki günü kaçırdım en azından bundan sonra yükselirse faydalaniyim deyip yarın seanslar açılır açılmaz almayı düşünüyorum. sizce yükselişe devam eder mi bu hisse, ve almak mantıklı ve güvenli midir?? teşekkür ederim şimdiden. iyi çalışmalar
Yorum
-
ISRAIL'IN GAZZE'YE DUZENLEDIGI SALDIRILARLA PETROLUN VARIL FIYATININ 38
DOLARDAN 50 DOLARA CIKMASI POMPA FIYATLARINA YANSIDI. 95 OKTAN KURSUNSUZ
BENZININ LITRE FIYATI 2,71'DEN 2.80'E FIRLADI. SON DONEMDE INDIRIMLERLE GUNDEME
GELEN BENZIN FIYATLARINDAKI ZAMA ARAC SAHIPLERI TEPKILI
-cha-
Yorum
-
valla fırsatı kaçırmamışlar yine petrol düşerken cimrilik yapanlar zam da nasıl cömertleşiveriyosimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterISRAIL'IN GAZZE'YE DUZENLEDIGI SALDIRILARLA PETROLUN VARIL FIYATININ 38
DOLARDAN 50 DOLARA CIKMASI POMPA FIYATLARINA YANSIDI. 95 OKTAN KURSUNSUZ
BENZININ LITRE FIYATI 2,71'DEN 2.80'E FIRLADI. SON DONEMDE INDIRIMLERLE GUNDEME
GELEN BENZIN FIYATLARINDAKI ZAMA ARAC SAHIPLERI TEPKILI
-cha-'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum

Yorum